Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz gyuromoj #592 üzenetére
wow, te voltál az egyik srác a madridista.hu-ról?
ennél már csak az a jobb, amikor ugyanezt a bernabeuban éli meg az ember, tavasszal a lélegzetem is elállt úgymond, de sajna én sem győztes meccset láttam... remélem azért még valamikor a bl-ben is meg tudom nézni a blankókat
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
pohár
félisten
válasz gyuromoj #2602 üzenetére
én az ismétlésből meg nem mondom, hogy kinek a gólja volt...
még az a lassítás is túl gyors volt hozzá, hogy rendesen látszódjonGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz gyuromoj #2943 üzenetére
spanyol nem kaphat még spanyolt (azonos nemzetűek még nem találkozhatnak ilyenkor, ha jól tudom)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz gyuromoj #2997 üzenetére
szerintem majd pénteken, két hét múlva, az aktuális meccsek után
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
venember83
nagyúr
-
7600 GS
addikt
válasz gyuromoj #3529 üzenetére
Én igazából azt nem értem, hogy Di Matteo vagy Simeone miért nincsen nevezve.
Ez az aranylabda mizéria már nem igazán tud izgatni, mindenki tudja hogy ki fogja kapni. Csak azt nem értem, ha a két játékos kb. egy szinten van (mert egy szinten van, ne próbáljon nekem bemagyarázni senki semmi mást), akkor nem szabadna köztük 3 aranylabdának lennie.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz gyuromoj #4322 üzenetére
Tegnap este az AS Sportgálán létrejött a sajtó által remélt Florentino Perez - Falcao találkozó. Az elnök Zidane esetére utalva a kézfogásnál hozzátette: "Később megkapod a szalvétát is". Az este során folytatódott a történet: az elnök való
ban kért egy darab szalvétát, és átadta Falcaónak: "Írd alá! Írd alá!". A beszélgetéshez közel álló Enrique Cerezo (az Atletico elnöke) viszont úgy zárta a történetet: "Ha szeretnéd, egy aláírt mezt szívesen adunk, de a szalvétáról szó sem lehet."(Nézd meg Perez mosolyát, abban benne van minden...)
Egyébként a csapat már nem zárhatja trófea nélkül az évet, a Szuperkupát már megnyerték. Na meg azért arra sem fogadnék, hogy ez volt az utolsó trófea ebben a szezonban.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz gyuromoj #4324 üzenetére
Essien, Carvalho, Sahin, Kaká, Higuain. Ez csak 5 ember, a maradék kettő nem tudom, hogy ki lenne. Albiol ugyan keveset játszik, de neki nemrég újították meg a szerződését.
Falcao érkezését egyre biztosabbra veszem, Neymar viszont nekem sem kell. Még kéne egy jobb oldali védő is, plusz még valaki Essien pótlására.
-
7600 GS
addikt
válasz gyuromoj #4354 üzenetére
A visszavágó miatt nem kell aggódni, kap majd 3-at a Vigo és mindenki boldog lesz. Dekoncentrált volt az egész csapat tegnap, kivéve azokat az embereket, akiket említettél. Egyébként a Barca még nem lesz az ellenfél, előtte a Valenciával kell majd leküzdeni 2 meccset.
Tegnapi találatával CR egyébként már 26 spanyolországi stadionban talált be abból a 27-ból, ahol madridi pályafutása során járt.
pohár: Ezért szép a sport.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz gyuromoj #4526 üzenetére
Én már nem is tudom magam felidegesíteni azon, hogy elbukott csapat 2 pontot, megszoktam már. Hogyha ilyen gyéren használják ki a ziccereket, akkor túl sok jóra nem számítsanak. Casilla tényleg nagyokat fogott, talán élete meccse volt ez.
De ez is milyen már, hogy a brillírozó Modric-ot lehozza félidőben, és behozza helyére a gyengén muzsikáló argentin barátunkat.
baluka:
Ott volt a smiley, de gondolom nem vetted észre.
De egyébként ha megnézed, a Real az elmúlt 10-14 évben mindig akkor nyert BL-t, amikor a bajnokságban gyengén szerepeltek. Persze ez nem biztosíték még semmire, de a BL ugye teljesen más tészta.
Integra is olvasson vissza.
Ja és amúgy kezd elegem lenni Marcelo hiányából, de nagyon.
#4532: Azon fog sok múlni, hogy kit kap a csapat a legjobb 16 között a BL-ben. Mondjuk a Manchester-t (jó lenne egy ilyen párharc, de inkább majd a döntőben ) és a Bayern-t elkerülném még egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz gyuromoj #4584 üzenetére
Tudtommal nem Barca drukker.
Engem egyébként sem zavar, ha valaki a katalán csapatnak szurkol, hisz miért zavarna, mindenki szurkoljon annak, aki neki szimpatikus. Csupán azt utálom, amikor mindenkinél nagyobb császárnak gondolja valaki magát, és a másik csapatot pedig csak fikázni tudja. Azt is végletekig megértem, hogyha valakinek Messi a kedvenc játékosa, de ettől ne szálljon el az embernek a józan ítélőképessége.
#4586: Az a gond, hogy én sem téged . Vagy lehet, hogy ilyen késői órákban már nem vagyok vevő a humorra, ez is benne van a pakliban. Nem tudom eldönteni, mikor ironizálsz, és mikor beszélsz komolyan. B]Tibinél ezt már megtanultam. ). A kérdésemre egyébként nem kaptam választ. (OFF)
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz gyuromoj #4617 üzenetére
"KisTücsök én írtam hogy Barcelona és legfőképpen Messi "fan" vagy, mert állandóan ajnározod, ájuldozol tőle és megpróbálod szarkazmussal Ronaldo-t lejáratni."
Tudom (oda is írtam, nem tudom, mennyire megy a szövegértelmezés ). Ezt ne nekem mond.
"7600GS nem mondott rólad egy árva rossz szót sem."
Tudom. Miért? Ki mondta, hogy mondott?
Ez a Gullit nyilatkozat amúgy nagyon durva, és most tényleg, no offense, de nagyon nevetséges. Ő sem lehet egy agytröszt. Fúúú.
Vagy a fordítás ennyire szar és/vagy csak kitaláció az egész, és nem is nyilatkozott semmit, akkor viszont nem szóltam, de ezt tartom valószínűtlenebbnek.
-
szab.tam
nagyúr
válasz gyuromoj #4641 üzenetére
ezeknél a sejkeknél másképp működnek a dolgok.
sok évvel ezelőtti történet.
az egyik uralkodó családtagja bal lábbal ébredt + unatkozott. el kezdett vásárolgatni. délre már valami 160m dezsőnél tartott, mire leállította a család. volt benne 1-2 helikopter, és ez + az...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest