Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#143251) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

miért játszották a pool-meccset a puskásban?

(#143252) gabross válasza Tibiajax (#143251) üzenetére


gabross
tag

mert németországba nem lehet beutazni a uk-ből (kivéve ha egy németországi lakos tér haza, negatív teszttel és kötelező 10 napos karanténnal)

(#143253) DeathAdder válasza BenHans (#143241) üzenetére


DeathAdder
veterán

Nem nézek bundest, de én is csalódtam, egy hasonló stílusban focizó Brighton torkon fosott minket, de a forma még mindig a béka segge alatt, egy bayern ma úgy le vert volna mint vak a poharat :D

__________

- gratula Tibi, jó a Párizs.

Örülök, hogy a Manu nem élt a szabadon igazolható Pochettinoval :R

(#143254) kacsyx


kacsyx
aktív tag

Azért tegyük hozzá, a két ajándék gólpasszt leszámítva a Pool is elég lapos volt.Inkább mázli ez a győzelem mint oktatás. A Lipcse meg tapasztalatlan, kell még néhány BL szezon, hogy ilyen amatőr hibákat ne vétsenek egyik kapu előtt sem.

(#143255) Citroware válasza kacsyx (#143254) üzenetére


Citroware
addikt

Pedig szépen továbbmentek egy halálcsoportból. Tavaly is sokáig eljutottak és csak apróságok miatt nem meneteltek el a végéig. A Bayernt is megszorongatták egy-két időszakban a bajnokságban.

(#143256) Soulfly842


Soulfly842
addikt

Küldöm ezt a csodás dalt minden Barca szurkolónak!

Hátha könnyebb lesz feldogozni! :DDD :( :(

[link]

Szerk:

Ajándékban most sem volt hiány! ;] ;]

BL: ezért kapott büntetőt a Barcelona a PSG ellen – videó

De a törpök élete nem csak játék és mese. Halottál már a gonoszról a csúnya gonosz Mbappéról?

[ Szerkesztve ]

(#143257) perempe


perempe
addikt

Mennyi pofázást kell elviselni, hogy lássuk a másik meccs összefoglalóját?

* Brahms: 4. szimfónia *

(#143258) Soulfly842 válasza Soulfly842 (#143256) üzenetére


Soulfly842
addikt

Elnzését a trollkodásért, nem szokásom :) Nem kell mellre szívni. :)

A tréfát félretéve: szerintem itt lesz egy nagyon nagy csapatnak vége. Indulhat a tényleges építkezés. Nem kérdés 2-4 év és újra ismét ott lesznek az első helyért a harcban - mindenhol - de ez az időszak biztos nem róluk fog szólni.

Simeone előtt pedig már most emelem a kalapom. A sok-sok éves alázatos munka idén biztosan meghozza a gyümölcsét (spanyol földön biztosan). Sőt, az sem kizárt - elnézve a konkurenciát -, hogy akár évekig!

[ Szerkesztve ]

(#143259) drachoHUN


drachoHUN
senior tag

Miért kell Keant PSG mezben látnom gólokat szerezni? Miért nem lehetett megtartani, ezt a fiatal, tehetséges, olasz gyereket? Vagy talán pont ezek a tulajdonságok szóltak ellene? Helyette Morata balfaszkodását élvezhetem... :(((

Forza JUVE!!!

(#143260) Napfénysüti válasza Soulfly842 (#143258) üzenetére

Ez van, egyszer fent egyszer lent. A Barcának most biztos kell pár év mire rendbe lehet rakni a dolgokat a Bartomeu ámokfutás után. Csak csőd ne legyen.

Més que un club!

(#143261) forceberg válasza Napfénysüti (#143260) üzenetére


forceberg
veterán

Innen csak úgy nincs kiút. Ha az ellenfél megoldja Messi semlegesítését, akkor kijön, hogy a többség mekkora lemaradásban van a szűk elittől. De jövőre szerintem már Messi sem lesz.
Olyan Milános lejtmenetet sejtek...

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#143262) forceberg válasza kacsyx (#143254) üzenetére


forceberg
veterán

Két igen komoly bohóc gól volt. 0-0-nál lipcsei ziccer is volt. Ennyin múlik.
Orban miért nem kezdett? Csak úgy?

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#143263) hobizoli válasza forceberg (#143261) üzenetére


hobizoli
nagyúr

vagy megint beugrik egy forditos Barca gyozelem :DDD

több drón kell ;P

(#143264) mephi666 válasza hobizoli (#143263) üzenetére


mephi666
nagyúr

...hazai pályán 3 gól difi, idegenben meg kapnak minimum 4-et, mint 2 éve a pooltól :DDD főleg, ha neymar és mária is pályán lesz :DDD

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#143265) venember83


venember83
nagyúr

Az elmúlt években a Barcelona folyamatosan beleszalad a késbe a BL-ben 1-1 meccsen, nem értem, miért vagytok ennyire meglepődve. :U

(#143266) atee_13 válasza kacsyx (#143254) üzenetére


atee_13
őstag

:DDD :C :C óriási meglátás

#143262forceberg

2 bohóc gól még oké, de 0-0 nál lipcse ziccer azért mókás lett volna, ha egy olyan "taktikával" szereznek gólt, hogy mihelyst eljutunk a kapuig majdcsak lesz belőle gól a félidők elején aztán meg nem csinálunk semmit érdemben még kaput sem találunk 0-2 ig, a pool meg majdcsak eltöketlenkedi minden helyzetét.

[ Szerkesztve ]

(#143267) mephi666 válasza atee_13 (#143266) üzenetére


mephi666
nagyúr

Volt pár "mi lett volna, ha?" helyzet tegnap: ha Salah jobban helyezi a labdát, ha Mané pontosabban fejel, ha Gula nem mozdul ki tökéletesen egy gyors indításra, vagy ha általánosságban rosszabbul véd?

Tegnap ami tetszett: Robertson és TAA többet mozgott a széleken és TAA labdái kezdtek jobban hasonlitani arra, amiket 1 éve folyamatosan adogatott... meg ez a Kabak gyerek is beválhat: a vérét adta szó szerint a csapatért :D Hendóval ők voltak rövid időn belül a 17. cb-páros? Durva

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#143268) bagyulajuve válasza Soulfly842 (#143256) üzenetére


bagyulajuve
addikt

messze áll tőlem a Barca szeretete (kb mint az Inter), de ez bizony büntető volt, ezek az ismétlések pont úgy vannak megválogatva, hogy nem látszik egy előtte való kontakt, nem volt szándékos, de ha sprintelsz és futsz és oldalról megkoccolják a lábad és beleakad a másikba akkor el fogsz esni - ez a közvetítés során az egyik ismétlésből tökéletesen látszott

Resistencia eterna

(#143269) alázógyík válasza venember83 (#143265) üzenetére


alázógyík
őstag

Én akkor lepődtem volna meg, ha nem kapnak ki nagyon. :K

(#143270) atee_13 válasza mephi666 (#143267) üzenetére


atee_13
őstag

Engem azért az aggasztott, hogy kvázi önerőből nem sikerült gól szerezni. Mert azért a lehetőségek bőven meglettek volna, azt megszoktam, hogy sala eltöketlenkedik szinte mindent aztán valami ajándékhelyzetből szerez gól, de mané mostanság kezd rálicitálni ami nem túl jó, firminho is szerezhetett volna gólt ha annál a félresikerült lövésnél az 5 ön belül csinál egy lóvőcselt és a hosszúba gurít, szóval meccs képe alapján egy éles pool 3-4 góllal simán ment volna az ajándék gólok nélkül is. De sajna ez nem egy éles pool és nem tudni, hogy minden ellenfél ilyen "kegyes" le e mint a lipcse.

Nem akarok vészmadárkodni, de kezd bennelenni a pakliban, hogy ha a pool a következőszezonban bl-t akar akkor idén meg kell nyerni a kiírást.

Mindenesetre az pozitívum volt, hogy nem lőttük tökön magunka 1-2 góllal.

(#143271) Peterhappy válasza Soulfly842 (#143258) üzenetére


Peterhappy
őstag

"A tréfát félretéve: szerintem itt lesz egy nagyon nagy csapatnak vége. Indulhat a tényleges építkezés. "

A tréfát félretéve. A nagyon nagy csapatnak öt éve van vége. De alhangon négy. Roma, L'pool, Bayern, elég emlékezetes bukta volt mind. A tegnapi meccs országos kettes volt. Még nézők előtt azt mondom, talán-talán, de ez így tükörsima volt. Én 1-4-t tippeltem meccs előtt is, most azt mondom, talán még hízelgő is az eredmény.

Egy komplett kezdőre való játékos kuka, el kell passzolni mindet féláron-harmadáron, hogy legalább a csődöt megússzák. Jöhet pár év vegetálás, igen. Az egyetlen probléma, hogy kizártnak tartom, hogy az egyetlen abszolút top játékos, ter Stegen maradjon. És meg is tudom érteni. Ínséges idők várnak a Barcára, de talán ez kell ahhoz, hogy visszataláljanak a la Masiához és a "Több mint egy klub" szemlélethez. Csak ahhoz előbb jó lenne nem csődeljárás alá kerülni.
Bartobuzi meg rohadjon a börtönben élete végéig.

szerk, kieg: ki kellett volna árusítani a csapatot most télen. A dobogó, de minimum Európa a "B csapattal" is meg lenne, az ifikben legalább van némi tűz. Így meg lehet tapsikolni a két lábon járó dollárhegyeknek - ahelyett, hogy kapnának félszezonnyi extra tapasztalatot a fiatalabbak. És akikkel talán Koeman is jobban megtalálná a közös hangot (aki amúgy továbbra is nevetségesen karcsú ide)

[ Szerkesztve ]

(#143272) Peterhappy válasza sh4d0w (#143223) üzenetére


Peterhappy
őstag

Minden tiszteletem mellett - úgy, hogy szerintem Nego (és Houri) a mennyei egyik legjobb játékosa - ez azért egy elég öreg, rozsdás vázszerkezet volna, nemde?

Nem tudom Juhász mennyire jó ötlet, azért a 2-3. helyet meg kellene csípni Európához. Az meg azért még messze nincs bebiztosítva.

Már hozzám is eljutott a Doll pletyka, vele baromi jól járnátok. De bárki is érkezzen nyáron, ha tényleg megy a vízfejű, az lesz számotokra a legnagyobb erősítés (úgyhogy remélem marad :D )

(#143273) DeathAdder válasza forceberg (#143262) üzenetére


DeathAdder
veterán

Konkrétan CB nélkül, szűrő nélkül a kp-n egy botrány fos pool ellen önerőből helyzetet nem tudtak kialakítani. Tartottam tőle ha ezt még a Burnley is kivideózza, akkor Nagelsmann szét fog szopatni. A híres atom Lipcse védelem meg olyan atom, hogy adtak az ellennek két gólpasszt, meg Upamecano még kettőt, csak azokat sikerült elbalfaszkodni. (mondjuk ezekhez kellett hogy folyamatosan és hatékonyan nyomás alatt legyenek tartva a saját térfelükön, és csapdázzák őket, erről valamiért mindig megfeledkezik mindenki)

Egy gól azért nagy nehezen összejött önerőből, de az a túloldalon álló partjelző szerint kint volt :D

[ Szerkesztve ]

(#143274) atee_13 válasza DeathAdder (#143273) üzenetére


atee_13
őstag

Pont ezen a gólon morogtam, hogy volt 1 jó kameraállás és egy gyors vágóképpel lerendezték, hogy kinn volt.
Vonal fehér labda fehér fű zöld meg kell állítani a képet abban a pillanatban mikor van közte zöld és akkor tényleg eldőlt.

Kassait érzem a dolog mögött :DD

(#143275) IreN!CuS


IreN!CuS
őstag

másik fórumról

Koeman: “ nem figyeltünk a széleken vagy a középen lévő labdákra.”

Tehát kb. nem sikerül a labdára figyelni. Fociban ez elég nagy hátrány. :U :)

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#143276) mephi666 válasza atee_13 (#143274) üzenetére


mephi666
nagyúr

Na igen, ezen csodálkoztam is, hogy nem nagyon akarták mutogatni... mondjuk hozzászoktam már, hogy a var folyamatosan minket szívat

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#143277) Tibiajax válasza IreN!CuS (#143275) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

nem olvastad megint végig a nyilatkozatot

'..nem figyeltünk a széleken vagy a középen lévő labdákra. valamint gyakorlatilag védelmünk jelen pillanatban sajnos nincs, Gerard visszatérésével csak egy kis nosztalgiafaktor jött, sajnos a hátsó problémákat már ő sem képes megoldani. Felugrani viszont fel tudott néha, így a beívelt labdákra valaki végre érkezni is tudott, igaz, sajnos így is kaptunk egy ilyen szituációból gólt végül. Sajnos ez az este kevésnek bizonyult, csakúgy, mint ahogy Messi teljesítménye is, nem fogott ki túl jó napot ő sem. ilyenkor a csapat dolga rendkívül nehézzé válik, de azon vagyunk gőzerővel továbbra is, hogy megtaláljuk a megoldást! Terveink között szerepelnek további, fiatal holland játékosok beépítése az első csapatba, valamint egy komoly - szintén holland - játékos leigazolása a támadó szekcióba. A klub nehézzé vált anyagi helyzete ellenére bizakodóak vagyunk, jövőre ismét egy ütőképes Barcelonát láthat a közönség, ezen dolgozunk. Visca Barca!'

[ Szerkesztve ]

(#143278) sh4d0w válasza Peterhappy (#143272) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Nem vitás, hogy öreg váz lenne, de jelenleg nincs jobb. Dárdai, Bolla, Houri nagy ígéretek, utóbbi az 1-1-ben nagyon jó, de keveset lő. Dárdain látszanak az adottságok, meg hogy máshol szívta magába a futballt, de még hullámzó a teljesítménye. Bolla ugyan hazai nevelés, de időnként olyan profi módon teszi a dolgát, hogy csak nézek, máskor meg egyszerű dolgokat ront el.

Na és jöjjön a feketeleves: jelen pillanatban az ellen kell harcolnunk, hogy ne essünk ki. Ti beláthatatlan messzeségben vagytok, a felcsút is meglépett, 11 pontra vagyunk a kieső helyektől. Nagyon hasonló a helyzetünk, mint tavaly a Lokinál, ők is voltak 3.-ak kb. féltávnál és kiestek. Mi az utolsó 5 meccsünkön 4 ruhát kaptunk, ezzel messze a legrosszabbak vagyunk tavasszal.

Süti Mester meg alkalmatlan élcsapat vezetésére. Makacs, nem hallgat senkire, az embereket nem a posztjukon játszatja, cserélni nem tud. Nincs 2 meccsünk, ahol ugyanaz a kezdő lett volna a pályán, de a hétvégén látszott, milyen jó ötlet egy vb-aranyérmest mb2-es, technikailag képzetlen, alapvetően támadó felfogású játékosra cserélni.

Szerintem ennél Juhász is többet fog hozni.

https://www.coreinfinity.tech

(#143279) DeathAdder válasza mephi666 (#143276) üzenetére


DeathAdder
veterán

Ha a PL-ben is csak ennyire szivatna simán aláírnám :D

(#143280) Richard! válasza Tibiajax (#143277) üzenetére


Richard!
addikt

...és vajon ezek mennyire Tibi mester gondolatai? :DDD :DDD

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#143281) IreN!CuS válasza Tibiajax (#143277) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Elnézést máskor végigolvasom

Piqué: “Egy k…a hosszú labdatartást végre, b…meg. A fene egye meg. (Finom fordításban) Gyerünk már. Egy hosszú labdatartást végre!”
Griezmann: “Nyugodj meg, Geri, hagyd abba az üvöltést”
Piqué: “Ba…a meg Grizzi, a franc egye meg.” (Finom fordításban)
Griezmann: “Anyád p…”
Piqué: Az anyád p… neked. Szenvedünk, és öt perce már így vagyunk. “
Griezmann: “Ne ordíts!”
Lenglet érkezik, hogy lenyugtassa a kedélyeket és a szögletnél elrendezze az emberfogásokat.
Piqué: “A ku…a anyád, úgy futunk, mint az őrültek”
Griezmann: “És én is futok”
Lehet hallani a “beszélgetésben” Marc-André ter Stegent is, aki figyelmet kér az emberfogás pároknál, mert a PSG készült a szöglethez és ő is kéri a labda megtartását. “Most egy hosszú labdabirtoklást, add és add.!A párok, Grizzi, még egy kicsit jobbra!”

Megye1 szint :D

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#143282) Cartevo


Cartevo
őstag

Nem kell a Barcát siratni, amikor kiesik a BL-ből, akkor borítékolható lesz az újabb indulása. Ilyen szintű folytonosságra, állandóságra lehet építeni, amire a csúcsligában van lehetőség.

(#143283) Peterhappy válasza sh4d0w (#143278) üzenetére


Peterhappy
őstag

Egyetértek, ezt még Juhász is hozni fogja. Finoman szólva sem a kedvencem, de Ő azért nem ugatta a futballt (legalábbis magyar viszonylatban). Új impulzus, jobb öltözői hangulat, ami személyével kvázi adott lesz és simán megindul a csapat felfelé. Sokkal nehezebb dolgunk lesz a kupában, mint a legutóbbi bajnokin.
Kvázi több esélyetek van a bajnoki címre, mint a kiesésre.

De abban is biztos vagyok, hogy ha valóban Juhász jön, még Ő sem tudna annyira jól szerepelni a Vidivel, hogy állandósítsák, biztos, hogy nyáron név érkezik a padra, csak a kérdés, hogy ki - és esetleg milyen vonalat képviselne.

Mindenesetre Süti már hivatalosan is munkanélküli.

(#143284) Ringman válasza IreN!CuS (#143281) üzenetére


Ringman
nagyúr

Mészöly Kálmán-iskola

(#143285) forceberg válasza Ringman (#143284) üzenetére


forceberg
veterán

...há mé nem váltotok bazmeg! ;)

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#143286) DeathAdder válasza Cartevo (#143282) üzenetére


DeathAdder
veterán

Ja, ezt mondom én is mindig, nem kis fegyvertény, hogy kb. bármilyen otromba bűn fos lehetsz, a bajnokságban top4 akkor is meglesz.

(#143287) salesman


salesman
őstag

Kirúgta az edzőjét a MOL Fehérvár
[link]

Türűűűdrááá!

(#143288) Cartevo válasza DeathAdder (#143286) üzenetére


Cartevo
őstag

Érdekes a spanyoloknál, ahogy koncentrálódik az erejük. 4 komoly csapatuk van, nagy múlttal, nagy jövővel, fontos vonzáskörzettel, éppen ahány biztos BL-helyük van. Míg az angoloknál a gazdagságuk hátránya, hogy kieshet a BL-indulásból olyan csapat, amely a BL megnyerésére is esélyes akár, így a csapatodnál is úgy tűnik, hogy győzelmi kényszer lesz a BL megnyerése.

(#143289) Ringman válasza forceberg (#143285) üzenetére


Ringman
nagyúr

:K

(#143290) LyonnaisFan1 válasza salesman (#143287) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

Meg varhattak volna vele :C
Igy szombaton kicsit neccesebb lesz.

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#143291) DeathAdder válasza Cartevo (#143288) üzenetére


DeathAdder
veterán

Német mégjobb. Van egy darab csapat ami komolyan vehető európában, és egy 18 csapatos bajnokságból ha 1,6 ppg felett teljesítesz akkor jó eséllyel instant BL induló vagy.

(#143292) IreN!CuS válasza Ringman (#143284) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Mennyire nagy káosz lehet a fejekben amikor egy ki ki meccsen egymás anyádpicsájázás megy csapaton belül, katasztrófa

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#143293) sh4d0w válasza Peterhappy (#143283) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

A probléma az, hogy az FTC pontokban messzebb van tőlünk, mint a kieső helyek.
Abban viszont egyetértek, hogy nem Juhász a hosszú távú megoldás (ámbátor a DVTK ellen Szalai Tamás készíti fel a csapatot). Juhászt inkább a lila maki helyére tudom elképzelni hosszú távon.

Én már a nemzetközi kupáról is lemondtam, jobban tartok attól, hogy kiesünk, de tegyük fel, hogy dobogós hely, vagy kupagyőzelem meghozza a nemzetközi kupás szereplést. A gond azonnal körvonalazódik: új edző, esetleg néhány hiányposzt befoltozása és megint nem érünk csoportba, mert nem úgy megy a játék, ahogy kellene.

Történelmi lehetőséget szalasztottunk el, mert a bajnoki címek után 2 alkalommal is szétverték a társaságot, akivel meg sok lehetőségünk lett volna (Sousa), azt nem tudtuk megtartani. Így a 6-7 bajnoki cím és kupagyőzelem helyett van 3 cím és 2 kupa.

https://www.coreinfinity.tech

(#143294) kacsyx válasza DeathAdder (#143291) üzenetére


kacsyx
aktív tag

Aztán mégis képesek azok a komolyan nem vehető csapatok kiütni az aktuális PL 2. és Seria A első helyezettet, plusz valahogy ott van 4 csapatuk a kieséses szakaszban :C

(#143295) venember83


venember83
nagyúr

A Porto mindössze 4 vereséget gyűjtött a Dragão gyepén a BL kieséses szakaszában 2003 óta:
- a Manchester United ellen, 2008
- a Juventus ellen, 2017
- a Liverpool ellen, 2018
- a Liverpool ellen, 2019

(#143296) BenHans válasza kacsyx (#143294) üzenetére


BenHans
addikt

Hogy mi?
Lazio 4 pont a BVB ellen, Inter 4 pont a 'gladbach ellen.
Vagy a Roma - 'gladbach, ahol a híres hírhedt kamutizinek örültek úgy a németek, mintha BL-t nyertek volna?
Realt sem verte a Gladbach.
A lipcse legalább 3 pontot összerakott a PSG és a MU ellen, bár utóbbitól benyeltek egy ötöst is. Bennük még látok fantáziát, a BVB sajnos úgy dobálja a pontokat hogy már beleuntam, pedig nekik szorítottam mindig, de úgy Haaland ide vagy oda ha a semmiből kapnak egy ötöst a Stuttgarttól vagy megveri őket egy Köln. :(((

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#143297) DeathAdder válasza kacsyx (#143294) üzenetére


DeathAdder
veterán

Derék, olyan gyakori alkalmanként erre a Lyon, Ajax, Porto is képes, indulhatna onnan is 4 csapat. Ja nem, a BL elődöntős holland bajnoknak selejteznie kell, miközben a német bajnokság közel negyede kényelmesen instant BL főtáblás :C

Az osztrák Abramovics csapat még úgy ahogy kezdi talán megvetni a lábát, de a megmaradt szurkolóikon kívül gondolom őket jóízélésű német ember nem kedveli, és még mindig ott tartunk hogy a Bayern az egyedüli globális játékos, és mégis a bajnokság közel negyedét évről évre BL főtáblán kell indítani.

(#143298) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

na nézzük ezt a ‘villa-dortmundot..szerencsére most csak ezt kell nézni, másik full érdektelen
jó meccsnek ígérkezik

(#143299) bagyulajuve válasza Tibiajax (#143298) üzenetére


bagyulajuve
addikt

pedig örülhetnél most :(((

Resistencia eterna

(#143300) mephi666


mephi666
nagyúr

Na úgy tűnik, hogy nem csak a pool védelem szeret besegíteni az ellenfélnek a gólszerzésben :D

...akinek meg nem hiányzott a rusnya pofája, az az aljadék favágó pepe... :D hozzá képest ramos is csak kisinas

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.