Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ps Vita
őstag
-
Ps Vita
őstag
iden szerintem is cr erdemli meg legjobban,sokkal inkabb mint tavaly
-
Ps Vita
őstag
-
Ps Vita
őstag
szerintem ez egy tök vállalható meccs volt
-
Ps Vita
őstag
Na végre egy igazán fasza meccs
-
Ps Vita
őstag
válasz Rypejakten #56085 üzenetére
+1
-
Ps Vita
őstag
Jelenlegi formával(és sérültekkel) itt bizony könnyen kieshet a Bayern,ha nem figyel...
De azért 70%,hogy továbbmegy -
Ps Vita
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Hihetetlen,hogy képesek két meccset játszani egy ilyen semmi kupáért....(az összes szuperkupáról ezt gondolom)
-
Ps Vita
őstag
válasz Napfénysüti #55268 üzenetére
-
Ps Vita
őstag
Mekkkkkora Soton gól
-
Ps Vita
őstag
válasz venember83 #55064 üzenetére
-
Ps Vita
őstag
eleve vicc volt ez az eltiltas...
-
Ps Vita
őstag
Szép és teljesen megérdemelt gól
-
Ps Vita
őstag
Hú de vékonykák vagyunk,mind keretben,mind játékban(mondjuk a kettő összefügg)...
-
Ps Vita
őstag
ha van valakinek ideje,egy kis érdekesség
-
Ps Vita
őstag
Olvastátok ezt a Fradi öltözős cuccot? ...
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Elvileg a Barca Jerome Boatenget akarja
-
Ps Vita
őstag
válasz cyberkind #54196 üzenetére
Remélem ez a kép megnyugtat minden helyzetben,bármennyire is vagy feldúlva
De most tényleg,neked ennyire szükséged van arra a tudatra,hogy hűdefaszacsapatom van,és a RM legkisebb fricskázásán is úgy felhúzod magad,hogy ilyeneket linkelsz be?
Hát nem tudom,szerintem picit gáz
(Arról meg ne is beszéljünk,hogy 60 éve "picit" könnyebb volt megnyerni,mint akár 20 éve,nem hogy mostanában)[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Tudom edző meccsből nem vonnunk le hosszútávú következtetéseket,de
ez az Arsenal mocskosul alakulóban van(értsd már most kurva jók)
Ramsey meg folyamatosan bízonyítja,hogy Suarez távozásával ő most a legjobb PL játékos(szvsz)
+Sanogo>>>>Giroud és Campbell is nagyon pengésnek tűnik
Itt egy összefoglaló amúgyKommentátor az ötödik gól után
Elírásokért meg bocsi mobilról volt
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
válasz venember83 #53851 üzenetére
Tényleg semmi összeg ez a Bayernnél,úgy hogy eddig kétszer költöttek ennél többet egy játékosra,vagyis pont annyiszor mint pl. a Juve
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Lewa gólja volt már?
-
Ps Vita
őstag
válasz Napfénysüti #53581 üzenetére
-
Ps Vita
őstag
Akkor se mondtál igazat,most már beláthatnád .főleg,hogy 2000,2001 is 100 milla fölött volt,
A Neymar ügynél meg nem mind1,így is kifizetett ennyit a klub,csak még meg is szívta...
A játékos eladás meg ugyanúgy ott van a többi klubnál is,most csak a kiadásokról beszélünkDe én le is zárom a témát,az a lényeg,hogy a Barca már jó párszor túllépte a 100-as határt,bármennyire is tagadod,meg magyarázod.
Ellenben a szerinted minden évben 100 fölött költekező Bayernnel,aki egyszer se költött még annyit[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Nem egyáltalán nem különös,főleg,hogy az egyik ingyen jött(úgy,hogy jó 50 milliós piaci értéke van,ezt miért ne használná ki a Bayern,ha jönni akar,jöjjön)
Semmi különbséget nem látok a között,hogy egy külföldi vagy belföldi csapat játékosát igazolja le,mivel nincs is...
De amúgy a Dortmundot nem szidta senki,amikor elvitte a Gladbach legjobb játékosát,de ha mi vinnék el Humelst lenne jó nagy anyázás...Nem gondolom tökéletesnek a csapatot, csak az a bajom,hogy faszságokat beszélsz,ennyi
Azt írod,hogy a Bayern folyton 100 milka fölött költött,miközben egyszer se közelítette meg.
(A Barca már nem először idén teszi meg ezt,és gondolom nem hiába tiltották el )
Közben a FFP-re hivatkozol,miközben annak tökéletesen megfelel,sőt példa lehet a többi klubnak,akik hitelből müködnek.
Ha ezeket nem írod le,nem is válaszolok,csak szúrta a szemem a sok ostobaság[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Pont,hogy az óriás klubok közül a Bayern a legvisszafogottab az átigazolási piacon,és talán a legtöbb saját nevelésű játékosa van
Ha bármelyik klub megvesz egy másik játékost egy másik csapattól,nincs lerablás,de persze ha a Bayern az,akkor szánalmasezenkivűl a fél Dortmund az két játékos,ebből egy ingyen jött
folytasd csak az elvakult utálkozásodat.jól áll.Az meg,hogy a Barcát kihagyod a nagy költekezők közül,mutatja a szánalmas elvakultságodat,miközben most vettek egy játékost majd 90 millióért(a Bayernnél 40 a max....),úgy hogy óriási hiteleik vannak (a Bayernnek semennyi)
Meg az is érdekelne,hogy mire költött minden évben 100 millió felett[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- AliExpress tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek