Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#149880) Vismajor01 válasza mephi666 (#149877) üzenetére


Vismajor01
addikt

Eddigi meccsek alapján akik meggyőzőek voltak számomra arról, hogy eljuthatnak akár messzire is(ki eddig ki addig) az a Holland, Olasz és Belga válogatott.

Az olaszok a legstabilabbak, nem kaptak gólt, stabil védelem, jó középpálya és gólerős csatársor.

A belgáknak volt egy sima játéka az oroszok ellen, jól játszottak, jobbak voltak. Dánok ellen volt egy off day, de a zsenialitásuk igy is eredményezett két gólt amik számomra az egyik legszebb, legszebben kidolgozottak voltak.

A hollandok hatalmas lelkierőről tettek tanubizonyságot az ukránok ellen, nem veszitették el a fejüket, hogy kiegyenlitettek 2-0-ról és tudtak rúgni egy harmadikat, és egyébként egyes szegmenseiben a meccsen nagyon dominánsan és szépen járatták a labdát. Ausztria ellen pedig egy tartalékos meccset láthattunk a tizenegyes után, de nem adtak lehetőséget az osztrákoknak. Számomra egy igaz 9-es (Nistelrool, persie, basten, kluviert etc) hiányzik Depay elől de sztem egy negyeddöntőre legalább jók lesznek.

A portugálok ellenünk szarul játszottak, a franciák szétszórtan játszottak főleg mbappe(többször volt lesen mint nem), de a németek nem is kényszeritették őket nagy játékra-Basszus olyan érzés volt mintha ezzel az 1-0-val mind a két válogatott elégedett és csak kávézgatnak..

Az angoloknál már a horvátok ellen azt mondtam h ez igy nem lesz elég, a skótok elleni játékuk alapján meg annyit se érdemelnének hogy kijussanak a csoportból.

Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.