Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #8800 üzenetére
csak le ne lőjék egyszer..
-
venember83
nagyúr
Mégis lehet überelni a gusztustalan donyecki gólt: [link].
-
pohár
félisten
válasz venember83 #8802 üzenetére
hát a kapus is megéri a pénzét
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tibiajax
nagyúr
de ez a bíró hibája is.. könyörgöm, ha egy játékos ilyen formán elesik a pályán, egyből fújnia lenne kötelező!! nem lehet tudni akkor, h színészkedés, vagy szívroham, nem is kell, fújni kell és akkor megáll a játék.
nevetséges ez
csakis a bíró a hibás -
Integra
titán
pfejjj
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
fatal`
titán
És a bíró mi a jóistent csinált?
-
Richard!
addikt
Az FC Barcelonához közel álló forrás megtörte a csendet a brazil csatárral kapcsolatban és megerősítette azt, ami már nyílt titok, bár eddig senki sem beszélt róla, írja a sport.es.
Az Elche volt csatára, az FC Barcelona öregfiúk jelenlegi tagja tegnap este a Rádio4 műsorában először beszélt arról, amiről nagyon sokan már tényként beszélnek, nevezetesen Neymar érkezéséről.
"Ma beszéltem a Barcelona egyik igazgatójával, aki azt mondta, le van igazolva Neymar. Nem mondhatom meg az igazgató nevét, de ma délután kettőkor mondta. Nyáron pedig jön a játékos, ez biztos." - mondta Jaume Llopis.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
baluka26
nagyúr
Juhász Roli hazatért.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
gyuromoj
veterán
Vb-döntőnek is beillő meccsekkel készülnek a brazilok a Konföderációs Kupára
Kassai Viktor vezeti csütörtökön a Viktoria Plzen-Napoli mérkőzést az Európa Ligában.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
baluka26
nagyúr
Érdekes. Azon gondolkoztam, hogy azt mondják, hogy azért olyan jó a spanyol bajnokság, mert sok spanyolt vesznek meg külföldi csapatok.
Szerintem nem. Szerintem ennek sokkal inkább gazdaságai okai vannak. Szerintetek?
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Ps Vita
őstag
Naa kevesebb mint 2 óra és meccs
Félek,hogy nagyon fognak a srácok görcsölni,ha nem fognak szerintem akkor már nagyon nagy baj nem lehet,mondjuk Wenger-t nem szabad lebecsülni
De nincs mese nyerni kell... -
7600 GS
addikt
válasz Richard! #8811 üzenetére
Pedig szerintem viszonylag egyszerű a képlet. Nekem az jött le így 3-4 év távlatából, hogy a Barca-ban csak az tud tartósan megmaradni és jó teljesítményt nyújtani, aki vagy ebben a rendszerben nevelkedett, vagy pedig a Guardiola-foci előtt érkezett. Mindhárom játékosnak voltak erősebb meccsei, Villának pedig volt sorozatban pár jó hónapja, de összességében nem voltak jó vételek. És ezt egyre több Barca drukkertől olvasom. Henry az Arsenal focijába kb. annyira illett, mint Messi a Barcáéba. Csak azért jött el, hogy nyerjen BL-t, ez meggyőződésem.
Tibi: Kíváncsi leszek, hol köt ki a gyerek majd. De én még mindig nem tudom elképzelni őt ebben az über passzolgatós rendszerben. Aztán lehet, hogy mindnyájan nagyot nézünk majd.
baluka: Konkrétan mondd el pls hogy mire gondolsz. Utána én is elmondom az én verziómat.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #8819 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz 7600 GS #8825 üzenetére
"Amennyire én emlékszek, már az első évében is voltak időszakai, amikor nagyon eltűnt."
Messin és CR-en kívül kevés olyan játékosról tudok, akinek nincsenek ilyen időszakai.
Fabregas is szar volt tavasszal (most sincs valami jó formában), és Piquenek is volt ilyen időszaka. Gondolom akkor ők is mind szar igazolások voltak, legalábbis szerinted.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Kettejüknek is bőven voltak ilyen időszakai.
Akkor inkább úgy fogalmaznék, hogy nekem Villa pár erős hónapján kívül egyáltalán nem tűnt meggyőzőnek. Aztán akkor döntsd el magadban, hogy mennyire volt jó igazolás. Bár annyira biztosan, mint Alexis "flopoftheseason" Sánchez.
-
Ps Vita
őstag
Kezdek félni...
Amúgy elvileg 96 font a legolcsóbb szezonbérlet az Alianz Arena-ba,a mai meccsre meg az Emiratesbe 94 font egy jegy
Nem néztem utána,de ha igaz az elég kemény...[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Arsenal - Bayern tipp?
Én Arsenal szurkoló vagyok, de szerintem sima vereség lesz a vége.
Zombori meg egy vicc, már megint azt rendezi, hogy Ő mennyire jól ismeri Wengert személyesen.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
baluka26
nagyúr
Szerintem 3-1 lesz.
-
peterszky
őstag
[link] - utóbbi évek egyik legkomolyabb NBI-es légiósa lenne...
What else you gonna do on a Saturday?
-
Boxer001
veterán
Arsenalt meg nem adja a digi?
-
KubanitoS
veterán
válasz 7600 GS #8830 üzenetére
Nagyon remélem én is, hogy nem kapnak ki, de szerintem kapott gól nélkül nem fogják megúszni.
Legyen mondjuk egy 2-1-es győzelem, de ezt csak a szívem mondatja velem. Egy 1-1 azért talán reálisabb lenne, szerintem a 0-0 kizárt.
Boxer001: Sport1 adja.
peterszky: Ki van a képen?
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
baluka26
nagyúr
Szép kimozdulás volt Neuertől, és még reklamált, hogy szabcsi
Ügyetlenek.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
hoppá. 0:1
hogy elhalkult a stadion..
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Kroooooooos
-
Boxer001
veterán
Ja tényleg, sport1...
Vajon mennyit kap az Arsenal ma.
0:2, szokásos Arsenal nyomiság....[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
Bravo Szczesny!
-
Ps Vita
őstag
Jejejeje Müller
-
Integra
titán
sagna... örüljön, hogy sárgával megúszta, ez nem kell
na ez az arata is... bazmeg tiszta piros volt
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
Ez a Ribéry én akárhányszor látom színfos.
-
bagyulajuve
addikt
jó csapat ez a Bayern, hihetetlen jó a védekezésük
Resistencia eterna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest