Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Egy kis reklám: Conte-interjú, ha érdekel valakit.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz szami777 #87455 üzenetére
ennyi.
meg is volt az első gyors tájékoztató még a reptéren, gyilkos nagy takarítást fog végezni még tél előtt, csapat és háttéremberek fele kuka és a világ legjobbjaiból fog tudni válogatni új Interistákat, a teljes kínai-indiai vezetés korlátlan szabadkezet és tőkét, 100% belenyúlást bocsát rendelkezésre a Mesternek. feladata a bajnoki cím valamint a Juventus teljes elsöprése, továbbá BL top3. Jövőre top1.
mindezt a The Sun megírta -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #87457 üzenetére
ne is mondd.....ma egy éve épp, amikor még nekem olyan jó volt minden
-
szab.tam
nagyúr
válasz venember83 #87457 üzenetére
elég ütős kis cucc lehet.
én is kérek belőle...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #87448 üzenetére
Fejtsd már ki azt az utolsó bekezdést.
-
szab.tam
nagyúr
angol sporiknál látok egy szimpatikus dolgot.
a hétvégén többször is, az előbb is egyet.
védő rángatja a támadót, az tovább akar menni, és megy is.
előnyszabály.
a védő 1-2 mp múlva szabályosan szerel, de a spori visszafújja.ez kicsit olyan, mint a hokiban a kiállítás előtt a kedvezményezett addig támadhat, amíg nála a labda.
spanyol bajnokságban is jól működhetne, csak ott rögtön eldobják magukat, eszük ágában sincs továbbmenni, és jajveszékelnek...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
DeathAdder
veterán
válasz KisTücsök #87462 üzenetére
Összehasonlíthatatlan a futball az Abra előtti korral, amikor a legnagyobb költekező a csak sztárokat foglalkoztató Real is évente 1 nagy nevet hozott relatíve nagyobb összegért (egy-egy nagy igazolás addig is jellemző volt a spanyol nagyokra).
Ezután jött "Abra-papa" és giga bevásárlásba kezdett 2003-tól hosszú éveken át keményen költött orbitálisan nagy pénzeket és fizukat adott olyanokért is akik nem a szűk elithez tartoztak. Ezután szaladtak el nagyon az árak, és ez az irdatlan költekezés indította el a lavinát citystől, psgstől, akikkel csak hasonló költekezéssel lehet(ett) tartani a lépést, amire nem sok klub képes. Ezért kell(ett) a csóróbbaknak valamit máshogy csinálni, amit fentebb írtam..Grafikonon jól látható, hogy Abra papa megérkezett és tönkretette a futballt, ez már régóta üzlet mintsem sport sajnos.
Angliában csak a mu volt képes lépést tartani velük, mert ők hosszú évtizedek alatt valóban futballból kigazdálkodták, csak addig nem voltak kénytelenek használni.. Az azóta elmúlt 12 évben csak nekik hármuknak volt részük a bajnoki aranyhoz, minő véletlen. (jaja meg a világ csodája leszter tudom.. )[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
OK, megyek az Interhez!
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #87465 üzenetére
piolival is sokkal előrébb leszünk...
meglepődnék, ha kihúzná a köv. szezonig
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #87465 üzenetére
ő a köv.?
-
DeathAdder
veterán
lyézus ezek télleg kibaszták 14 meccs után deboert?
-
L_YKing
addikt
-
L_YKing
addikt
válasz DeathAdder #87470 üzenetére
Nem ertem mi a meglepo ezen. Olyan csapattal kap ki az inter kis csapatoktol amit nem kene szerintem...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
venember83
nagyúr
válasz L_YKing #87471 üzenetére
Tavaly a Juventusnál is kb. ez volt a helyzet, 11 meccs után volt 15 pontja a Juventusnak. Persze nem rúgták ki Allegrit, hanem a csapat magára talált, aztán megnyerte a bajnokságot és a kupát. Mondjuk a magára találásra kevés esélyt látok az Internél, ők folyamatosan a kiutat keresik, de nemigen találják, ez is tény.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #87473 üzenetére
de... vajon mi történhetett a Juvénél tavaly? én erre lennék eszméletlenül kiváncsi
azt tudjuk, h Allegri egy átlagnál intelligensebb faszi. azt is tudjuk, hogy voltak nyilván jó játékosok, Pogba, de rajta kívül úgy olyanfajta - hátán csapatot elvivős - sztárjátékos azért nem, elöl milyen dzádzák rohangáltak..persze, a védelem már akkor is össze volt rakva. de mi történhetett addig, és mi akkor, ahonnan elkezdtetek nyerni folyamatosan
..az Inter meg veszteni[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #87474 üzenetére
Szerintem a védekezés összeállt, kb. ennyi. Egyszerűen idő kellett, hogy a Vidalt és Pirlót nélkülözni kényszerülő és szinte teljesen megújult középpálya be tudjon segíteni a védősor munkájába, hogy ne csak a Lichti-Barza-Bonu-Chiellini-Evra ötös meg Gigi védje a kaput.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #87475 üzenetére
..ne csak a Lichti-Barza-Bonu-Chiellini-Evra ötös meg Gigi védje a kaput.
jóvan, elmész a pcsába.....
: DD[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Még jó, hogy ebben az évben is elkerül minket a sérüléshullám...
Manolas, Vermaelen, Mario Rui, Emerson, Seck, Nura, Florenzi és TottiMég szerencse hogy Fazio, Rüdiger és Bruno Peres felépült pár napja, és hogy az idei szezonra van egy régi-új igazolásunk Strootman személyében, és hogy kicsit bővítettünk a kereten különben nem tudom hogy állnánk fel...
Afrika kupa miatt meg nemsokára kiesik másfél hónapra Salah, akinek helyére Depay vagy Shaqiri jöhet és ki tudja hogy szállnak és válnak majd be. De ahogy nézem nem csak egy szélső támadót kell venni a tél folyamán, remélem ezt nem csak én látom.
Csütörtökön azért megnézem élőben mit tud így a csapat.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
BenHans
addikt
válasz Tibiajax #87479 üzenetére
Láss csodát... azt beszélik már januárban aktiválnák a retúrjegyét.
Szerintem nem is sérült, csak nem szeret igazán focizni. Megjött, volt 2 meccse, az elsőn elkocogott, nem volt rossz, a másodikon bizakodásra adott okot a játékával, a harmadikon meg kiállíttatta magát egy fantasztikus megmozdulással amivel megalapozta a meccsünk végkimenetelét. Ezek után lesérült...
Megunta a játékot, fizut így is kap...Sajnálom, de arrivederci!
NyxNyxNyx: Hogy érted?
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Richard!
addikt
Akit érdekel
Ma kezdődik életed háralévő része
-
DeathAdder
veterán
Hajdu B. jeeeeee
-
pohár
félisten
válasz DeathAdder #87483 üzenetére
naaaa
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tibiajax
nagyúr
válasz J.Hetfield #87487 üzenetére
hát persze..
richie lényeg, h Umtiti játszon hátul
-
Tibiajax
nagyúr
faszán néz ki a Barcának ez a sötét tréningcucca
-
forceberg
veterán
Kassai eddig csőd...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
szami777
addikt
Kassai te balfasz...
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Richard!
addikt
Köszi Viktor
Ma kezdődik életed háralévő része
-
DeathBat666
aktív tag
-
Tibiajax
nagyúr
hát Umtiti egy icike picikét, de csak egy nagyon kicsikét jobb, mint Matyiő....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Escape from Tarkov
- Monitor hiba topik
- Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest