Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ettetek, ittatok?
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
Nem kell itt belemagyarázni semmit. Hegyi nem a madridisták, hanem a futball ellensége, csak hallgass meg tőle egy 10 percet (én 2-nél tovább nem bírom általában). Szörnyű hallgatni az erőlködését.
De az nekem picit érdekes, hogy egyszer valaki Real Madrid, máskor Barcelona szurkoló...Persze tudom, hogy Puhlt divat fikázni. Most csak egy fél percet hallgattam tőle, de azok mind jó meglátások voltak. Plusz ő nem elfogult egyik vagy másik irányba.
Mondjuk eléggé érdekes volt látni, hogy nem nagyon tetszik, hogy megvertük a törököket meg az, hogy egész jól állunk a csoportban. Húzza a száját rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
"Puhl-t meg szerintem egyáltalán nem divat fikázni"
dehogynem divat. én is szoktam. nem azzal van főként a baj, amit mond. a stílusával kezd gond lenni.
mint egyes színészek, amikor 30-ve a pályán vannak, elripacsosodnak, amikor nyilatkoznak.
amikor az egyén elhiszi magáról, hogy nagyon okosakat tud mondani. közben pedig az alázatról hadovál...
valami hasonló történik sándorunkkal. csak neki elég volt sokkal kevesebb idő is....fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
7600 GS
addikt
Nem túloz itt el senki semmit, csupán az zavaró, hogy egy sporttal foglalkozó csatorna stúdiójában, aki elfogultan tud csak megnyilvánulni, fals dolgokat mond. A Sport TV-nél, Nyilasi Tibor, Hajdú Attila, Bognár György, és Puhl Sándor viszi a szakértelmet, a többiek csak papíron értenek hozzá.
Ebben a tekintetben a Digi jobban áll.
-
7600 GS
addikt
Egyszer minden sorozat megszakad. De ha megszakad, akkor remélem hogy sok-sok góllal fog ez történni.
Integra: Muszáj lesz javítani. Kemény lesz ez az első helyért, sajnos nagyon látszik a csapaton Marcelo+Arbeloa hiánya.
Az előbb egyébként nem mondtam, de Varane ismét jól játszott.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
csak eredményben.
rengeteg bosszantó hibával játszik.
a múltkor megérdemelte a 3:0-t.de ezt a 2:0-t nem annyira.
irdatlan mennyiségű malacnyáj legelészhet a stadin mellett...szóza mester szerencse disznajai....
de egy biztos: bárkinek iszonyú idegesítő lehet a vidi ellen játszani.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
"...megajándékozta a ragyás képű portugált"
erre kapcsoltam át. a mondat elejéről lemaradtam. de szeretem ezt a palit. csak le ne tiltsák...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
alkesz panel visszatérő sztenderd nála. (lütyő és lúzer mellett....)
de nagyon köszönöm, hogy szóltál, mert ezt a meccset nem láttam, és kínomban, önsanyargatási célból a honvéd : ute-t néztem.[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Sir Alexet itt szerintem eléggé sokan alulértékelik.
Már hosszú-hosszú ideje ott tud lenne a PL élcsapatai között, teljesen mindegy, még akkor is, ha a keret a többi csapatéhoz képest gyengébb. Egy zseni ez az ember. Mourinho is azt nyilatkozta nemrég, hogy őt nem Sir Alexnek hívja, hanem A Főnöknek.
baluka: Érdekes, máshol nem szoktam ilyet látni, hogy esetleg provokálja a gólszerző a nézőket, erre azok megverik a biztonsági embert...
Suarez gólöröme megvan a hétvégéről? Hasonlóan hergelő volt, mint Hernandez-é, mégsem lett baja senkinek ezt követően.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz Ps Vita #1459 üzenetére
Ha begyakorolt lenne minek kellene jelentkeznie a labdáért? Ribéry nem tudná világosan ebben az esetben, hogy hová kell adni?
És szerinted a közönségből ezt valaki látta? Atyagatya.
Tücsök: 1000 szögiből kb. egy, amit hátra lehet ívelni kapásra, mert ehhez nagyon komoly fegyelmezetlenség kell a védőktől. Nyilván ezt gyakorolják agyba főbe.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
pohár
félisten
válasz Ps Vita #1686 üzenetére
ne foss, beveri keményen, amit kell
újra együtt a Ribéry - Müller - Robben páros, kíváncsi leszek, hogy mit alkotnakGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
7600 GS
addikt
válasz Ps Vita #1945 üzenetére
Persze, kifejtem.
Az nem tetszik, hogy mindig, minden körülmények között el akarják hitetni, hogy ők mennyire felsőbbrendű klub, és rájuk csak irigykedni lehet. Ezt elég sok szurkoló hangoztatja is (nem rád gondolok). Holott vannak ugyanilyen sikeres vagy még sikeresebb klubok, ahol ezeket nem hántorgatják fel. Régebben jellemző volt, hogy egy másik német csapat sztárját igazolták le, de lehetőséget nem kapott sokat. Plusz van ott néhány ember, akinek az arca talán nagyobb, mint a focitudása. Persze ott is vannak (nekem) szimpatikus játékosok, mint például Lahm vagy Müller.
Ezektől függetlenül még jó csapat a Bayern, mert ez csak egy személyes vélemény.
-
pohár
félisten
válasz Ps Vita #1990 üzenetére
Boateng ki is dőlt, ez szakadásnak tűnik...
a Schalkét meg szopatják otthon rendesen[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bandus
veterán
válasz Ps Vita #2271 üzenetére
szerintem kicsit más szerepük van, el kell ismerni, hogy iniesta meg xavi nagy játékmester, de leginkább a passzolásban, a labda járatásában jeleskednek. egy támadó középpályás eredményességét meg inkább a góljai meg a gólpasszai alapján kellene mérni szerintem... és ha ezt a statisztikát nézzük, akkor a két barcás esetleg jelenthet özilnek talán volt is erről itt egy kép valamelyik nap.
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
7600 GS
addikt
válasz Ps Vita #2305 üzenetére
Nem tetted egyértelművé, hogy aktívakról folyik a társalgás. A "bárki a világon" kategóriába nekem a visszavonultak is beletartoznak, márpedig ebben a kategóriában Ronaldo és társai (Zidane, Bergkamp, Figo, stb.) is idevalóak. De lehet, hogy csak nagyon hiányoznak azok az idők, amikor még tényleg nagybetűs FUTBALL-t láthattunk.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz Ps Vita #2312 üzenetére
Én teljesen értem. Az, hogy te mást gondolsz erről, az már a te "gondod". Mellesleg eléggé képben vagyok Ronaldo életével, szóval engem nem nagyon lehet belőle megszívatni.
C nyert egy Bajnokságot, viszont Messi meg négy másik kupát, vagyis a Barca, hahh.
Milyen neves trófeát nyert? BL, bajnokság? Amikor ez másnál jön elő, akkor mindig azzal érvelnek, hogy "de hát ezek mikiegér kupák" (klub vb, szuperkupa, stb). Persze még ezekkel sem lehet meggyőzni a Messi hívőket, szóval inkább hanyagolnám a témát, mert teljesen felesleges ezzel kapcsolatban tovább koptatni a billentyűzetemet.
Nálam egyébként a sorrend a kupákat tekintve: BL-Bajnokság-Copa del Rey
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz Ps Vita #2425 üzenetére
Maradona-t nem kell komolyan venni, sosem volt normális. Nagyszerű focista volt, de valami nagyon az agyára ment neki, hihetetlen dolgokat szokott mondani. Müller meg ekkor bizonyította be, hogy milyen jó kis focista ő valójában. Azóta az egyik kedvenc német játékosom. Hihetetlen VB-t produkált, ráadásul ez volt neki az első nagy tornája. Emlékszem, nyáron cikkeztek is róla, hogy nagyon megtetszett az ő játéka Florentino Pereznek.
Nyolc láb, vagyis majdnem két és fél méter magasan volt a labda, amikor Ibrahimovic eltalálta.
Ó, rúgott ő már ennél magasabbra is szerintem.
#2427: Szerinted mondanám egy olyan játékosra, hogy rossz, aki úgy termel a klubjában, ahogy? Keress vissza nyugodtan az előző topicban is, soha egyetlen szóval nem mondtam azt, hogy Messi rossz játékos lenne. Egyébként (nekem) arról árulkodik az előző kijelentésem, hogy nagy tornákon nem megy neki, nem arról hogy rossz labdarúgó.
Hát ez neked? 31.
Sima elszámolás, de már leírtam ezelőtt, hogy tévhitben éltem a VB-ig hátralevő évek számát illetően.
baluka: El is lőtték azon az EB-n az összes szerencséjüket egy életre. Ott sajnos nem Figo-ék nyertek.
Ezt pedig Tibinek ajánlanám elolvasásra. A két csapat névsora félelmetes.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Suzuki topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest