Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartevo
őstag
válasz DeathAdder #88700 üzenetére
Negyedóránként.
-
Tibiajax
nagyúr
jajj Messi, te..... megye II-es játékos
-
szami777
addikt
válasz máyköl #88703 üzenetére
Mivel Oscar 54 millió fontért Kínába megy (fasz se érti ezeket a hülye brazilokat mostanában), ezért valaki jön a helyére, ha James kegyvesztett lesz, akkor igazából nem sok akadálya van ennek.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
máyköl
veterán
válasz venember83 #88713 üzenetére
Dybala jöhet vígaszdíjként.
-
Enzolord
addikt
válasz máyköl #88703 üzenetére
Az azért elég perverz..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
addikt
Még mindig nincs meccs a rosszindulatú Gerrard-dal nélkül.
-
addikt
válasz DeathAdder #88719 üzenetére
Nem, általában meghallom a különbséget.
Először megszólalnak az ellenszurkolók és eléneklik, hogy elcsúszott a seggére, aztán rögtön rákezd a 'poolos tábor is, ugyanezzel a dallammal de az eredetit, megpróbálva még hangosabban, hogy elnyomják a szapulók hangját.
És minden egyes meccsen ez megy.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Sportterasz #88723 üzenetére
voteban
-
Richard!
addikt
válasz Sportterasz #88723 üzenetére
Azt hiszem ehhez még nem ittam eleget
Ma kezdődik életed háralévő része
-
nagyúr
-
szami777
addikt
Nikolic menni Amerika Chicago Fire.
Miért nem a besztlíg-et választottad a macska rúgja meg?
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
nagyúr
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #88728 üzenetére
Pedig a HGT-t élvezet nézni néha.. zseniális dolgokat produkálnak, igaz, az csak egy show..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
BenHans
addikt
válasz máyköl #88731 üzenetére
28 éves. Én jobban örültem volna ha Varsóban marad.
Értem én, hogy pénz, de a Chicago a keleti csoport sereghajtója és a Legia már a családja volt, megbecsülték és elismerték."Nehéz néhány mondatban összefoglalni mindazt, amit most érzek. Másfél év tulajdonképpen nem hosszú idő, nekem ugyanakkor olyan érzésem van, mintha egy komplett futballkarrierről kellene megemlékeznem. A Legiánál eltöltött időszak olyat adott, amiről minden profi futballista álmodik. Varsó befogadott engem és a családom, a klub és a csapat pedig mindent megtett, hogy sikeres lehessek. Mindent elértem, amit lehetett, bajnok, kupagyőztes és gólkirály lettem, aztán idén kiharcoltuk a BL-be jutást, a csoportkörben gólt szereztem és végült továbbjutottunk az Európa-ligába. A futball a szurkolókért van, de a Legiánàl valahogy ez úgy működik: közösen tűzzük ki és valósítjuk meg a célokat! Engem a szurkolótábor tett eredményes játékossá, velem voltak az első naptól, és hiszem, hogy a jövőben is ott lesznek mögöttem. A miénk egy örök szerelem! Ez a varsói történet így kerek, és bármennyire is volt nehéz ezt kimondani, eljött az idő a váltásra. Köszönöm az elnök úrnak, a sportigazgatónak és a Legia családnak, hogy elfogadta és segítette ezt a váltást. Igen, Amerikában folytatom, ahol nagy szeretettel várnak, szintén bíznak bennem és főszerepet szánnak nekem a chicagói labdarúgás megerősítésében. Hálás vagyok a sorsnak, hogy igaz barátokat és egy fantasztikus klubot ismerhettem meg Varsóban, a Legia örökre a részem marad és bízom benne, rám is úgy emlèkeznek majd: Niko olyan játékosunk volt, aki kiharcolta és megérdemli, hogy a klub történelmének része legyen! Viszlát, barátaim, köszönök mindent, megtiszteltelő, hogy veletek lehettem!"
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
nagyúr
-
szami777
addikt
válasz BenHans #88733 üzenetére
"Nyáron már nagyobb esély kínálkozott a távozásra, akadtak is érdeklődök szép számmal, mi több, a Hull City már a Legiával is megállapodott, csak velem nem jutott egyezségre. Bármennyire is megtiszteltetésnek tekintettem ugyanis, hogy élvonalbeli angol csapat hívott, nem voltam meggyőződve arról, hogy a Hull a legjobb választás számomra. Nem attól tartottam, hogy nem állom meg a helyem a Premier League-ben, hanem attól, hogy újoncként a Hull jobbára csak védekezésre kényszerül majd. [...]
Csak azért, hogy eldicsekedhessek azzal, hogy egy angol klub futballistája vagyok, nem akartam belevágni a bizonytalanba. Varsóban kerestem új kihívást, és meg is találtam: a BL-szereplés lebegett a szemem előtt. Rettentően sajnáltam volna, ha ebből kimaradok.”Niko interjú.
Ha nem is a PL-be megy, az még oké, én azt sajnálom, hogy az az 1-2 évet nem nyomja még itt le Európában.
Például egy Bundesliga csapat simán adta volna. De még a Legia is simán jó csapat, a BL/EL azért összejön nekik rendszeresen és hihetetlen atmoszférája van a meccseiknek. Én mindig is kedveltem a fószert, ezért is sajnálom, reméljük Némóhoz hasonló sikere lesz az USA-ban. Mondjuk azért kár, hogy egy tök utolsó csapathoz megy.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
ki az a Nikolic?..
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #88738 üzenetére
Inkább kérdezzük azt, ki az a Gabigol?
Nemrégiben ismét nyilatkozott az ügynöke, szegény már mindenkihez futott, hogy az iránt érdeklődjön, mikor fog végre játszani az ügyfele, de mindenki elhessegette. Pár napja Piero Ausilio (ha jól tudom az Inter egyik igazgatójának a nevét) is nyilatkozott, s azt mondta, hogy talán nem véletlen, hogy három edző sem játszatta a futballistát. Ja, visszatérve az ügynökre, azt mondta, hogy többen is érdeklődtek Gabigol iránt, így az Atlético, a Leicester meg a Juve, ők viszont a pénzt választották. De másképp fogalmazott, szebben... Ja, igen, „ők a gazdasági aspektus alapján döntöttek”.
Meg azt mondja, hogy januárban meg lépni fog a játékos, amennyiben Pioli nem akarja játszatni. Mondjuk vicces lenne, hogy az egyik legjobban fizetett Serie A-játékos elmegy kölcsönbe, de nyilván csak kölcsönről lehet szó, hisz jelenleg kb. semmit sem ér, kipukkant a brazil nemzeti színű lufi.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #88739 üzenetére
én csak azt nem értem, hogyan pukkanhatott ki egy kemény 20éves, pályára eddig még alig lépett lufi?...
ezt magyarázná el valaki a nagyközönségnek, hálás lennéka Barcába volt annak idején Keirrisson, vagy a ki a rák, az volt még ordas nagy lufi, akkorát pukkant. azt is tehetségnek mondták, meg Rivaldo utódnak, stb, aztán egy percet nem játszott végül kb, majd vissza is vitték pelé de janeiróba..
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Tibiajax #88740 üzenetére
Azért lássUK be, kevés olyan nagy csapat van, ahol ne lett volna 1-2 brazil next Ronaldo, aki azelőtt kipukkant, mielőtt egyáltalán felfújt volna..
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #88740 üzenetére
Most nem azért, de miért kapott 18 vagy 19 percet? Annál még Kraszics is többet játszott a Juventusnál, pedig ő aztán tényleg egy cselt tudott meg futni. Kíváncsian várom, hogy milyen fejlemények lesznek, de egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy alaposan melléfogott az Inter vezetősége.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Richard! #88743 üzenetére
5 évig köcsögösködött, és az égvilágon semmit nem tett hozzá a nou camp sikereihez..
gyerekek, bár tudnám, kiknek a faszát kellene leszopni ahhoz, h én is ilyen lehetőség elé kerüljek.. jó, Tibi, akkor here is the contract, az FC Barcelona keresett meg bennünket azzal, h
felvásárolnának téged kilórakifizetnének érted egy kisebb de csinos összeget, nyártól Barcelonába költöznél szűkebb családoddal és a klub igazolt játékosa lennél. Először persze csak az akadémián játszogatnál, tudod, h szokd a légkört, aztán később -a szerződés értelmében, ha jó lennél- máris Neymar Jr. első számú cseréje lehetnél a padon. Ja, és mindezért heti 80ezer eurót kapnál, kezdésnek. Elfogadod-e ezt így, vagy inkább maradnál a jövőre nbIII-ba való feljutást megcélzó Békési FC-nél?
- Persze, hogyne, mutassátok kit..szóval a derék Keirisson, meg most Gabigól bácsi is ezen a szálon halad, edzeget, jól elvan, gondolom finom olasz kajákat is főznek neki az Inter kibszott konyháján, meg még szép szerkókat is kap, h abban tudja gyakorolni a Jovetic-nek való passzolgatást, de hogy ezért még nagy lóvét is fizetnek neki hetente? csoda egy dolog
de ez legyen, mind legyen rendben, csak könyörgöm..akkor kicsit hadd lássuk már játszani is valamelyik bajnokin legalább -
Cartevo
őstag
válasz Napfénysüti #88737 üzenetére
Nehéz azt a lécet megugrani, Varsóban sem biztos, hogy megvédte volna a gólkirályságot, sőt, egyre kevesebb szerepet kapott, formahanyatlással nem ugorhatott mélyvízbe.
-
addikt
Nem gondoltam volna, hogy a Bayern ma labdába fog rúgni a RBL mellett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- macOS PC-re
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LEGO klub
- Politika
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest