Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Régi Gépterem: II.486
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Hiányzik a gamer érzés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
nagyúr
Nézz már meg egy random angol közép/kiscsapatot mi durva szervezettséggel képesek konkrétan meghalni a pályán...
Ezek a Deporosok meg kocogtak Messiás után...
szab.tam: Egy londoni derbi mennyivel többet ér, mint egy Klasszikó
Mostanában a Spurs meccsek elég látványosak, ManU ellen is brutál volt[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
szab.tam
nagyúr
profi.
**
csak Sztebni kolléga nehogy jöjjön időben, mert ő áltakában a meccs nézése nélkül is tudja a tutit...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Integra
titán
de tényleg, mint aki megtáltosodott, előtte nem nagyon lőtt szabadokat egyáltalán. most meg szórja a gólokat.. és alig hibázik rálövésnél. ez villanovának tudom be. de lehet, hogy tévedek..
mennék ki sört utántölteni, de nehéz felállni a fotelból...na, jön xavi, verjen megint egyet a léc alá
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
IreN!CuS
őstag
Az FCB-t segítik a bírok nem tudtad,
Hatalmas meccs volt
És nem jött be a tippem a félidőnként 6 gól de nem múlt sokon
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
-
szab.tam
nagyúr
na, még ott is. pf.
ennyi...nyugodtan nézegettem valami híradót, és beugrott, mi van, ha 2 órval előbb kezdték megint, mint már oly sokszor. naná....
több idő lenne, én azt mondanám, 2:4 lesz a vége.
tényleg azon múlik minden, hogy most ki talál egy gólt. mindegy, hogy 2:0 van, az fog nyerni.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
7600 GS
addikt
Nem rossz játékos, de ahhoz azért szvsz kevés, hogy aranylabda jelölt legyen. De ez teljesen lényegtelen igazából, mert úgy is tudjuk, hogy melyik 2 játékos között fog ez eldőlni, minden más csak mellébeszélés a sportújságírás részéről.
Egyébként ez a lista már közelít a valósághoz. A tavalyi (ha jól emlékszem) azért viccesebb volt...
-
baluka26
nagyúr
Ő hergelte a tömeget.
Figyeljetek, itthon nekem egy kis senki n+1. Chelsea drukkerkben olyan indulatokat keltett, hogy majdnem eltörtem a bal kezem, és csak a szerencsén múlt, hogy nem törtem el semmit.
Képzeld el ezt ott helyben bérletesként Harding standben két piros után egy ilyen gólöröm után az idegállapotot...Beszaladás nem volt, sokkal inkább a dühödt tömeg falhoznyomulása volt a gond.
7600GS: Két különböző meccs, teljesen felesleges összehasonlítani.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
Nem verték szét se a stadiont, se Londont, egy két-szék törött, ez nem vészes az indulatokhoz képest szerintem.
Én azt nem értem, hogy valaki hogy képed el azon, hogy a futball ilyen indulatokat gerjeszt...
Leeds drukker, anno Lion Rampant blogon volt kint: [link]
bagyula: Amellett hogy SAF tényleg nagyalkoholistaedző, tavaly éppen nem jött neki semmi az ég világon. Ezt minden évben odaítélik, szóval nem életműdíj, majd ha idén nyer egy BL-t az öreg, akkor nyilván odaérhet.
Mert ilyen alapon Sousa-t is oda, mert hát mit művel a Vidikével, nem?[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Ezért írtam azt, hogy félreérthető...
Nem tudom lehet igazad van, de belémégett már pár olyan kép mikor nevetségesen estek össze. Messi mondjuk kivételt képez, Puyol meg nem szokott nagyon ilyen helyzetbe kerülni, mert általában ő rúg másokat (amikor nem esik óvodás módjára és töri el a kezét) -
pohár
félisten
visszanéztem a Digis összefoglalót, nem volt les, Callejon feje egyvonalban volt a védő lábával (most jut eszembe, hogy elfelejtettem lementeni a képet, onnan látszódna rendesen )
és a Digis kommentátor is egyvonalnak mondta, mellékesen megjegyezném, nem csak Méhes
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
7600 GS
addikt
Abidalról nem találtam, de ő nagyon keveset játszott az utóbbi 2 évben, meg ő nem azt a vonalat erősíti, mint a többi pajtás.
hunfatal: Ha les is lett volna (amit továbbra sem hiszek, és nem csak én vagyok ezen az állásponton), akkor is, nem a támadó focit kéne erősíteni? Rémlik Ibrahimovic gólja a Camp Nou-ban a Madrid ellen? Na az is kb. ugyanennyire volt vagy nem volt les. És sohasem emeltem ellene szót, hiszen ott jó döntés született, a támadó focit segítették. Itt nem ez történt. A játékvezetőnek igen jó szemmel kéne hogy rendelkezzen ahhoz, hogy egy ilyet kiszúrjon.
BMW: Én nem veszem elő a tegnapi játékvezetőt a tegnapi meccs miatt, mert úgy kell játszani minden csapatnak, hogy az ítéletektől függetlenül is tudjon nyerni. Tegnap ugyanúgy megvoltak a nagy ziccerek, csak nem sikerült gólra váltani őket. Azért remélem nem gond, hogy megemlítettem ezt a 2 dolgot. Egyébként szerintem az én mondanivalómban sem volt most semmi elfogultság, legalábbis próbáltam minél objektívabb maradni, de ezt inkább döntsd el Te.
[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
"Ezek egyike sem nyílvánvaló színészkedés, Xavi szerintem elcsúszott (a reklamációból mondjuk lehet színészkedésnek nevezni), Iniesta meg simán kibillent az egyensúlyából, egyik sem durva eset, kb minden meccsen van ilyen szerintem."
Ezt most remélem nem komolyan írtad.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
7600 GS
addikt
A mai fociban, ahol egy fél centis lesen 3 napig rinyálnak a csapatok, ír róla a média, az edzők meg fenyegetik a bírókat, sajnos nem. Persze azt kéne, de mégsem kivitelezhető.
Oké, én ezt értem meg minden, de engem az picit zavar, hogy ilyen gólt meg simán elengednek, ami méteres lesről született, és enélkül gondban lett volna a Bayern anno.
-
Integra
titán
úgy kell kimenniük, hogy nyerni akarnak, minden más taktika elfogadhatatlan számomra. mert ha védekezzük ki, meg ikszre menjünk, akkor az tuti zakó
ez a fasz sztori4 4:3 képformátumban sugározza a 16:9-es közvetítést, körbe fekete sáv van így, bravo...
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
baluka26
nagyúr
A futball többek között arról szól, hogy megválasztjuk a megfelelő és vélhetően legjobb taktikát az ellenfél ellen. Ez pénztől teljesen független, a játékosoktól és az edzőtől függ. És még mindig az eredményesség, a pontszerzés, a továbbjutás, a győzelem a mérőszám a futballban.
Vidinek, Celticnek és Chelseanek is dícséret jár a tökéletesen kitalált és kivitelezett taktikáért.venember: Bocs, hogy élek, de igen, valamilyen szintű objektivitást elvárnék.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
-
-
szab.tam
nagyúr
-
7600 GS
addikt
Nem nagyon néztem real meccseket
Na látod itt kezdődnek a gondok. A bajnoki címben neki is jelentős szerepe volt, egész éven át robotolt mint állat, adta a forintos labdákat. A végére picit elfáradt, de ez természetes. Ha ő jól játszik, akkor a csapatnak is megy, ha viszont nem, akkor azt megérzi a csapat. Szerintem megérdemelt a díj. Azzal meg hogy mint mondanak a Sport TV-ben Hegyiék egy Real meccs után, hát azzal inkább nem foglalkoznék.
Ps Vita: Nem jobb, hanem más. Képességeiket tekintve kb. egy szinten vannak, csak ezt máshogy viszik a pályára. Iniesta már rutinosabb, Özil előtt viszont ott van még a jövő, és már így is sokat bizonyított, innen már csak fejlődhet. A kép amit linkeltem nem sokkal ezelőtt szerintem sokmindent elárul.
Tücsök: Messi nem volt jobb Ronaldo-nál tavaly. Ronaldo a fontos pillanatokban jobb tudott lenni, győztes gólt szerzett a bajnoki döntőn a Camp Nou-ban, zsinórban 4 Clasicó-n is betalált. Tavaly előtt azért nem kapta CR, mert ugye hiába volt jobb egyénileg, a csapattal nem nyert semmit. Most pont fordított a helyzet, és már egyből Messi a favorit? Nem értem én ezt. Egyébként én a legjobb edző díjat Mourinho és Simeone között osztottam volna ki, mert ketttejük munkája eléggé meglátszott a csapatukon, Guardiola nem tudott újítani akkorát (persze ettől még jó edző marad).
Tibi: Mi a bajod Benzema-val? Tavaly kiemelkedő szezont produkált, 20 gól fölött termelt a bajnokságban, és ugye azt a Van-Basten féle gólt is ő rúgta. Nagyon jó kis focista ő, csak sajnos most sérült. Falcao után képességeket tekintve a legjobb csatár, Villa-val kb. egyszinten vannak szerintem.
Neymar a PL-be? Ezt abban a pillanatban bánná meg, ahogy találkozni Ivanovic-csal vagy Vidic-csel.
-
gyuromoj
veterán
Amikor viszont Sneijder megnyerte az Interrel a bajnokságot, kupát és a BL-t, VB ezüstérmes lett, akkor miért Messi nyerte az Aranylabdát? Ezek után nincs miről beszélni... szimpátiára mennek és kész, csak nem vették még észre hogy a kis argentin mennyire álszent. Az egy dolog hogy C. Ronaldo beképzelt és nagyképű, de vállalja. A lényeg hogy a Barcelona és Messi a legjobb dolog a világon... majd ha nem lesz Xavi és Iniesta, akkor fog kiderülni hogy Messi mekkora ász is valójában.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Ukrajnai háború
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Battlefield 2042
- Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- GTA VI
- Crysis
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest