Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz #84221696 #56501 üzenetére
Szívhatja is. Hülyék ezek... Csapategység egyelőre 0. Cristiano-nak teljesen igaza van hogy "másképp látja a dolgokat". Még adják el Ramost meg Varane-t is hogy még jobban érezzék magukat. Rá fognak még erre qrni rendesen és sajnos a szurkolók csak pislogni tudnak.
Az amcsi turnén nem hiába verte meg őket a Roma, ha a hétvégi meccsből indulok ki.Lamela meg jöjjön vissza Rómába!
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Integra
titán
holnap délután 4-kor u21 harapós ifjak vs spanyolország
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pohár
félisten
eeeez igen, öljünk még bele vagy 200 milliárdot, hátha lesz látszatja is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
csodálatos.
a 4. perc tájékán értem haza
bekapcsoltam a tv-t a konyhában, amíg kipakoltam.
tehát csak hallgattam a történteket.
így fel sem tűnt, ami a videón ment...de én most rájöttem, mivel lehetne feljavítani a magyar focit.
de mos tényleg!
véget kéne vetni a tv közvetítéseknek, és vissza kéne hozni a rádióközvetítést helyette.
a szpíkereket az mlsz elküldené a saját kommunikációs tréningjére.
-> egyből 2 kategóriát ugrana a magyar foci minősége...
ja, és az összes dzsátubéjra feltöltött videót az mlsz, mint jogtulajdonos törölné, mint ahogyan majd a linkelt videót is idővel fogják.... ( b* mlsz - b* mlesz... - csak nehogy a ph is kapjon 400k büntit, és 1 zártkapus meccset...)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
L_YKing
addikt
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
KisTücsök
addikt
-
nagyúr
-
IreN!CuS
őstag
válasz 7600 GS #56517 üzenetére
Sok a Realos rajta
Annak ki nem bírta ki a 4 perces videót itt van gyorsítva a Paks Fradi komédia
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #56517 üzenetére
Semmi. Csak meglepődtem, hogy barcásként ilyet olvas.
Ugyanonnan Sallói interjú: "...Ronaldo a Manchester Uniteddel volt Magyarországon. Fiam kedvenc játékosa is Ő, így a meccs végén a busznál várakoztunk, hátha sikerül egy közös képet készíteni a sztárokkal. Először Rooney jött ki az öltözőből, fiam gyorsan oda is lépett egy fotóra, de a biztonságiak ellökték, utat nyitva Rooneynak a buszhoz, aki rá se hederített az ott várakozó gyerekekre. Aztán jött CR, a forgatókönyv ugyanaz volt, gyerek félrelökve, Roni vonult, de én utána szóltam, hogy a gyerek csak egy fotót szeretne vele. Roni már kb 10 métert haladt addigra, de meghallott, megállt, félretolta a testőröket és odaállt a fiam mellé a fotóra! Nem tudom leírni azt a boldogságot, amit akkor a fiamnak okozott!" ...
Mondjuk a kép már viccesebb. [link]
-
Integra
titán
-
7600 GS
addikt
válasz KisTücsök #56519 üzenetére
Ez szerintem nem szokatlan, én is szoktam eurobarcát olvasni ha rossz kedvem van. Akkora marhaságokat irkál a fórumban némelyik elvakult pistike, hogy nem bírom ki röhögés nélkül.
Cselzinek nincsen amúgy valami magyar szurkolói oldala? Ja, ha már Chelsea, akkor egy kis nosztalgia, ez még mindig üt.
barca: Ezzel a 100 millióval nem dobálóznék inkább Neymar és Suarez után.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Kedves Szurkolók!
Az elmúlt hónapok eseményei és történései hatására nehéz döntésre jutottam. A 2013-ban tett nyilatkozatommal kapcsolatban a véleményem nem változott, így annak minden következményét viselem most és a jövőben is. A változatlan körülmények nem teszik lehetővé, hogy az Európa-bajnoki selejtező soron következő mérkőzésein a legjobb teljesítményt nyújtsam, így még a selejtező rajtja előtt hoztam meg döntésemet, amely szerint a jelenlegi szövetségi kapitány vezetése alatt nem kívánok a magyar válogatott rendelkezésére állni.
Ha a körülmények a jövőben változnak, és a Magyar Labdarúgó Szövetségnek szüksége lesz az eddigi karrierem során szerzett tapasztalatokra, természetesen a csapat rendelkezésére állok, és segíteni fogom.
Ezzel a válogatottbeli spekulációkat és a szereplésemet firtató kérdéseket lezártnak tekintem. Szeretnék a jövőben tiszta fejjel a karrieremre koncentrálni.
Döntésem végleges, válogatottbeli csapattársaimnak sok sikert kívánok a selejtezőben!Üdvözlettel: Szalai Ádám
-
-
DeathAdder
veterán
Nem irigylem a srácot
-
NyxNyxNyx
addikt
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #56528 üzenetére
igen, ilyen volt nekünk is tavaly....
-
Sickboy25
addikt
9-10 pont meg is lesz ezekből a meccsekből...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
KisTücsök
addikt
Az emberes. Még csak egy Tott'ham hiányzik onnan.
___U21 elkezdődött. Spanyolok ellen. EB selejtező.
Behugyoznak-e a nem megalázó vereségért?Ja várj, az másik bagázs.És összehoznak itt is egy tizit a legelején. ..............................
Na, kihagyta. Mondjuk neki nem kellett volna.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz KisTücsök #56532 üzenetére
annyira nem lesz nagy verés, nincs Jesé, Morata, csak egy csatárral tolják (mondjuk ettől még simán gurítanak 4-et )
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
2 gondoloat...
1.
mi lesz a hétvégén, ha az észak-írek elleni meccsen a nézők előszedik a b* mlsz rigmust?
gyűlöletkeltés, tehát büntetni kell. de amíg a bajnokikon az mlsz a jogosult, itt az uefa.
a bajnokikon meccsenként többszáz k-t kaszál az mlsz, mert hát őt szidják.
de itt az uefa megbüntetné az mlsz-t, mert a nézők szidják az mlsz-t?
2.
nemrég néztem egy spanyol háttérelemzést, hogy a margit milyen posztra kiket igazolt, stb.
nekem erről az az igazi fullgyökér jutott az eszembe, aki anyukájától pénzt kapott bőven, de hozzá észt nem.
gépet épít. összevásárolja a legdrágább hardveket. lapot, ramot, procit.
természetesen vga-ból is 2-t vesz: a legdrágább ati-t és a legdrágább nvidia-t. berakja mindkettőt, biztos, ami bztos.
a kompatibilitási listát pedig az után kezdi el vizsgáltaltni, miután rájött, hogy nem indul az a fránya gép.
de akkor sem érti, hiszen mindenből megvette a legjobbat, legdrágábbat...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
viharhozo
addikt
válasz Integra #56525 üzenetére
Mert ez most igy mennyiben szolgalja a magyar foci fejlodeset? Alljon ki, mondja meg, h ot perc alatt keres annyit, amennyit egy valogatott meccsert kap, es a fsznak sincs kedve folyton utazni. Ez korrekt lenne.
Szalai kivalo dontesenek koszonhetoen vegigpadozta az elozo szezont, most harom tetmeccs van a lababan, ha tovabbra is jatszik, a romanok ellen biztos behivjak.
Tegye fel a kezet, aki szerint, ha Szalai jatszik, kijutunk az EB-re, ha Nikolics vagy akarki, akkor meg nem! Messze nem az ove a legnagyobb hianyposzt, es messze nem akkora focista, h ezt megengedhesse maganak.
[ Szerkesztve ]
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz viharhozo #56539 üzenetére
Szerintem ő maga is úgy gondolja, hogy vele is kikapnának, és valszeg égőnek találja, hogy állna a pályán tehetetlenül a többi balfütyivel, mivel azt sem tudják, hogy mit akarnak játszani, főleg, hogy stílust nem tanult egyik sem, még az edző sem, és ha fel is menne, 100%-ban improvizálni kellene az összes feladatát, nem mintha annak nem, aki fent lesz a pályán. A videóban elmondta, hogy ő már el lett baszva a többiekkel együtt.
Az szolgálná a legjobban a magyar foci fejlődését, ha egyik sem menne el, hogy az edzők addig tanulhassák az elméletet a szakkönyvekből... és egy olyan generációt nevelnének ki, akik még nincsenek elb*va. Ez minden olyan gyerek, akinek még nem tartott magyar edző edzést, és nem túlkoros hozzá.
-
venember83
nagyúr
válasz [CS]Blade2 #56541 üzenetére
Pontosan. De ehhez szakemberek is kellenének.
-
Integra
titán
azt írtam, hogy a többinek is ugyanígy távol kéne tartani magát ettől a kabarétól. amíg ez nem történik meg, a lebzselő semmirekellők továbbra is csak rombolni fognak. mindenkinek bojkottálni kellene a válogatottat és kimondani, hogy takarodjanak el a vezetők, az edzők. meg az mlsz nagypofájú szarházijai, igen csányival együtt, az is egy bohóc. pintér kinevezése mindenre válasz úgy gondolom.
ez van, tetszik vagy sem.
az hogy a legjobb vagy sem vagy messze nem a legjobb, ettől még azoknál akik ott játszanak, de, jobb. sokkal. és a többi kutyaütővel ellentétben ő kimondja a lényeget, amit a többi gyáva kutya nem és ennek megfelelően cselekszik. mert elege lett.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz [CS]Blade2 #56541 üzenetére
nagyon szép ez az ábrándozás, éveken át volt lehetőségük, ezek a vén gyökerek senkitől semmit sem fogadtak el. sem tanácsot, sem útmutatást, semmit. szar se történt, mennyé ki a pályára oszt rúgjad a bőrt. ennyi volt..
fejétől bűzlik a hal, megkellene már tanulnotok.......[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz Integra #56545 üzenetére
Fsz tele van mar, h minden hozzaszolasod szemelyeskedes, utana meg csodalkozol, h folyton kiraknak innen.
Amit irsz, h mindenki mondja le a valogatottsagot, sima verovoda, szot sem erdemes ra vesztegetni, igy nem intezunk ugyeket. Egyebkent se Szalai feladata a magyar foci rendbetetele.
Pinter 9 honapja szov. kap. Ha nem vmi piti sertodottsegrol van szo, miert nem mondta le januarban a valogatottsagot? Mire vart eddig? Vagy ennyi ideje lett volna Pinyonek bizonyitani? Vagy mi?
KisTücsök: Pinyo egyaltalan nem biztos, h olyan onjaro, mint gondolna, ha eleg nagy a nyomas, ra lehet eroszakolni olyan jatekost, akit nem szeret. Semmit nem tett le meg az asztalra.
[CS]Blade2: ez megint nem erv, Bale is elbohockodik a walesieknel, annyit Szalai is elerhet.
[ Szerkesztve ]
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Integra
titán
válasz viharhozo #56547 üzenetére
higgadj le szeirntem, a te írásaid jó részben merő provokáció és spam, csak imádod előadni magad a sajátos cinikus stílusodban, szóval te nekem ne szövegelj ilyen téren
szerinted véróvoda, szerntem meg már itt nem nagyon lehet mást csinálni, mert nincsen változás. pont nem érdekel, hogy véróvodának minősíted.
te sem érted hogy fejétől bűzlik a hal, vagy te is struccpolitikát folytatsz... lehet ezt is, csak nem biztos, hogy kifizetődő...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem a lóvé miatt volt neki baja, hanem azzal az attitűddel, ami a magyar focit körbeveszi. Azzal, hogy évek óta megy a néphülyítés minden szinten, holott egy normális játékost, edzőt nem tudott ez a közeg kitermelni (és ezt saját magára is értette, amikor azt mondta, hogy a Maintz edzője teljesen átlagos focistákból átlagon felüli teljesítményt csikart ki). És ezt a néphülyítést ugyanúgy értette a a "szakmára", mint az újságírókra. Csak meg kell nézni, hogy a csak a szájukkal adzők (ide beírtam egy pár nevet, de inkább kitöröltem) milyen ellenségesen fogadták a nyilatkozatát, ahelyett, hogy önkritikát tartottak volna. Szánalom ez a közeg.
Szalainak figyelemmel kisértem a játékosmúltját, de leginkább az utolsó 2-3 évét és nyugodt szívvel mondhatom, hogy nekem nem okozott csalódást. Igazi nyugaterurópai színvonalon focizott. Nem, Ő nem a Messi, meg a CR, de azt a minimumot, amit elvárnak egy élvonalbeli játékostól, mármint hogy képes meghalni a pályán, azt simán hozta. Talán még többet is.
Valóba, Szalaival sem jutottunk ki a VB-re, Szalaival sem jutunk ki az EB-re, mert egy fecske nem csinál nyarat. És jobb is így, mert csak a Hollandoktól kaptunk egy nyolcast, nem Costa-Ricától egy tucatot.
Pintérről egy ár keresetlen szó: nála taplóbb, butább, arrogánsabb f@szkalapot keresve sem találhattak volna. Pont beleillik a fidesz arrogáns, tapló politikájába és kommunikációjába.[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz #84221696 #56549 üzenetére
Szalainak figyelemmel kisértem a játékosmúltját, de leginkább az utolsó 2-3 évét és nyugodt szívvel mondhatom, hogy nekem nem okozott csalódást. Igazi nyugaterurópai színvonalon focizott. Nem, Ő nem a Messi, meg a CR, de azt a minimumot, amit elvárnak egy élvonalbeli játékostól, mármint hogy képes meghalni a pályán, azt simán hozta. Talán még többet is.
Azért na...
Nem rossz focista Ádám, de azért nem kéne ennyire sztárolni sem, nekem a szememben Gera tehetségesebb futballista, meg is mutatta rendre a nagyobb meccseken. És azt a "megdöglök a pályán a csapatomért és a szurkolókért" mentalitást sem éreztem nála többször.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Battlefield V
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest