Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#95751) balazs025 válasza DeathAdder (#95747) üzenetére


balazs025
senior tag

Ja, mert az angol csapatoknak aztán nagyon nehéz a tv-s bevételek mellett. :)

(#95752) szami777 válasza J.Hetfield (#95746) üzenetére


szami777
addikt

Hivatalos már?

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#95753) DeathAdder válasza balazs025 (#95751) üzenetére


DeathAdder
veterán

Van különbség azért a megtermelt pénz elköltése, meg a cukros bácsi között :)

(#95754) BenHans válasza DeathAdder (#95750) üzenetére


BenHans
addikt

30M€-t kellett felmutatni az FFP miatt, más anyagi probléma nincs. Mint utóbb kiderült túl csábító volt Salah számára a 'pool ajánlata és menni akart. A Roma a fontosak közül eredetileg vagy Manolast vagy Rüdigert értékesítette volna, ezért akarnak "sztárt" igazolni Salah helyére.
~110M€ folyt be az eladásokból (Salah, Rüdiger, Paredes + az "apró") + 50M€ a BL helyért.
Ez így kb 160M€ amiből ha levonjuk a sarcot marad kb. 130.
Ebből eddig kb 60-at költöttek. Volt akit ki kellett fizetni mert kölcsön + vételi opciónk volt és érkezett Karsdorp, Pellegrini, Moreno, Gonalons.
Simán marad kb 70milla, és még csak most kezdtünk el igazolni...

Di Francesco és Monchi is nyilatkozta, hogy 22 minőségi játékost akar, mert minden posztra kell alternatíva.
A védelembe egy balbekk kell, a középpálya rendben, elöl Dzekonak kell helyettes és két szélső támadó.
Az egyik Cengiz Ünder lesz, jelenleg pedig Mahrez ügynökével tárgyalnak. Dzeko alternatívája pedig jó eséllyel Defrel lesz.

Itt megtalálod a friss és fontos híreket, pletykákat.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#95755) J.Hetfield válasza szami777 (#95752) üzenetére


J.Hetfield
aktív tag

Úgy hírlik orvosin van ma.

(#95756) szami777 válasza J.Hetfield (#95755) üzenetére


szami777
addikt

Az még semmi.
A hírek szerint a Chelseanél nyáron vagy 30 játékos volt már orvosin...

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#95757) balazs025 válasza DeathAdder (#95753) üzenetére


balazs025
senior tag

Valamelyest megértem az álláspontod, de nem fogunk ebben egyetérteni. Szerintem kb az egész PL egy felduzzasztott ,,cukros bácsi". Egyszerűen nem normális így, hogy ekkora előnnyel indul kb az összes angol csapat. Bár ez csak az én véleményem. (És nem irigység vagy utálat miatt mondom.)

(#95758) BenHans válasza balazs025 (#95757) üzenetére


BenHans
addikt

+1 Én egyetértek.

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#95759) drachoHUN válasza adise (#95745) üzenetére


drachoHUN
senior tag

Tegnap előtt tényleg nem hittem el és csak röhögtem rajta, de szépen lassan ténnyé válik a dolog. Biztos, hogy nyomós ok van mögötte. Mivel nem vagyunk ott, így nem tudjuk milyen viszony Bonucci és Allegri, illetve Bonucci és a többiek között, így ez egy totális meglepetés.

Engem kevésbé zavar az átigazolása, mint más Juve fanokat. Mert sosem kedveltem igazán. Eleinte kifejezetten utáltam, aztán szépen lassan feljavult a játéka, kevesebb hibát hozott. Tőlem aztán csápolhatott a lelátón a szurkolókkal, igazán sosem kedveltem meg.

A riválist olcsón megerősíteni viszont nem éppen okos lépés, főleg úgy, hogy közben amúgy is szépen fejlődik a Milan. Látszólag.

Forza JUVE!!!

(#95760) KisTücsök válasza szami777 (#95756) üzenetére


KisTücsök
addikt

Bakayoko már kb biztosra vehető. De azért vannak kétségeim, hogy sok év után végre megint magunk után tudhatunk egy normális átigazolási időszakot. Közben a fiatal tehetségek meg sorra igazolnak el.

(#95761) J.Hetfield válasza szami777 (#95756) üzenetére


J.Hetfield
aktív tag

Megjött:

(#95762) DeathAdder válasza BenHans (#95754) üzenetére


DeathAdder
veterán

€50m a BL hely? Múltkor épp itt nézegettem, ami alapján nem annyi.

Nincs €30m se, ha minden csoportmérkőzést megnyersz, de a nyolcaddöntőben kiesel.

Korábban én is azt hittem hogy sokkal nagyobbak a BL pénzek, de ez a leggazdagabbaknak (és a PL-nek) inkább csak presztízs.

Köszi, remélem sikerül pótolni őt, kell egy erős Róma :K Mahrez jó nagyon, hasonlít Salah-ra, talán védekezésben nem a legjobb.

(#95763) DeathAdder válasza balazs025 (#95757) üzenetére


DeathAdder
veterán

"Szerintem kb az egész PL egy felduzzasztott ,,cukros bácsi" - Nem értek egyet :N

Az angol TV-s pénzeket a kereslet nyomja fel. Az emberek nézni akarják a PL-t, és nagyon sokat fizetnek is érte.
pl a két nagy spanyol több pénzt kap, csak nagyon igazságtalanul van elosztva, és óriási a szakadék alattuk.
Szerintem pont attól liga a liga, hogy 20 csapat kiegyensúlyozottan küzd egymás ellen.

És ez a 20 csapat a saját munkájával, játékával, teljesítményével, ha úgy tetszik a nívójával teremti meg a közönségét, ami úgy látszik hatalmas, mert rengetegen hajlandóak rengeteget fizetni, hogy nézhessék a ligát.
Az hogy miért így osztja el a pénzeket a liga, valószínűleg azért mert így lesz a legversenyképesebb a sorozat, és emiatt a legnézettebb és emiatt a legjobban generálja tovább a pénzt.
Egyszerűen ennyi, jobban eladható bármelyik nagy csapat meccse, ha nem sorban 4-0-ra veri az alsóházat, hanem teljesíteni is kell a kis/középcsapatok ellen.

És a ligák azért jönnek létre, hogy érdeklődést generáljanak, hogy verseny legyen. Ez a PL-ben megvan, amiért rengeteg ember hajlandó fizetni, és ebből a csapatok is profitálnak.

A top8-on kívül a PL-ben 10-20-30 milliós válogatott játékosokkal vívnak a csapatok szélmalomharcot, hogy ne csússzanak el a mézes bödöntől. Az másodosztályban pedig hitelbe verik magukat megkockáztatva hogy feljutnak, mert ha nem akkor gyorsan beállhat a csőd.

Ez azért nagyon más mint amikor egy multimilliárdos emocionális okokból -csúnyán fogalmazva faszméregető szereként- használ egy klubot messze a többiek fölé emelkedve. (nem vitatom hogy a PL-be is volt erre precedens, sajnos nem is egy)

Nem flame, csak beszélgetünk, elmondtam én is az én véleményemet :R

[ Szerkesztve ]

(#95764) bagyulajuve válasza drachoHUN (#95759) üzenetére


bagyulajuve
addikt

én viszont nagyon kedveltem, igazi vezér + irányító típusú belső védő, amiből hihetetlenül kevés van....

Resistencia eterna

(#95765) Citroware válasza drachoHUN (#95759) üzenetére


Citroware
addikt

Csak az a baj, hogy Chiellini és Barzagli gyakorlatilag már kiöregszik, már nagyon a korban vannak, mindjárt visszavonulnak, míg Bonucci volt az egyetlen a Juve védelméből, akinek még van pár éve.

(#95766) drachoHUN válasza Citroware (#95765) üzenetére


drachoHUN
senior tag

De ha valaki túl sokat képzel magáról, és balhézik Allegrivel, akkor ez van. Szezon közben emiatt ki is rakták a keretből a Porto elleni BL meccsen. Aztán pedig jött az állítólagos BL döntős balhé, ami miatt buktuk is azt.
Nem bánkódom, nem síránkozom mint sok Juve drukker. Alex Sandro eladása nagyobb hiba lett volna/lenne....

Buffon, Barza és Chiellini... Ne is mond. Nem lesz egyszerű a pótlás, az átalakulás. Jöhetnek a fiatalok: Rugani, Caldara.
Előbb-utóbb mostmár úgy is bukunk egy bajnokságot, de ha közben beérik Rugani és mondjuk Caldara, ezzel pedig kialakul a jövő védelme, akkor nem olyan nagy gond az.

[ Szerkesztve ]

Forza JUVE!!!

(#95767) Tibiajax válasza drachoHUN (#95766) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

Előbb-utóbb mostmár úgy is bukunk egy bajnokságot
fú, de figyelj, szóljál majd, valami engesztelő ajándékot mindenképp dobjunk majd, hogy sikerüljön valahogy átvészelni azt a pillanatot... :( :(

(#95768) Cartevo válasza balazs025 (#95757) üzenetére


Cartevo
őstag

Ez a követendő példa a többieknek. Igaz, nehezen követhető, mert az angolok felkapottak a világsajtóban (náluk az X-faktor is nemzetközi katapult), ami odavonzza a mecenatúrát. Talán a Brexit hatására a németek kerülnek főszerepbe, 1 csapatuk már van hozzá. A Dortmundnak a közönsége, a Herthának a tömegbázisa okán illene felkapaszkodni a Bayernhez, 1 ilyen háromszögeléssel magukra vonhatnák a világ figyelmét, tehát Dárdain sok múlik. ;)

(#95769) szami777 válasza J.Hetfield (#95761) üzenetére


szami777
addikt

Beszarás.
Ez így érdekes lesz

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#95770) DeathAdder válasza Cartevo (#95768) üzenetére


DeathAdder
veterán

Szerintem a Lipcse áll hozzá a legközelebb.

Nem olajos, hanem energiaitalos újgazdag bagázs, ami sportban az egyik legnagyobb, legkiterjedtebb márka, rengeteg tapasztalattal. Pénzük meg annyi van, amennyit csak akarnak.
Tegnap pl. lazán visszautasítottak egy £60m ajánlatot Keita-ért.

A Licspe egy brand újabb terméke, ami már kiépített, sporthátországuk hatalmas. Olyan együttállása van náluk a pénznek, sportszakmai és marketing háttérnek, ami messze kiemeli őket, és amitől nem csak egy sima fociklub.

F1-be, Salzburgba bizonyítottak, nem mondom hogy letaszítják a bályernt a dobogó legfelső fokáról, de nem lenne ördögtől való.

[ Szerkesztve ]

(#95771) szami777


szami777
addikt

Walker -> city, 45 millio font.

Ezek az elszállt árak elképesztőek. Fele ennyit ér max. Vagy annyit se.

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#95772) DeathAdder válasza szami777 (#95771) üzenetére


DeathAdder
veterán

Fentebb beszéltünk róla

többet is leakaszthatott volna a Spurs, csak Walker menni akart..

Kevés jó angol játékos van, aki van annak meg nagyon megkérik az árát a HG miatt.
Ritka a jó fullback, Walker az
PL proven, vagyis bizonyított már a PL-ben, nem kell neki akklimatizálódni (persze bukhat, csak kevesebb rá az esély mint külhonból)
Meg kell barátkozni a ténnyel, hogy a PL más dimenzióban játszik mint a többi. Sokkal nagyobb a kereslet, és ezzel arányosan a kiadás is. pl ha hirtelen 800 ezer lenne a minimálbér, akkor a kutyát nem érdekelné hogy a kenyér 1200 ft-ra drágul, pedig valójában az a kenyér jó ha hatodát éri.. :))

(#95773) J.Hetfield válasza szami777 (#95771) üzenetére


J.Hetfield
aktív tag

Vicc az egész Lukaku is 100 millió :DD

(#95774) cyberkind válasza szami777 (#95771) üzenetére


cyberkind
félisten

Ne mondj ilyet, hisz az egész életét vagy még többet erre a sportra tette fel! :D Egyébként pár év és simán meglesz a 200-as rekord, pár évtized és a milliárd is, fasza. :o

Paranormal Cocktivity

(#95775) Cartevo válasza DeathAdder (#95770) üzenetére


Cartevo
őstag

1előre Lester szinten van, addig el is juthat a BL-ben. A sógor nyilván azért választott kiscsapatot, hogy ott úr legyen, ami működő modell lehet.

(#95776) venember83


venember83
nagyúr

Egy vélemény, amivel maximálisan egyetértek: „Oké, én magam is elhiszem, az is rendben van, ha Bonucci egy faszkalap. Mindent elhiszek. De gyerekek, eladjuk ezt az embert 40 millióért, mikor egy N'Zonziért kérnek ennyit. A csávót 70 millióért vitték volna Angliába. Miről beszélünk? Leszarom Bonucci-t. Leszarom, hogy féregnek tartották eddig is. A lényeg, hogy a játékos ára nem tükrözi a tudását. Kurvára nem. Ha a Milan fizet érte 70 milliót, akkor megmagyarázhatják az egészet. Bonucci menni akart, egyébként is mocskos patkány, kifizették az árát. Oké. Elfogadom. De ebben a formában ez az egész egy kib@szott vicc.”

(#95777) adise válasza venember83 (#95776) üzenetére


adise
őstag

Nekem ez tetszik: Bonucci az AC Milan csapatában? Az a srác, aki eltiltásakor a Juve ultráival őrjöngte végig az adott meccset? Na ne vicceljünk... :U venember

(#95778) balazs025 válasza DeathAdder (#95763) üzenetére


balazs025
senior tag

Ezzel én is egyetértek, hogy a kereslet határozza meg, hogy ekkora pénz van a PL-ben, és ezt minden áron fenn is akarják tartani. Mourinho és talán más edző is panaszkodott, hogy a szövetség semennyire nincs figyelemmel a csapatokra. De tény valamint jól csinálnak.

És ne hidd nem akarom én szidni a PL-t, én is szoktam nézni, szeretem is. Csak nem tudom elképzelni, hogy az ilyen tulajdonosok nélkül hogy tudnák tartani a lépést (leszámítva a 2 spanyolt). Plusz a pénzes tulajdonosok között is van különbség. Mert lehet az elfogultság beszél belőlem, de szerintem most a Milan-nál, bár hirtelen többet költenek, de egy játékosért se adnak ki túlzottan nagy összeget, próbálnak értelemes határokon belül mozogni.

És persze, az a jó, ha többféle vélemény van. Nem láthat mindenki mindent egyformán. :)

(#95779) DeathAdder válasza Cartevo (#95775) üzenetére


DeathAdder
veterán

Egyelőre valóban, de más a Leicester a fentebb vázoltak miatt, a Lipcse középcsapatnak sem nevezhető a lehető legrosszabb szándékkal sem.

Keret minőséget tekintve egyelőre valóban Leicester szinten van, de csak mert nagyon az út elején járnak.
Sokkal több pénzük van, és szakmailag is sokkal jobban el vannak látva.

(#95780) drachoHUN válasza adise (#95777) üzenetére


drachoHUN
senior tag

..."Kívülről nem is lehet látni teljesen, de nem annyira felszínes a történet, mint ahogyan azt sokan ismerik. A lényeg, hogy Bonucci nem tudott viselkedni – szembe ment a Juventus íratlan kódexével. Allegrinek is beugatott az egyik bajnoki mérkőzés után a kamerák előtt (ilyet a Juventusban nem engedhet magának meg senki), ki is tették a keretből a Porto ellen. És úgy tűnik a BL döntőben a félidőben is ő generálta a balhét a játékosok és Allegri között. A torinói szurkolóknak pedig már a tökük ki volt a hülye posztjaival, a torinós gyerekével meg a hárpia feleségével, valamint azzal, hogy folyton próbált nyalni a kanyarnak."...

..."Kb 3 vagy 4 éve volt a kanyarban utoljára. Bonucci mindig is interista volt és úgy próbálta korábbi nyilatkozatait semmissé tenni, hogy benyal a kanyarnak, mezeket dobál ki, stb. Ez pedig mindenkinek szemet szúrt, mert ott van például Buffon, aki Genoa szurkoló vagy Barzagli aki fiorentinás, de senki nem foglalkozik ezzel, mert ők nem teszik az agyukat és nem játszák az álszentet, míg Bonucci igen. Konkrét példa, hogy tavaly előtt az egyik szurkolói csoport jótékonyságból mezeket kért el a nagyobb klubok játékosaitól és árverezett el, a bevételt pedig a hajléktalanok egy szervezetének adták karácsony előtt. A kezdeményezéshez csatlakozott De Rossi, Rugani, Marchisio, Montolivo és még sorolhatnánk. Bonucci viszont azt válaszolta, hogy minek adjak nektek még mezt, elég az, hogy kidobom a kanyarba. Bonuccinak tehát a külsőségek voltak fontosak, mindenki lássa, hogy ő bizony kidobja a mezét. Erről bizonyíték is van, nem puszta kitaláció. Sokan azt hitték (mi is), hogy a klub ikonja lesz, de sajnos egy ilyen ember soha nem lehet és nem is lesz az. Színjáték volt."...

Forrás: RUJ

[ Szerkesztve ]

Forza JUVE!!!

(#95781) venember83 válasza adise (#95777) üzenetére


venember83
nagyúr

Igen, tudom. Én is csalódtam benne nagyon, ezt nem tagadom. De oké, menjen. Viszont akkor '21-ig érvényes szerződéssel ne negyvenért úgy, hogy Pep szerint a világ legjobb hátvédjeinek az egyike.

[ Szerkesztve ]

(#95782) DeathAdder válasza balazs025 (#95778) üzenetére


DeathAdder
veterán

Mourinho és talán más edző is panaszkodott, hogy a szövetség semennyire nincs figyelemmel a csapatokra

Ez tény, egyetértek, és valóban elég nagy probléma, és sajnos tesznek rá magasról :(

Lerágott csont, de akkor is tény, nemzetközi szinten ezek a ma is jellemző szűkös idők akkor jöttek el, amikor a tv-s pénzek megerősítették a kicsiket, és ezek a "kis" csapatok jóval nehezebb ellenfelekké váltak, akik mostanra már nagyon komoly értékű válogatott játékosokat foglalkoztatnak.
Vagyis ez jóval megnehezítette a bajnokság megnyerését, illetve a BL helyek elérését. És racionálisan nézve is, sokkal fontosabb a jövő évi BL szereplés megszerzése mint bármi más.

És ennek hatására létrejött egy versenyképesebb sorozat, ami ez által lett a legnézettebb és emiatt termeli folyamatosan évről évre a nagyobb pénzeket. És az nem feltétel nekik, hogy BL-ben versenyképesek legyen a csapatai, mert BL-ből legfeljebb csak közvetve profitál a PL, az egyes csapatoknak viszont jóval nagyobb a BL hatása.

A tulajoknak is az a fontos, hogy jöjjön stabilan a lé ebben az aranytojást tojó tyúk állapotú időben, és az a céljuk, hogy stabil PL résztvevők legyenek kiesési gondok nélkül, nem azért, hogy majd jól odaverünk és elcsípjük a 6. helyet, amiért jár is plusz 1,5 milla..

És szerintem ez a jövőben sem fog változni.

Amit el tudok képzelni hogy változást okozhat az a régóta pletykált Szuperliga bevezetése, ahol az 5 top bajnokság első 4 helyezettje csatázna a legrangosabb nemzetközi címért és lenne mondjuk hétvégén, míg a bajnoki fordulók hét közben.
Ezzel a presztízzsel már nem tudná felvenni kesztyűt a PL, meg az ő tv-s pénzük.

[ Szerkesztve ]

(#95783) adise válasza drachoHUN (#95780) üzenetére


adise
őstag

Ez nekem már csak utólagos sárdobálásnak tűnik és mintha az ő nyakába akarnák varrni az egész bl döntőt, mintha rajta múlott volna, az hogy Higuain a pályán volt elvileg de csak elvileg az már részletkérdés és a többiek. Porto ellen nemtudom mi volt, az hogy kimaradt meg miért nem sok vizet zavar a meccs nem több meccsen padoztatták. Ha meg tényleg ilyen balhés volt nem is értem miért akarták a szurkolók ikonnak titulálni meg bosszankodni miatta, hogy elment.

(#95784) szami777 válasza DeathAdder (#95772) üzenetére


szami777
addikt

Az kimaradt bocsi.
Én értem az érveidet, igazából az összes logikus, de akkor is irreálisan sok érte.

Egyébként az is fura nekem már, hogy egy harminc éves játékosért negyven milliót fizetnek, bár tudom, hogy ha angliába jött volna, akkor még több lett volna. (Bonuccira gondolok itt)

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#95785) szami777


szami777
addikt

Bocsi a dupláért

A.C. Milan
Érkezett:
André Silva- 38 misi
Andrea Conti -25 misi
Hakan Calhanoglu 22misi
Ricardo Rodríguez -18 misi
Mateo Musacchio- 18 misi
Bonucci- 40 misi

Na ez a kemény, nem a kád széle.

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#95786) drachoHUN válasza adise (#95783) üzenetére


drachoHUN
senior tag

Már korábban is megvolt a BL döntős törpénet, csak tagadták a felek. De mivel szabadultunk tőle, így valószínűleg igaz. Én könnyebben veszem mondom, mert sose kedveltem, de másnak azért szarul esik. Nekem Vidal távozása jobban fájt.

Forza JUVE!!!

(#95787) Citroware válasza szami777 (#95785) üzenetére


Citroware
addikt

Az a durva az egészben, hogy jókat vesznek jó áron.

(#95788) bagyulajuve válasza venember83 (#95781) üzenetére


bagyulajuve
addikt

Az a vicc még számomra, hogy valami 8 millát fog keresni (majd 2x annyit mint a Juve-ban). Lehet a pénz (is) erősen motiválta.....

Resistencia eterna

(#95789) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

[link]

xd

(#95790) sh4d0w


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Rest In Peace, Kicsi Ember!

https://www.coreinfinity.tech

(#95791) Cartevo válasza sh4d0w (#95790) üzenetére


Cartevo
őstag

Fontos személyiség, megtanít értékelni az életet.

[ Szerkesztve ]

(#95792) venember83 válasza adise (#95783) üzenetére


venember83
nagyúr

A Porto előtti bajnokin a pályán összeveszett Allegrivel, és megmondta neki, hogy mit is csináljon. Ezért kapta a büntetést. Meg amiatt, hogy ugye elejét akarta venni a klub a játékosok nem megfelelő viselkedésének.

(#95793) 7600 GS válasza NyxNyxNyx (#95695) üzenetére


7600 GS
addikt

Európa perpillanat talán legerősebb klubjából (ahol nagyon jó esélye van BL és bajnoki címvédésre) miért igazolna el egy olyan klubba, ahol talán versenyben lesznek a bajnoki címért?

Sokat játszott az utolsó szezonban is és kulcsember volt, a következő szezonban valósznűleg még többet látjuk majd a pályán.

(#95794) Enzolord


Enzolord
addikt

Olasz sajtóhírek szerint Renato Sanches az AC Milanban folytathatja pályafutását.

Rendesen bevásárol a Milan..

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#95795) DeathAdder válasza szami777 (#95784) üzenetére


DeathAdder
veterán

Ezek eszméletlen ép ésszel felfoghatatlan pénzek. Már az 1 millió font is olyan pénz amit nálunk egy nagyon jól fizető állással egy élet alatt sem keresünk meg, ezeknek meg az 5-10 millió csak az alku tárgya :D

Bonucci szerintem a nyár legnagyobb igazolása, és simán van benne még 5 jó év.

[ Szerkesztve ]

(#95796) bagyulajuve


bagyulajuve
addikt

ma kezdődik az MB1 is :)

Resistencia eterna

(#95797) L_YKing válasza bagyulajuve (#95796) üzenetére


L_YKing
addikt

Fasza...

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#95798) Cartevo válasza Enzolord (#95794) üzenetére


Cartevo
őstag

A bőség zavara lesz így az edző mozgástere, ami elég lehet az E-ligára.

(#95799) szami777 válasza Enzolord (#95794) üzenetére


szami777
addikt

Csak az nem értem, hogy az FFP miatt hogy csinálják ezt.

DeathAdder
Hát jah, nekem a heti fizuja is elég lenne 10évig :D

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#95800) Enzolord válasza szami777 (#95799) üzenetére


Enzolord
addikt

Elvileg új tulajdonosnál van valami kitétel, illetve engedmény..

(#95798) Cartevo Igen, ha jól csinálják, be is húzhatják, és irány a BL, mint mi tavaly.. :)

[ Szerkesztve ]

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.