Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
válasz Tibiajax #87751 üzenetére
Az necces.
Igazából nemtudom mi lehet az elvárás. Azt többször is leírtam, hogy a kerete a egyik legjobb az internek, de ha itt netán 0 pont lenne 3 meccsen az se lenne meglepő az elmúlt formát tekintve. Ez a hétvége is a 3-0 ellenére nem volt sima és a tök utolsó ellen. -
Tibiajax
nagyúr
hát nem volt az.. 0-0ig bírtam nézni, akkor elmentem és inkább rendbe raktam az asszonyt pár órára.. annyira nem bírtam tovább. mire visszajöttem, 3-0 volt és ollézás ..lol
az elvárás? valami játék azt gondolom, illetve Gabigol.
amit ígér az már kint van fészbukon: minden el fogok követni azért, h visszahelyezzem a bajnokságban az Inter-t az őt megillető helyre
mondjuk, az a video, ami kikerült az első edzésekről már biztatóbb, mint a de Boer-os edző képek voltak. ..számomra. persze, ez még semmit se jelent[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
válasz Tibiajax #87754 üzenetére
Jó nyílván nem mondhatja, hogy nem akarnak semmit, de ezt minden csapatnál elmondják, hogy vissza a méltó helyre blabla a várost se kell elhagyni hozzá
Ez a gabigol nem lehet hogy overrated egyelőre? Nemhiszem hogy De Boer ne játszatta volna ha akkora spílert láttott volna benne edzéseken. -
L_YKing
addikt
válasz venember83 #87757 üzenetére
Tibi verbeli olasz, a "teszta" meg gyorsan kesz van, "turo" gondolom volt hozza..
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Cartevo
őstag
válasz Sportterasz #87750 üzenetére
-
addikt
Senki nem véleményezi a történéseket?
Coutinho > Neymar ?
Talán ha elvitték volna Coutinhót a 2014-es VB-re, nem szoptak volna be így a brazilok...
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
-
dejvid8
őstag
Btw, ki mit szól Messi új (módosított) tetkójához?
Before
AfterMac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
törölt tag
válasz DeathAdder #87766 üzenetére
+1, okádék mindkettő.
-
Tibiajax
nagyúr
szünetelnek a bajnokságok, szünetel a topik is.. valaki, néha néha beröffen, felbüffent egyet álmában, valaki reagál rá, egyet, vagy annyit se, és annyi..
indulnak a válogatott meccsek, angol-skót örökrangadó? francia-svéd? seeemmi…. a totyik alszik tovább
mindjárt itt a mi meccsünk is, esélylatolgatás vagy más szokásos baromságok? hieszen az álom nem érhet véget!
aztán egyszer csak érkezik az igazán érdekfeszítő témakör, Messi tetkója. mint a vércsék, azonnal csapnak le rá, mint a kupleráj galambok a blahán, amikor a csövesek morzsát dobálna le a placcra, azonnal ott teremnek a kiéhezett focimorzsázók
de hisz' ezért imádjuk ezt a topikot mi mindannyian -
DeathAdder
veterán
válasz Tibiajax #87770 üzenetére
Válogatott meccsekről egyöntetűen ez mindannyiuk véleménye.
Szakmaiságot meg itt nem érdemes feszegetni noha több izben próbáltam már, de inkább csak le lettem hurrogva, vagy tökre szó nélkül hagyták, kb. mint amikor a gyerekek suliban kinevettek amikor könyvet olvastál...
Itt mindig csak a fáradtgőz a téma, meg h a világ top10 klubcsata közül melyik épp a legjobb vagy a legszarabb....
Angol-Skót meg mi volt már, multimilliomos, kinyaltseggű páva angolok labdázgattak, semmi szikra, semmi tűz nem volt. A felvezető (a wembleyben, megemlékezés, szurkerek a himnusznál) sokkal inkább volt megható, mint a meccs.
Amúgy ékdekes mert itt ph!-n a legtöbb off topik is elég quality content, de ez nagyon nem az
-
szami777
addikt
válasz Tibiajax #87770 üzenetére
A vb/eb selejtezo nálam egy szinten van a bl és el selejtezokkel. Hidegen hagy abszolút, egyedul akkor nézem, ha hazai érdekeltség van .(válogatott, magyar klubcsapat)
Másrészt az eb vb selejtezok hétvégén este vannak, akkor meg általában nem vagyok otthon.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Cartevo
őstag
válasz DeathAdder #87773 üzenetére
Mivel nem vb, hanem eb szereplésre van esélyünk.
-
Tibiajax
nagyúr
jah.. kb ennyi
no nem is azért írtam, tudjátok, isten ments h bármi negatív véleményem is legyen a szakmaiságot egyáltalán kérdőjelessé téve, hiszen ez ma már csupán egy cimbora-topik
tessék, kdavid94 is hogy kiismert már..xdd
-
Cartevo
őstag
Elnyerte (nem)tetszéseteket a vb-kabalafigura?
-
NyxNyxNyx
addikt
Én szeretem olvasni a szakmai hozzászólásaidat, más kérdés hogy túl sokat nem tudok hozzáfűzni a bonyolultabbakhoz, így érdemi beszélgetés nem alakul ki.
Ez egy ilyen kocsmai beszélgetős topic."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #87785 üzenetére
Nem titok, ahogy az elejétol lehetett tudni azt is hogy télen lesz.
Minek oda rendezni valamit, ahol nem adott a megfelelo klima hozzá? Kenyában sem tartanak téli olompiát, szánalmas ez az egész.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
Ringman
nagyúr
Gulácsi – Bese, Lang, Guzmics, Korhut – Nagy Á., Gera – Dzsudzsák, Kleinheisler, Gyurcsó – Szalai.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz szami777 #87789 üzenetére
ebből is látszik, hogy kell a puskás stadion, mint egy falat kenyér
olvastam, hogy teltház lesz
ettől függetlenül még olvashatod holnap, hogy tele volt a lelátó
szerk:
gera is visszavonul a barátságos meccsen?[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
nagyúr
-
Cartevo
őstag
A 2-esen Az éjjel soha nem érhet véget következik.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #87798 üzenetére
jah
de amúgy nem feltétlen a képi tartalomra gondoltam, hanem hogy ilyen csatornáim voltak....
: (..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJi Mini 3 Pro + Rc
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest