Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
-
Integra
titán
minden héten látni ilyet, kisebb-nagyobb hecceléseket, a focisták egymás között is szivatják ezzel egymást ugye... most éppen egy világsztárt etettek meg, máris felkapta a média, igazából ennyi a különbség. nyílván a nagyobb visszhang miatt komolyabb is lett a szankció, ami azért elég vicces/szánalmas..
-
válasz
DeathAdder #39443 üzenetére
te sem vagy nagyon okos, ugye?
gondolom egy labdaszedő fiútól elvárható, hogy tegye a dolgát és adja oda a labdát, akár messi, akár cr, akár diego costa menne éppen bedobni. mi köze ennek a seggnyaláshoz, azt nem sikerül megértenem.
-
pohár
félisten
válasz
DeathAdder #39443 üzenetére
erre csak ennyit
-
válasz
Napfénysüti #39444 üzenetére
1 ember már ki volt állítva.
Két játékosnak pedig az alapvonalon kívül épp készült a turbánja.
Tehát nem színészkedés után mentek ki oldalra és jöttek volna vissza azonnal vagy valami, hanem kötésre küldték le őket.
10-1-2=7 -
válasz
sh4d0w #39441 üzenetére
Két oldala van. A szenvedő oldalon a finesz, a gólt szerző oldalon meg a fair play.
Én már réges-rég bevezetem volna a tiszta játékidő fogalmát, akkor nem lehetne húzni az időt, vagyis az időhúzás max. pihenésre lenne jó.
Régen volt is valami kimutatás, hogy meccs és meccs között mennyi eltérés van játékidőben. -
-
Integra
titán
repült a labdaszedő gyerek
vajon a tavalyi pl-ben történt esetben részes labdaszedő fiú is repült? akil a kamu rugdosás után eljátszotta a nagy hősi halált -
válasz
szab.tam #39433 üzenetére
Sajnos úgy néz ki, hogy Dibusz sem hoz többet, mint Jova.
Az első gól olyan Jovásan bekapott volt. Erős löket, de na... Az ilyenekre készül egész életében!
Ez a kapussors, sajnos fognia kellett volna. A 10 v 7-ről ne is említsünk szót. Pont elkaptam Várhidi 3. félidős mondatát! "Ilyenkor essen össze a kapus, amí leragasztják őket, mert a kapus sérülése esetén megáll a játék".
Dollnak nehéz dolga van-lesz, Moniz sleppjét is ki kell irtania úgy látszik. -
Skipp
senior tag
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
szab.tam #39433 üzenetére
A végeredményt tekintve ó volt, meglógtunk 6 ponttal.
Egyébként az ETO - Pécs meccs szerintem elég élvezhetőre sikerült. Fradi meccset nem láttam de olvastam hogy Jenner alkotott.
Viszont tegnap nekiálltam nézni a Paksi - Videotont, na azon mennyi technikai hioba volt te jó ég... Időnként mintha valami saját megyei x szintű játékunkat láttam volna. -
szab.tam
nagyúr
azért krézi jenőnk megint produlált.
debrecen - haladás.
amennyire emlékszem, valahogy így:"szegény úgy meglepődött, hogy hozzá került a labda, hogy ijedtében ki is rúgta."
(ez egy haladás védő volt.)"52 percet kellett várni a debrecen első gólhelyzetére. de ez valóban az volt."
ekkora fostaliga fordulót.
igaz, a fradi kikapott, de még az volt valamennyire élvezhető
habár, a 3:2 helyett pl. a 3:3-nak jobban örültem volna.
(de mekkora genyaság volt már az áplás miatti, sokszoros létszámcsökkentettés alatt bekapott gól)
jenner nápolyi pedig valszeg megy a levesbe. neveletlen banda. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
szentes711 #39430 üzenetére
Nekem a nagyok közül a City-nek a legszimpatikusabb a kerete. Remélem ők nyerik, de jól kib*sztak velük ezekkel a tologatásokkal. Ha elfelejtjük, hogy miből építették fel a keretet illetve hogy a ennek az egész mai vásárlós pénzkidobós trendnek az egyik kezdeményezői, akkor egy szerethető csapat.
-
pohár
félisten
válasz
szentes711 #39430 üzenetére
dehogyisnem
-
KisTücsök
addikt
válasz
DeathAdder #39427 üzenetére
Messze van még az. A Pool is beleszólhat még akár. Sőt, talán pont a nevető harmadik lesz.
MikE008 : Ugyan... Nem fog ott megszakadni semmi, ne aggódj.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #39427 üzenetére
De a legrosszabb, hogy az Arsenalnak meg fog szakadni a kupa nélküli sorozata.
-
DeathAdder
veterán
Hát én beszarok ha a cselzi ekkora nulla játékkal bajnok lesz
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
3-0
Könnyű volt, szép volt, jó volt, de remélem hogy Carvajal-nak nincs nagyobb baja. -
cyberkind
félisten
válasz
homeless09 #39417 üzenetére
Majd szerdán.
-
cyberkind
félisten
Egy csapat van Manchester-ben, az is ki tudja hol.
-
Skipp
senior tag
válasz
Napfénysüti #39413 üzenetére
Teljesen jogos volt a győzelem.
Azért ahogy Bobák csevegett Pinyővel az élmény volt -
szami777
addikt
9 perc alatt vajon megfordítja a city?
Hajrá Wigan! -
Skipp
senior tag
Hát, Rózsa.. Gratulálok. Bár 2/3-0-ás eredményt vártam.
Halmosi bzmeg te meg ne mutogass, kevesebb cigi kellene meccs előtt, aztán nem a seggeden vennéd a levegőt te gyökér.
-
pohár
félisten
ez a gyökér bíró igazán kiszórhatna már pár sárgát, úgy aprít a Wigan
-
Integra
titán
válasz
salival #39409 üzenetére
köszi az infot, igyekszem majd a nevekre is figyelni
ehhez sajnos nem értek, igazából, ha ezt egy jóógábor féle bohóc írja (vagy inkább fordítja), akkor is van értelme, mert a logikus az egész. én picit máshonnan közelítettem meg mindig is ezt a kérdést (inkább a tulajdonosi és törvényi szabályozás oldaláról), és az is helyes, de a közvetítésekből származó anyagi részét nem értettem rendesen eddig. -
lacy86
addikt
válasz
homeless09 #39404 üzenetére
Ezek szerint latnak meg remenyt a MU-ban!
-
Integra
titán
-
KisTücsök
addikt
válasz
homeless09 #39404 üzenetére
Az nem semmi.
-
homeless09
őstag
A Manchester United és a Nike új szerződés kötésének köszönhetően a sportszergyártó évente 60millió fontot fog fizetni a csapatnak.
-
válasz
Napfénysüti #39398 üzenetére
Ma az MTK-meccs másodike felét is láttam és az sem volt rossz. Az UTE-Kaposvár meg nem ie lehetett másmilyen, mint amilyen volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nők, nőügyek (18+)
- ASUS notebook topic
- Új nevet kapott egy lemeríthetetlen Huawei
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nem érkezik több tartalom a Mortal Kombat 1-hez
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest