Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#89463) Citroware válasza forceberg (#89460) üzenetére


Citroware
addikt

Egyébként jók azok, sok okosságot lehet tanulni belőle, nem csoda, hogy még híres edzők is használják, sőt, állítólag Firminót is egy ilyen videojátékban fedezték fel a Hoffenheim menedzserei, aztán elmentek megnézni élőben és tényleg jól játszott. :DDD Aztán a többit már tudjuk. ;]

Épp a minap hallottam egy történetet egy rokonomtól, aki volt Angliában egy kis ideig kb 10-15 évvel ezelőtt, szóval akkoriban, amikor az angol csapatok jól szerepeltek a nemzetközi porondon. És azt tapasztalta, hogy amikor elmentek az emberek kocsmába meccset nézni, és BL meccs volt, akár csoportmeccs, akár kieséses rendszer, ha kapott egy gólt a csapat, fogták a fejüket. Ha nyert, akkor örültek kicsit, és mentek haza. (Chelsea szurkolókról van szó kb 2004-ből, amikor már ők ott voltak)
Aztán amikor Premier League meccs volt a hétvégén, megint jöttek a szurkolók a kocsmába. Egész meccs alatt énekeltek, italoztak, szomorkodtak, ordítoztak, nem is lehetett hallani a kommentátort a TV-ben, aztán a meccs végén a 3-as sípszó után ha győzött a csapat, akkor örömtáncot jártak és egész este bulizás volt meg italozás.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy Angliában tényleg leszarják még a szurkolók is a BL-t, érdekli őket, de nem dőlnek a kardjukba kudarc esetén "kiestünk? nem baj", és nem emlegetik sokáig a sikert, viszont a hétvégi bajnokság fordulói, az nekik a minden. És ezt a hozzáállást osztják a klubok is. Ami nem csoda, mert a PL sokkal több pénzt ad, mint a BL. EL-ről meg nem is beszélve. És attól, mert egy Everton a BL közelében sincs, de ha lenne, akkor is valószínűleg jól kikapna, attól még simán előfordulhat, hogy a csapata jobb játékosokból áll, mint egy Sevilla csapata, ahol azért más a helyzet. Egy Sevillának azért jól jön a nemzetközi plusz pénz abból a jóval olcsóbb bajnokságból kapott kis pénz mellé.
Az angolok ilyeneket leszarják, hajtsanak rá azok, akiknek kell az a kis pénz. Kb... :DDD

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.