Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
válasz BenHans #88650 üzenetére
Fabre az egyik kedvenc játékosom, már Arsenalos időszaka óta. Egy zseni. Amikor meg "aprópénzért" elhoztuk... Szóval ja, nem kicsit sajnálnám, ha menne. Most is beállt Wili helyére, és 5 perc alatt többet csinált, mint ő végig. De ugyanez lett volna, ha Matics helyére áll be. Persze azért az is szar, hogy állandóan padozik, szóval érthető lenne, ha menni akar.
De Conte helyében kitalálnék valamit, hogy több szerep jusson neki.
-
Enzolord
addikt
válasz Tibiajax #88654 üzenetére
Ismét arat a Chelsentus, úgy látom..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
KisTücsök
addikt
11 zsinórban megnyert meccs. Az 1-0 ellenére sem kellett megizzadni, gyenge ez a Palace. Nem túl jó játékkal is jönnek a győzelmek. A két riválisnak meg két rangadó jön. Mit is mondhatnék még?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #88657 üzenetére
de igen.... ironizálni próbáltam csaak...
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #88660 üzenetére
ohlel most ezt komolyan vegyem és érdemben reagáljak rá, vagy csak egy gyenge trollkodás akart lenni és egyszerűen nevesselek ki?
-
BenHans
addikt
válasz KisTücsök #88658 üzenetére
Simeone egy bohóc. Az a szenvedély amivel Conte működik az a bámulatos.
Ilyen elmebajt csak olasz edzőktől láttam, plusz Klopp...
A Conte-nál 10 évvel idősebb és "nyugodtabb" Spalletti is ahogy tud üvölteni. Ha ott van mellette a zajmikrofon elnyomja a kommentátorokat. Mutogatnak hadonásznak és üvöltenek.Nekik is vannak hibáik, de egy ilyen típusú edző kell olyan helyre ahol nehezebb egyéniségek előtt is tekintélyt kell parancsolni és követelni. Szerintem nagyon fontos egy játékosnak az érzelmi formálása is, és ha emellett a motiváció mellett még a gyenge pillanatokban is tud erőt adni valaki az már talán a fizikai felkészültségtől függetlenül is alapját képzi a jó teljesítménynek.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Tibiajax
nagyúr
pool meg az ágyúsok most kiszopnak, cselszi bajnok..
krva életbe -
szami777
addikt
Vardy piros lapja azért finoman túlzás volt szerintem. [link]
Egyrészt rohadtul labdát ért, másrészt nem talppal és nem lábra ment, veszélyes játék se fogható rá.Teljes gőzzel haladnak a kiesés felé, annyi a mázlijuk, hogy van a PL-be 3 csapat, akik még náluk is szarabbul teljesítenek.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
BenHans
addikt
Mindamellett, hogy a játékunk sem volt jó kijelenthető, hogy ez példa nélküli ugyan nem volt, de botrányosnak botrányos. Aki nézte az láthatta miért, nem részletezem inkább mert hosszú lenne, de hogy egy AS ROMA ekéző Egri Viktor mester is elismert bizonyos dolgokat...
Persze majd meg lesz ez is magyarázva, ahogy a korábban ellenünk befújt kamutizik és lesgólok is...Bármennyire nem ment a játék, nem érdemeltünk vereséget (győzelmet sem). VICC!
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
DeathAdder
veterán
Tessék, már Guardiola is azt vallja amiért a sok fotelfizikus fikázza a PL-t...
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #88667 üzenetére
Nainggolan a sárga lapokat sérelmezte, ha jól értettem, de azt ő is belátta, hogy nem játszott jól a csapat. A magam részéről nemigen mondhatok semmit, mivel jól kialudtam magam a rangadó alatt. Ja, néha nézz meg Juve-meccset is, amikor Egri Viktor a kommentátor, sokszor egyértelműen Juve-ellenesnek tűnik.
-
paatrick
őstag
Hol tart a technika - gólbíró Stoke-Leicester
Szép.
És lássuk hol tart az ember:
Empoli - Cagliari
Szándékos könyöklés, csávónak ömlik a fején a vér -> "Hagyjad barátom sárgalap jó lesz?"
16-oson belül hátulról jól belerúg egyet a támadóba. Bíró befújja tizenegyes. Kimegy konzultálni az alapvonalival aki 6 méterre volt az eseménytől -> "nem vót semmi" eredmény: kifele szabadrúgás, sárgalap a támadónak.Juventus - Roma
Szintén 16-oson belül az alapvonali játékvezetőtől 1 méterre hátulról akasztják Mandzukic-ot. "Nincs tizenegyes, nem volt semmi"Szégyen hogy ilyenek még előfordulhatnak, mikor mindenféle technika adott lenne a szűrésre.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #88671 üzenetére
Egri Viktor Juventus-drukker.
legyen elég ennyi. -
addikt
Azon gondolkoztam, hogy ha Messi magyar lenne, akkor ezzel a tudással, ami van neki, még mindig a Megye 3-ban játszana, csereként beállva, és azt is csak protekcióval.
-
DeathAdder
veterán
válasz paatrick #88672 üzenetére
Ez sajnos angliában is ugyanilyen probléma, a gólbírón kívül semmi nincs, bár az is több mint a semmi.
Ugyanígy megcsinálhatnák a lest is etc.. (de nem akarják)Azt meg továbbra is osztom hogy alapvonali játékvezetőnek lenni álommeló, soha nem volt még hasznuk, cserébe igen előkelő helyről nézhetik a meccset
-
BenHans
addikt
válasz paatrick #88672 üzenetére
Ez büntető szerinted? Mert akkor nincs több kérdésem...
Én a tizenhatos vonalán épp hogy kívül történt kezezésről beszélek, ami ellenünk be lett fújva ráadásul büntetőnek a 3-2 alkalmával. Meg arról, hogy De Rossi 12. percben labdát és utána lábat érve sárga az első szabálytalansága után. Pjanic beleállt De Rossi-ba az semmi. Sturaro a negyedik! sárgás szabálytalansága után kapta meg a sárgáját, a 93. percben. AZ első félidőben Gerson-t agyba főbe rugdosták, mint a jégkorongban, de semmit nem fújt le bOrsa(sz)to. Khedira műesése be lett fújva...
Nem a Juventus-t támadom, ők azt csinálták amit kellett nekik, na azért baltaarcú Mandzukic nem lett szimpatikusabb, de még mindig Buffon miatt nem tudom szívből rühellni őket. Mi sem voltunk rosszak, de bőven nem nyújtottunk annyit mint amire képesek vagyunk, és nem a játéktudás és technika hiányzik, hanem a mentalitás. Na ebben jár két lépcsővel előttünk a Juventus. Nainggolan-ra, Rüdiger-re és Manolas-ra viszont büszke vagyok, leginkább a belgára, egyszerűen nélküle senkik vagyunk, ő a csapat motorja és szíve.
Annyi a gondom, hogy értem hogy hazai pálya, de ha a bíró engedi a keményebb játékot, akkor az egyik oldalon ne 10/8-at fújjon le, a másikon meg 10/4-et, és ha kezet érint a labda ami nem is nevezhető vétlennek vagy "leszorítottnak" az fújja már le. Nem kell büntetőt ítélni a tizenhatos vonalán kívülről egy mellkas elé húzott kéznél amit a könyöknél talál el a labda, csak ami egyértelmű. Ha pedig nekünk ítéli a bedobást és Chiellini vagy az a **** Lichsteiner elkezd mutogatni, ne változtassa már meg a véleményét. Cseppet sem volt jó és következetes a bíráskodás, ennyi a gondom, és az hogy itt egyik csapat sem érdemelt győzelmet, mégis mi jöttünk ki rosszul belőle, és ez részben! a bíráskodás érdeme.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Jamest miért nem játszatja Zidane?
-
szami777
addikt
válasz BenHans #88685 üzenetére
Ahogy Egri Viktor mondta tegnap, a Juventus stadionjában az ellenfélnek nagyon nehéz meggyőzni bármiről is a bírót.
Én néztem a meccset, nem érdemelt a Juve győzelmet kicsit sem.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
DeathAdder
veterán
Visszanyalt a mákdaráló az ágyúsoknak, előnyből két lesgóllal kikapni szép dolog
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #88692 üzenetére
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
paatrick
őstag
válasz BenHans #88684 üzenetére
Ezen a videón nem látszik semmi, mivel pont onnan kezdődik ami előtt vagy volt szabálytalanság vagy nem. A Roma védő térde ha kicsit sodorja a támadó bokáját akkor az a saját lábába fog rúgni, mint a videón is. Ebből a szögből ez nem állapítható meg de volt szemből is lassítás, azt kéne megkeresni. Nem vagyok Juve drukker egyébként, tegnap is csak az összefoglalót láttam amiben ez a jelenet pont benne volt.
---
Arsenalnál megunják vajon egyszer ezt a szerencsétlenkedést? Egész meccsen 1 db kaput eltaláló lövés. 2. félidőben amikor hátrányba kerültek 06 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Cartevo
őstag
válasz DeathAdder #88698 üzenetére
vagy megfogta őket a bl sorsolás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Battlefield 2042
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Napelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest