Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6927) Integra válasza baluka26 (#6922) üzenetére


Integra
titán

szerencsére ilyen nincsen, mert az 50+1 szabály tiltja és remélem ez még sokáig így lesz, mert hiába vannak már németeknél is klubok (wolfsburg például), amelyik azt akarja ami a pl-ben lehetséges, azért a többség ezt keményen elutasítja.
én a kemény munkában hiszek, az okos gazdálkodásban, a kiszámíthatóságban, mert én is ezért küzdöttem meg és vagyok sikeres abban, amiben. ennek megfelelően a saját tapasztalatomból okulva én sem gondolom, hogy jól döntenék ha a hamburgot nyakon önthetném 200 millával mondjuk. mert tönkreteszi a morált teljesen. nézz utána, érdemes, nagyon sok írás van arról, hogy hogyan kell embereket motiválni, hogy egy egészséges egységet alkossanak, de ha csak pusztán az egyénre bontjuk a saját, személyes lelkivilágát, ami mozgatja, ami érdekli. önmagában az, hogy odadobsz éves x milla fizut fejenként, semmire sem megoldás. ettől nem lesz jó csapat és mint egyén sem fog jól teljesíteni. a hamburgban is volt már erre jó példa, nistelrooy vagy guerrero, de most is van pár fiatal, aki azért kap pofátlan éves fizut, hogy a padot nyomja. közben porschéval jár zsenge huszonévesen.. a klub meg maga emiatt piros számokat ír, mert arra megy a pénz, hogy a padon ülőket fizetik. agyrém.
itt van vdv, most is combizom problémákkal küzd. 13 milláért. tök jó. 60 percnél nem játszhat többet, tiszta robben, idén már fel sem fog szerintem épülni, a fizuja meg valami 3-4 milla asszem. évente. elkell adni a kispadot meg kölcsönbe adni, akit lehet, hogy nullszaldós legyen a klub egyáltalán. son elmegy egy tizesért, a kispadon ülők meg max 500-800ezerért. a helyi utánpótlás nevelés meg megy gőzerővel, de még kell pár év. és akkor ilyen káoszban európa liga helyre kéne idén beérni.. felérne egy kisebb csodával..
de erre nem megoldás az, hogy jövök és fiaim, nesztek, itt a mikulás.
egy sikeres gazdasági szervezet nem úgy működik, hogy hazavágjuk, túlköltekezünk, aztán várjuk a befektetőt, mint a messiást, hogy kihúzzon a csávából, hogy aztán mosolyogva ott álljon a menedzsment egy milliárdossal, menti a menthetőt, közben igyekszenek eladni magukat, hogy mekkora arcok, kihúzták a klubot a szarból, a gazdasági csőd elől mentették meg, miközben ők vágták haza teljesen, mert nem tudtak gazdálkodni.. és közben "megoldásként" kilóra eladták az egészet.

"Egyébként is, szakmai szempontból ki nem szarja le a pénzügyi hátteret, amíg az biztos?" - na ezért kellene megértened azt, amit előbb írtam, mert ez a kérdésed jól tükrözi, hogy egy egészséges rendszerben ez nem így szabadna, hogy működjön. többek közt pontosan az ilyen mentalitás miatt sem lesz sikeres a klub, ahogy a játékosok sem. az egész pszcihológiáját nem érted. az embereknek nem szabad ezt a tudat állapotot megadni, mert nem működnek rendesen, mert nem érzik a felelősséget, a döntések súlyát és ezáltal nem is érzik magukénak az egészet. ezt nem tudom másképpen mondani. átkell menni, megkell élni ezeket ahhoz, hogy értsd.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.