Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#88917) #16514048 válasza Cartevo (#88909) üzenetére


#16514048
törölt tag

Persze, hogy nem fair, nem csak velük szemben, hanem velem, veled, irodában dolgozókkal, fizikai munkásokkal, stb szemben sem. Hisz mindannyian legalább ugyanannyira keményen dolgozunk, mint a focisták, akkor nekünk is járna az a pénz, nem?

Na erre mondtam még az előbb, hogy az élet semelyik területén sem működnek így a dolgok. Van néhány sportág, amire van érdeklődés, ezért jól fizet. Foci, F1, de úgy tudom, hogy az NFL-ben és NBA-ben is hasonló összegeket kapnak. Úszásra, asztaliteniszre, lovaspólóra, stb kevesebben kíváncsiak, szerintem pont az nem lenne fair, ha ezek a sportolók ugyanannyit kapnának, mint azok, akiket a fél világ követ és akik köré olyan üzletágak nőttek, amik több millió embernek adnak munkát.

Mindenkinek tisztában kell lennie azzal, hogy anyagilag mennyire éri meg azt a sportot űzni, amelyiket választja, ez a saját felelőssége, ha nem tud belőle megélni, akkor vállaljon mellé "normális" munkát. De ez így működik a művészetben, meg mindenhol máshol is, amire nincs kereslet, abból nem lehet megélni, teljesen mindegy mennyire vagy jó benne.

Ez ugyanolyan, mint amikor Sickratman a facebookon koldult, mert nem tudta eltartani a családját ujjbábozásból. Lehet, hogy azt magas szinten űzi ( :D :D ), de nehogy már annyi pénzt kapjon érte, mint egy hollywoodi filmszínész, csak azért, mert mindketten művészek és keményen dolgoznak.

Hú, de OFF lett ez... Bocsánat, hogy ilyenekkel szemetelem a topikot. :DDD

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.