Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Úgy néz ki hogy a mai párharcok eldőlnek... vagy mégsem?![ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-HajTömeg-
őstag
Mióta edzősködik a Celtic-nél a kis Kabos?
Alias: Júzer error
-
pohár
félisten
de kamuszagú ez a piros
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Integra
titán
miért? már az első taposásért is sárga járt, aztán simán letaposta a másik játékost is a bíró orra előtt, azért járt a lap. teljesen felesleges és ostoba megmozdulás volt. nem is nagyon vitatkozott vele senki..
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Boxer001
veterán
Na, ki is pukkant a Celtic.
Ez a piros...bár az igaz, hogy 2 megmozdulás volt, ahogy Integra írta.
Pedig már majdnem védtem ezt a patkány Ibrat.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Integra #8505 üzenetére
a sárgát nem firtatom, de a 2. labdát talált úgy ahogy, szerintem összevonva mehetett volna egy sárga a kettőért
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Integra
titán
vicc ez a két celtic játékos, komolyan... estek, keltek, reklamáltak végig a juve kapuja előtt
-
Ps Vita
őstag
Lichti se volt semmi
-
pohár
félisten
válasz Ps Vita #8510 üzenetére
igen, nálam se tiszta piros, mert azért na... láttunk már pirosos megmozdulást, amiből csak sárga lett, vagy az se
de tényleg a határon táncolGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Integra
titán
válasz venember83 #8515 üzenetére
jaja, ennyi, megérdemelt zakó.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #8515 üzenetére
cjajj, ne beszélj már.. megverték a Barcát is...
-
nagyúr
-
Ps Vita
őstag
válasz Napfénysüti #8518 üzenetére
Vicces kedvedbe vagy
-
nagyúr
-
peterszky
őstag
-
pohár
félisten
Adidas MiCoach Elite System - egy olyan mérő-műszer, amely a játékosok szívritmusát, sebességét, gyorsulását, a megtett távolságát, az erejét és a pályán való pozicióját is jelzi.
A Milan az első klub, amely ezt az új rendszert használja. A mai napon Adriano Galliani és Jean-Michel Garnier (vezérigazgató - Adidas, Olaszország) mutatják be Milanellóban.
-
7600 GS
addikt
Hátha ettől jobb lesz majd a keretük.
-
7600 GS
addikt
A Real Madrid történelme során mindössze tíz játékos tudott betalálni a Manchester United hálójába. Ez persze köszönhető annak is, hogy kevés mérkőzést vívott egymással a két csapat. 1957-ben Rial, Di Stéfano, Mateos, és Kopa szerzett gólokat. 68-ban Pirri, Gento, és Amancio. 2000-ben Raúl duplázott, és Keane révén született egy öngól is. 2003-ban Raúl ismét duplázott, de betalált Figo, és Ronaldo is mesterhármast szerzett.
-
Tom5
addikt
Küldene majd valaki direkt linket a MU meccsről? Munkában vagyok és tiltva a flash, java minden.
Explorer a barátom az lejátsza a videókat de iszonyat lassú és gyakran beáll mire oda navigálok a stream-re.
Előre is köszi és hajrá MU! (mondom ezt Real és MU fan ként)[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Real Madrid: Lopez, Arbeloa, Varane, Ramos, Coentrao, Khedira, Alonso, Di Maria, Özil, C. Ronaldo és Benzema.
Padon: Adán, Pepe, Carvalho, Kaká, Essien, Modric és Higuain.Manchester United: De Gea, Rafael, Evra, Jones, Ferdinand, Evans, Carrick, Kagawa, Rooney, Welbeck, Van Persie.
Padon: Lindegaard, Smailing, Valencia, Anderson, Giggs, Cleverly, Hernandez.[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
-
Ps Vita
őstag
A fene egye ,hogy egyszerre két ilyen érdekes meccs lesz
Kapcsolgothatok most összevissza -
gyuromoj
veterán
válasz 7600 GS #8535 üzenetére
tudom én, minden rendben.
Itt egy jó stream. Én itt fogom nézni.
-
baluka26
nagyúr
válasz homeless09 #8534 üzenetére
Nekem minden MU kezdő érdekes, ahol nincs Anderson.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Integra
titán
szerintem manu nyer
-
fatal`
titán
Hajrá United
[ilyet is ritkán írok] -
KisTücsök
addikt
Idővel rájöttek, hogy nem kéne egy nap 4 meccset tolni. Már csak 2-t nyomatnak, miért nem lehet ezeket is külön időpontban? A Sahtar - Dortmund is annyira jól hangzik. Ha meg kapcsolgatom, akkor valszeg mindenről lemaradok mind a két meccsen...
Na sárga a semmiért.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
szerdzsó rámosz - lol.... gyönyörű volt a lassításban 2x is visszanézni
[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
3 centi
hábm bábm
-
Ps Vita
őstag
Ramos
-
kukinyo
addikt
Az a fránya kapufa.
-
baluka26
nagyúr
Ferdinand, atya ég. Öreg vagy már te is sajnos
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest