Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#101613) Bozek válasza kory24 (#101606) üzenetére


Bozek
nagyúr

Te valamit nagyon félreértettél. Az Adoptable Storage nem az, amit mutatsz. A képen szereplő funkció is csak az alkalmazás egy részét teszi át az SD-re, majd nézd meg, hogy marad a belső tárhelyen is adat.

Az Adoptable Storage arról szól, hogy az SD egy részét (vagy akár a teljeset) belső memóriaként látod. Tehát ha mondjuk adsz 8 GB-ot a belsőhöz, ami ugyancsak 8 GB, akkor 16 GB-nak fog látszódni, erre a teljes területre települnek az alkalmazások, nem utólag kell áthelyezni rá.

A gyártók többsége ezt a funkciót kivette az Android-ból, mivel ha lassú SD-t használnak a felhasználók, akkor ez belassítja a rendszert. Márpedig lassú rendszer esetén kit vesznek elő a tulajok? A gyártót. Ez marketing szempontból nem előnyös.

Az alap, érintetlen Android-ban benne maradt, de ez csak a Nexus-okon (amik amúgy nem bővíthetők SD-vel) és a GPE telefonokon fut (esetleg még 1-2 kivétel van).

(#101610) kory24: Ha a telefonról akarja osztani a netet a laptopra, akkor semmire nem megy azzal, ha a routerben beállítja a fix IP-t.

(#101608) sntt: Csak a /system/framework/framework-res.apk-ban a /res/values/arrays.xml fájlban lehet átírni. De ez nem kezdő szint. Itt olvashatsz róla.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.