Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#95651) szami777 válasza bagyulajuve (#95650) üzenetére


szami777
addikt

Én azt hittem a city már leigazolta :D

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#95652) máyköl válasza bandus (#95646) üzenetére


máyköl
veterán

Sajnos James posztja kezd kihalni a modern futballban.
Személy szerint kizártnak tartom, hogy Zidane nem látja, hogy mennyire minőségi játékos, de egyszerűen az ő 4-3-3 rendszerébe James sehova nem illik bele, és gondolom ő is inkább azt akarta, hogy játsszon a srác.
Casemiro szorította őt igazából ki egyébként, nem Isco.

Zidane sem volt egy akármilyen játékos, ráadásul szintúgy középpályás, biztos vagyok benne hogy tisztában van James képességeivel...

[ Szerkesztve ]

(#95653) DeathAdder válasza máyköl (#95652) üzenetére


DeathAdder
veterán

Szerintem kissé túlértékelt a csávó, nem megbántva de özilen sem hiába adtak túl.

(#95654) L_YKing válasza DeathAdder (#95653) üzenetére


L_YKing
addikt

Akkor miért nem vártak vele még 1 évet amíg tényleg kiderül, hogy milyen futballista és csak aztán igazolták volna le? :F

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#95655) máyköl válasza DeathAdder (#95653) üzenetére


máyköl
veterán

Mitől túlértékelt?
Őzilt is egyébként a mai napig az egyik legnagyobb hibának tartom, hogy elengedték...

(#95656) Ringman válasza Richard! (#95639) üzenetére


Ringman
nagyúr

ez egy nagyon jó kérdés.

meg az is, hogy nagatomo és ranocchia miért inter játékos még?

(#95657) DeathAdder válasza máyköl (#95655) üzenetére


DeathAdder
veterán

Nem tudom indokolni, nagyon ritkán láttam, de néhányszor néztem a statjait, azok is az mutatják..illetve a sportszakmabeliek véleménye szerint sincs benne semmi extra.
Szerintem rendkívül túlértékelt, sajnálom hogy nem a PL-be ment, ahol egyértelműen kiderült volna, mert a bályernligában valószínűleg lubickolni fog.

Özilnek meg mindig is büdös volt a védekezés, és nagy meccset még az életében nem döntött el. El is passzolták, és jött helyette Bale akinek sokkal többet köszönhetnek, még akkor is ha egyesek többet vártak tőle.

Ez sportszakmailag egy teljesen indokolt döntés volt, ahogyan a Kroos-Dimaria üzlet is, még ha a szurkoló nem is ért vele egyet.

[ Szerkesztve ]

(#95658) NyxNyxNyx válasza máyköl (#95655) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Özil a kedvenc játékosom volt, de nem érzem rajta a fejlődést. Realos második éve óta alibizik, csak ugye alibizve is tud osztogatni meccsenként pár nagy labdát ami sokszor gólt érhet. Egy ilyen játékos nem minden rendszerbe fér be.

Az a baj, hogy James távozásával Kovacic tuti nem jön a Spursbe. Ami eddig is valószínűtlen volt, máshol dupla annyi fizetést kapna és valószínűleg itt eleinte nem is kezdő lenne.

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#95659) Citroware válasza DeathAdder (#95657) üzenetére


Citroware
addikt

Szerintem meg James egy klasszis, persze ha nem játszatják rendszeresen, akkor ha néha beállítják, akkor sem lesz hirtelen jó formában, így nem tud bizonyítani, de már bizonyította, hogy tud valamit. Egy komplett irányító középpályás, aki kivételesen jól lő.

Ott, ahol két szélső csak támadási feladatot lát el és van egy középcsatár is, oda talán luxus ilyen játékost játszatni, mert akkor mellé két olyan szűrő középpályás kell, akik labdát tudnak szerezni, és mivel Kroosnak és Modricnak sem ez az erőssége, borulna minden. A 10 ével ezelőtti Real pontosan ezért szopott állandóan, hiába volt Figo, Beckham, Zidane, Guti, stb....
Kell egy Casemiro a középpályára, mert úgy nem lehet kiszolgálni a klasszisokat, ha előtte nem tudod elvenni az ellenféltől...

A mostani Barca is pont ezért szopik leginkább, a legnagyobb problémájuk, de egy jó igazolással megoldható, és őt kell betenni, ezzel lemondani egy kreatív támadó középpályásról. Nekik is kéne egy Casemiro. Ha nem fognak venni, akkor örömmel fogom nézni ahogy a 'pool is 4-gyel veri majd őket. :C

[ Szerkesztve ]

(#95660) máyköl válasza DeathAdder (#95657) üzenetére


máyköl
veterán

1., Nagyon ritkán láttad játszani. Oké, jól indul.

2., Rossz statisztikái?
Első madridi szezon, 46 meccs, 17 gól 18 gólpassz.

Második szezon, 32 meccs, 8 gól 10 gólpassz. (rengeteget volt sérült)

Idei szezon, úgy, hogy gyakorlatilag percekre állt be, kb. végig padozott:

26 meccs, 6 gól, 13 gólpassz.

Egy középpályástól ezek rossz statisztikák?

Kik nálad a sportszakmabeliek, akik szerint semmi extra nincs benne? Ez csak tíz gól tőle, de azthiszem már ennyiből megállapítható, hogy a "semmi extránál" ő több azért.

A PL -es mondatodra had ne reagáljak, herótom van ettől a premier league ajnározástól ami megy itt.

Igen, a híres Bale. Elárulnád mitől vált be ő annyira nagyon a Madridnak?

Látom ezt a sportszakma kifejezést igencsak kedveled használni, egy hozzászóláson belül többször is megkaptam, de nem lesz hitelesebb az eszmefuttatásod attól, hogy a mondatba teszed, h "sportszakmailag teljesen indokolt".

(#95661) Napfénysüti válasza B0V9B (#95649) üzenetére

Érdekes írás. :R

Més que un club!

(#95662) balazs025 válasza máyköl (#95660) üzenetére


balazs025
senior tag

James egy zseni volt Carlo idejében. Viszont az után kicsit elszállt, Benítezzel sem jött ki, mivel nála fontos volt a védekezés is. Szerintem a Benítezes ősznek issza a mai napig a levét, és ezt magának is köszönheti. Remélem Ancelotti megint megtalálja a helyét.

(#95663) Richard! válasza 7600 GS (#95641) üzenetére


Richard!
addikt

Pláne a Verratti saga...
De a reál hű marad mindig is magához. Vegyünk drágán, züllesszük le, adjuk el apróért. És sajnos ez nem mostanában fog változni...köszönhetően perez papának.
Apropó, nem akar még nyugdíjba menni az a vén köcsög?

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#95664) 7600 GS válasza NyxNyxNyx (#95658) üzenetére


7600 GS
addikt

Miert lett volna barmi indoka a Spursbe igazolni? :D

(#95665) Richard! válasza 7600 GS (#95664) üzenetére


Richard!
addikt

Cserének

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#95666) máyköl válasza Richard! (#95663) üzenetére


máyköl
veterán

Azért az öreg is változik. Vagy Zidane van rá jó hatással, de korántsem annyira vészes a helyzet, mint a galaktikus korszakban.

Nem mindig a drágán megvesszük, és eladjuk apróért példák vannak a mai madridban.

Varane
Kroos
Modric
Isco

Ez a 4 -es pl. fix kezdők, mégis mai árakhoz viszonyítba aprópénzt fizettünk értük.

Navas sem volt drága, Ramos-Marcelo régi motorosok, Ronaldo az árát behozta, igazából Danilo Benzema és Bale volt a bukás, meg most James.

Egyre több saját nevelés kap lehetőséget (Carvajal, Nacho, Casemiro, Morata, L. Vázquer, Asensio, most Vallejo ér Llorente került fel, míg h reálisak vagyunk, a La masía a megszokotthoz képest lehajlóban van.
Persze nem védem az öreget, a Benzema nyomatást sosem fogom neki megbocsájtani.

Béke! :R

(#95667) szami777 válasza máyköl (#95660) üzenetére


szami777
addikt

Ennyi pénzért James ajándék. Nem is értem hogy miért ilyen kevés pénzért ment el, főleg ha azt nézzük hogy a plbe igazolásakor milyen összegekről volt szó pletykaszinten, ilyen volumenü játékosokat amúgy sem szoktak kölcsönadni.

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#95668) máyköl


máyköl
veterán

Pogba 120 millió, Real Madrid összes középpályása 140 millió.

(#95669) #16514048 válasza máyköl (#95668) üzenetére


#16514048
törölt tag

Lejárt lemez, most már a Lukaku-ért kiadott pénzt kell összevetni mások 5 évvel ezelőtti árával.

(#95670) DeathAdder válasza máyköl (#95660) üzenetére


DeathAdder
veterán

Figyelj, nem hiába ad túl rajta a madrid, valószínűleg úgy ítélték meg hogy nincs tovább szükség a szolgálataira, ahogy özilnél vagy dimariánál is. Pedig gól, gólpassz nekik is megvolt, csak nagyon nem az minden hogy hány gólt lősz, meg hány gólpasszt adsz, ez nagyon sporttévés érv ám hogy ki jó és ki szar. Sokkal pragmatikusabb lett a madrid, és ez eredmények is ezt támasztják alá.

Ezek elég okos döntések voltak a madridtól, és őket igazolták (nem téged), nem az olyan marhaságok hogy adjuk el Makelelét, mert nem szórakoztatja a közönséget, vegyünk helyette inkább egy Beckhamet.

Egy szóval nem mondtam hogy rossz játékos, hülye lennék, de hogy túlértékelt azt tartom. Mondjuk Bale az első szezonjában BL-t nyert a madridnak, valami emberöltőnyi idő után, 100 millióba került, de már megérte..

Kik nálam a szakmabeliek? Hegedűs, Koppányi, külföldről Paul Tomkins csak hogy néhányat említsek..
A "sportszakmai" megjegyzésedre meg nem vagyok hajlandó foglalkozni ennél többet, rengetegszer megtettem már itt rengeteg stattal alátámasztva a mondandómat, és nem kevés időt beleölve, mégis mindenki ugyanazt a hülyeséget tolja azóta is, vagyis semmi értelme belemenni, nyilvánvalóan nálad sem, mert már most a heróttal jössz itt meg a PL ajnározással.
Én egyáltalán nem a PL-t ajnározom, csak nyilvánvaló hogy ott nincsenek külön dimenziók a csapatok között, és ott a legnehezebb megnyerni a bajnokságot, csupán ezért írtam, semmi másért.

Jó ez a videó, Downingról is linkelhetek olyat, amin koppan az állad.

(#95671) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Steven Gerrard a jövő hetet Magyarországon tölti.

Liverpool Bajnokok Ligája-győztes ikonja a jövő hetet a klub ifjúsági (U18-as) csapatának edzőjeként, a Telki edzőközpontban tölti, ahol a liverpooli fiatalok több felkészülési mérkőzést is játszanak majd Gerrard vezetésével. Úgy tudjuk, kedden például az MTK ifistáival mérkőznek.

(#95672) KisTücsök válasza Tibiajax (#95638) üzenetére


KisTücsök
addikt

Az rendben van, de milyen feltételekkel? ...

10 milla 2 évre, ha meg utána megakarják venni még 35... Úgy, hogy már pár éve és még valószínűleg pár évig a BL egyik nagy esélyese. Ergo rivális. Akkor meg már azért megkérem az árát.

Furcsa nekem is, hogy a bayernen kívül semelyik top csapat nem jelentkezett be érte.

(#95673) balazs025 válasza DeathAdder (#95670) üzenetére


balazs025
senior tag

Mondjuk ezeknél a játékosoknál figyelembe kell venni, hogy nem ugyan az volt az edző amikor érkeztek, és amikor távoztak. Nem véletlen, hogy James legjobb szezonja Ancelotti alatt volt, és most is ő hozzá megy.
Most Zidane rendszerében nincs helye, Ancelottinál volt

(#95674) bagyulajuve válasza szami777 (#95651) üzenetére


bagyulajuve
addikt

de ahogy olvastam tovább emeli a trollszintet, mert 61-es mezben akar játszani majd PSG-ben :W :DDD

Resistencia eterna

(#95675) DeathAdder válasza balazs025 (#95673) üzenetére


DeathAdder
veterán

Így van, viszont az is kétségtelen hogy Zidane többet ki is hozott a Madridból és megteremtette az egyensúlyt a csapatban - amit én bevallom álmomban nem gondoltam volna, hatalmas respect a csávó előtt-

(#95676) balazs025 válasza DeathAdder (#95675) üzenetére


balazs025
senior tag

Az tény, hogy Zidane nagyon jót tett a Realnak, de sajnálom Ancelottit még mindig. Ha jól emlékszem a 2. szezonjában akart ő is egy romboló típusú játékost, talán Mikelt, mivel Casemiro akkor még nem állt készen. Kíváncsi lettem volna, hogy mit hozott volna akkor ki Ancelotti a csapatból.

(#95677) máyköl válasza DeathAdder (#95670) üzenetére


máyköl
veterán

Nem kívánok reagálni a felvetéseidre, mert kritikán aluliak, de amellett sosem tudok elmenni, hogy Bale nyerte meg a tizedik Bl -t a madridnak.
Ezt kifejtenéd?

(#95678) adise


adise
őstag

[link]

De Sciglio + Romagnoli = Bonucci? :U

(#95679) nonee válasza máyköl (#95593) üzenetére


nonee
aktív tag

Bevásároltak az tuti!
Egy Milán a blbe valo sajnos nemmostanában raktak le bármit is...
megérdemelnék!
VISCA BARCA

A futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!

(#95680) Citroware válasza DeathAdder (#95671) üzenetére


Citroware
addikt

Elmegyek oda, hátha felvesznek a 'poolba utánpótlás másodedzőnek, aztán majd feltörekszek pár év alatt Klopp helyére. :DDD

(#95681) Citroware válasza DeathAdder (#95675) üzenetére


Citroware
addikt

Én sejtettem, mert az az igazság, hogy menedzserek tekintetében hatványozottan igaz az, hogy nem a nagy név fogja meghozni a sikert egy csapatnak. Egyszerűen az van, hogy valaki összepasszol egy bizonyos rendszerrel és jól működik minden, valakinek meg nem jön be a hely, és ez szinte teljesen független attól, hogy az a menedzser az előtt mekkora sikereket ért el máshol, mekkora neve van, stb. Nem sok köze van hozzá. Pochettino is többet kihozott a Spursből, mint amit szinte bármelyik hűdevilágsztár 10 különböző BL nyertes csapatot megjárt menedzser elért volna velük. Zidane-ról meg eddig is tudtuk, hogy intelligens. Ráadásul nem a 40-50 évvel ezelőtti focin nevelkedett és maradtak benne az akkori megrögződések.

[ Szerkesztve ]

(#95682) DeathAdder válasza máyköl (#95677) üzenetére


DeathAdder
veterán

"Kritikán aluliak", "herótom van a pl-től", "nem reagálok".

Na pont ezekért eszembe nincs belekezdeni semmi komolyabba, egyszer sem volt még itt értelme, s megfogadtam többet nem is szánok időt erre, nyilvánvaló hogy elfogult vagy, nem kicsit, gondolom az arcképed is őt akarja ábrázolni.. azt hogy bemutatsz egy yt videót, meg hogy egy középpályás hány gólt meg gólpasszt adott egy kétcsapatos ligában éppen annyira színvonalas ellenérv is.

Csak azt mondom, hogy fogadd el hogy a nálad okosabbak így döntöttek, azt hiszem elég okot adtak rá az utóbbi időben hogy ez indokolt legyen. Nyilván tudják mit csinálnak, és hogy miért adják el. Az meg hogy reál rajongóként nem látod az upgradet baleben özil után úgy tényleg nincs értelme beszélgetni.

(#95683) DeathAdder válasza Citroware (#95681) üzenetére


DeathAdder
veterán

Nemtom, én Pochettinotól már azóta tartottam hogy leigazolta a Spurs :D látszott a csapatnál a koncepció, Poch Sotonja meg nagyon szépen játszott, nagyon precízen meg volt szervezve a taktika, és védekezésben is erős volt.

Szükségük volt/van egymásra az igaz, mert világsztár edzők jobban csak világsztárokkal tudnak villogni, és a Spursbe más kellett, Poch volt a tökéletes alany, és sajnos nem úgy látszik mint aki le akarna lépni :D

A reálnak meg pont egy ilyen Zidane kellett hogy azon a szinten teljesítsen amilyenen kell is nekik.

[ Szerkesztve ]

(#95684) venember83 válasza adise (#95678) üzenetére


venember83
nagyúr

Bonucci az AC Milan csapatában? Az a srác, aki eltiltásakor a Juve ultráival őrjöngte végig az adott meccset? Na ne vicceljünk... :U

(#95685) drachoHUN válasza adise (#95678) üzenetére


drachoHUN
senior tag

Jót röhögtem. :))

Forza JUVE!!!

(#95686) adise válasza venember83 (#95684) üzenetére


adise
őstag

Nem én irtam a cikket nyilván csak bemásoltam :D Amugy meg manapság nem számit mar semmi mit csinálnak/mondanak. Elég csak Dani Alves jajj de milyen jo lesz Guardiolaval nyilatkozata, aztán megy a PSG-be

(#95687) máyköl válasza DeathAdder (#95682) üzenetére


máyköl
veterán

"Nyilván tudják mit csinálnak, és hogy miért adják el. Az meg hogy reál rajongóként nem látod az upgradet baleben özil után úgy tényleg nincs értelme beszélgetni."

Ezt sportszakmailag állítod, vagy csak úgy?

(#95688) Dinter


Dinter
addikt

Nem tudjátok hol lehet nagyobb méretű stoplist venni? Nike-ból 47es kéne legalább, előzőt a Decathlonban vettem, de már ott sem találok ilyen méretben.

[ Szerkesztve ]

(#95689) 4580693 válasza Dinter (#95688) üzenetére


4580693
senior tag

47?? :O
De hiszen az egy brácsa tok! :D
Nekem sincs kis lábam, de az enyém csak 45-ig ér. :)

(#95690) Enzolord válasza Dinter (#95688) üzenetére


Enzolord
addikt

Itt Wembleyben van egy Outlet, ott rengeteg van... ;] ;] ;]

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#95691) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Ott a honvéd gól 2:1 :C
Most kell visszaállni, és nem menni fejvesztve. Inkább egy 2:1-es vereség, mint fejvesztve egy 4:1-es.
Az idegen gól megvan.

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#95692) venember83


venember83
nagyúr

(#95693) jbalint18


jbalint18
tag

Vitolo
Sevilla ---> Atletico Madrid
A játékos 37,5 millió Euróért csatlakozott.Januárig nevelőegyesületénél a Las Palmas csapatánál fog focizni.

(#95694) szami777 válasza venember83 (#95684) üzenetére


szami777
addikt

Előbb megy Contehoz, mint a Milánhoz, az fix.

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#95695) NyxNyxNyx válasza 7600 GS (#95664) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

?

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#95696) Citroware


Citroware
addikt

Jót tenne a Serie A-nak a Milan feltörése.

(#95699) DeathAdder válasza Citroware (#95696) üzenetére


DeathAdder
veterán

Eddig jó irányba haladnak....

Berlusconi után egy újabb sugar daddy, istenem hogy utálom őket :W :D

(#95700) Tibiajax válasza DeathAdder (#95699) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

micsoda, már 122millát eltapsoltak??..
lollka

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.