Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#143351) sh4d0w válasza Citroware (#143348) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Egy játékban...

Ekletáns, élő példa: Ivan Petryak. Balról befelé húzva iszonyú veszélyes (nem csak a Vidiben játszik a balon, Ukrajnában is ott volt), ha leviszi alapvonalig, általában nem tud mit kezdeni vele - legalábbis a Vidiben. A jobb lába az erősebb, a videókból teljesen egyértelmű.

https://www.coreinfinity.tech

(#143352) DeathAdder válasza mephi666 (#143350) üzenetére


DeathAdder
veterán

olyan rossz a helyzetkihasználása h már megint ő vezeti a PL góllövőlistát :DDD

én nem kedvelem túlzottan, de hatalmas űrt fog hagyni ha távozik, fogalmam nincs ki tudná pótolni, lehet még bappé sem

Közben Minaminó szép gólt vert megint :)

[ Szerkesztve ]

(#143353) atee_13 válasza DeathAdder (#143352) üzenetére


atee_13
őstag

Mondjuk úgy nem nehéz vezeti, hogy ő lövi a tiziket és kvázi nem találsz csapattársát aki elsőnek nem azt nézné hogy adhatja oda neki a labdát a kapu közelében+ inkább belebotlik a helyzetbe a kapu előtt mint megteremti magának vagy a társának. Nyilván van ellenpélda is, de elenyésző arányában.

Én úgy érzem neki nagyobb áldás ez a klopp rendszer mint fordítva, de majd kiderül.

Én sokszor azt érzem, hogy ha nem az lenne az első gondolat, hogy adjuk oda salának akkor már előrébb járhatna a csapat

(#143354) forceberg válasza Citroware (#143344) üzenetére


forceberg
veterán

Most akkor már azt is tudjuk, hogy a managerség mellett a profi karrier is csak azért nem jött össze, mert nem akartad?
:))

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#143355) Napfénysüti válasza forceberg (#143354) üzenetére

:DDD ;]

Més que un club!

(#143356) mephi666 válasza DeathAdder (#143352) üzenetére


mephi666
nagyúr

Ja, a hármasban neki megy legjobban: 17, Mané 7, Firmino meg sehol... ez már sajnos nem az az év, amikor simán 20 körül/fölött volt a nagy hármas :K de ennek ellenére tartom, hogy ha nem pancserkodik el annyi helyzetet, akár 30 is lehetne... bírom egyébként, de sajnos közel nem azt a szintet hozza, amit megszoktunk tőle

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#143357) Ringman válasza atee_13 (#143343) üzenetére


Ringman
nagyúr

hát láttam pár intermeccsen játszani Shaqirit, nem sok jó döntése volt a pályán.

(#143358) atee_13 válasza Ringman (#143357) üzenetére


atee_13
őstag

Én csak a poolban láttam, de eddig nem tudtam volna elképzelni olyan szövegkörnyezetet amiben egy mondatban szerepel dombi kaliberű játékossal

(#143359) Citroware válasza forceberg (#143354) üzenetére


Citroware
addikt

Bárcsak ez lenne az oka. Gyerekkorban a mennyei megyeiből több alkalommal el akart vinni próbajátékra egy-egy nagyobb akadémia, de az akkori edző (aki egyébként a nagyapám) lebeszélte őket rólam, hogy hiába megy most jól, úgy sem lehet belőlem profi focista, mert egészségügyi gondjaim vannak. Nem mellesleg ő már ismerte a járást, hogy aki azokhoz kerül, mi a sorsa - nem a tehetségest juttatják előre, hanem akinek a szülei pénzesek és jóban vannak az edzővel.
Nem akart engem ennek kitenni. Jól tette. Persze akkor mérges voltam, mert én az előrelépési lehetőséget láttam magam előtt. Aztán lett egy másik egészégügyi bajom is, ami már a mennyei megyei szint űzésének is betett.

[ Szerkesztve ]

(#143360) DeathAdder válasza atee_13 (#143353) üzenetére


DeathAdder
veterán

Hát tiziket mások is lőnek.. ettől még a csapat második legfontosabb játékosa messze, meccsenként 1 gól+assist liga szinten kiemelkedő, a fontos gólok megszerzésében (értsd hátrányban vagy döntetlennél pontot érő) európa szinten toronymagasan kilóg, fontos meccseken dettó (ez az ún clutch player skill amit lewandowski és mbappé sem nagyon tud) az önzőssége mellé neki van legtöbb kulcspassza, és ő kerül legtöbbször helyzetbe, tehát közel sem az van, hogy adjuk oda salahnak majd ő megoldja.

DE ha ennél hatékonyabb lenne, akkor már messi lenne, érted.. :D

És akkor Fowler, akinek volt két huszongóljos szezonja, három tizengólos, a többi meg alatta.

Owen sem volt ám az a gólkép, amire sokan gondolunk :N

[ Szerkesztve ]

(#143361) mephi666 válasza DeathAdder (#143360) üzenetére


mephi666
nagyúr

...pedig ha Owen maradt volna végig a poolban, olyan számokat állít be, amit soha senki a büdös életben meg nem dönt :D ...csak hát sajnos ő is a temetőben végezte

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#143362) BenHans válasza DeathAdder (#143360) üzenetére


BenHans
addikt

Nálunk tényleg nagyon sok helyzetet szórakozott el, DE! a sebessége alapköve volt a támadások többségének, és azon felül, hogy a saját góljait is meglőtte pl gólkirályt csinált Dzekoból 16/17-ben, ugyanis 15 góllal és 13 gólpasszal zárta a bajnokságot.
Van jópár gólgyáros gyors fiatal srác, de majd az ő hiányát akkor érzitek meg, ha nem lesz ott és az xy kettővel több gólt lő, de a csapat góljainak és asszisztjainak száma 5-6 darabbal esik vissza a top 6 ellen.

Áldásom rá, bárcsak visszajönne Alival együtt, úgyis sikerült a jónépnek szétszednie twitteren, volt aki odáig ment, hogy a 'poolnak újra kapust kell venni mert visszajött Karius. :(( :(((

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#143363) mephi666 válasza BenHans (#143362) üzenetére


mephi666
nagyúr

Alissont a digin jól megvédték, hogy sokkal többet kell játékba avatkoznia a cb poszton levő hiányok miatt, mint egy átlag kapusnak... lényegében hátvédet is játszik, ezért becsúsznak olyan hibák, mint az elmúlt meccseken... pl amikor Kobak-al egyszerre mentek labdára és gól lett belőle (nem volt jó a kommunikácio: ha a megszokott Fabinho/VVD van hátul, elő nem fordulhat ilyen)

Én nem utálom Alissont a mostani potyái miatt: fog ezek ellenére hatalmasakat és k*rvajó kapus, csak bosszant, ha ilyeneken megy el 1-1 meccs, hogy a hajrában 2 hét alatt 2szer kaptunk 2-3gólt percek alatt... benne volt néhányban ő is, a sérültek, a fáradtság meg a csillagok állása

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#143364) Tibiajax válasza Citroware (#143359) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

egészségügyi gondjaim vannak
már akkor is látták h mentálisan nem vagy rendben. és egy focista akkor válhat igazán jó focistává, ha fejben is ott tud lenni. ezt nagyapád már akkor meglátta benned

(#143365) atee_13 válasza DeathAdder (#143360) üzenetére


atee_13
őstag

"hogy adjuk oda salahnak majd ő megoldja."

Félreértetted. Nem azért adják oda, h majd ő megoldja. Sokkal inkább én úgy látom a konfliktus elkerülése miatt. Mert mikor nem kapja meg, hiába, hogy azon az aktuális meccsen már 2-3x kihagyta 1-1 ben a kapussal hozzáfog hepciáskodni csapkod a kezével és szövegel.

Majd figyeld meg manét. Idén azért ilyen kevés a gólja mert míg a többi szezonban nem nézegetett sala irányába megtolta rálőtte, nyilván nem ment be minden. De ebben a szezonban az van, hogy 16 környékére és és ha 1-1 ben van is egyből néz be sala irányában és elbizonytalanodik a helyzet, lelassul az egész beérik a védők őt is és a többieket is. Nincs meg a töretlen lendület ami korábban megvolt.
És ami még ordítóan árulkodó nekem, nézd majd meg a gólörömöket, kb őszintén nem tudnak egymás góljainak örülni sala vs mané. Kötelességből odamennek egymásnak gratulálni, de inkább csak amolyan formalitás gyanánt nem őszinteségből.

Nem a gólok darabszámát vitatom, nyilván matek mindenki látja.

De pl a legutolsó meccs. Lipcse ellen. Sala 1-1 ben viszi gulácsira ... már kiabáltam a TV vel, hogy add le mert el fogod baszni firminho ott volt középen tök üresen ... persze, hogy nem adja le persze, hogy elbassza gulácsi semmit nem csinált, kijött forgatókönyv szerűen meg se mozdult salah belerúgta -1 gól. Salah kap egy indítást elmegy baloldalt közép felé viszi firminho jön középen tőle kb 3 méterre 1 méterrel mögé adja -2 gól. És ezek csak azok amik hirtelen megmaradtak, ha jegyzetelnék meccseként, nem 1-2 füzet lenne tele ilyenekkel. Ezt nem tudom melyik statisztika figyeli.

Vagy ott volt a leicester elleni gól, kb annyi köze volt hozzá, hogy jóhelyen állt firminho megcsinálta neki a tuti, 6 méterről el kellett találnia a kapu bal oldalát, nyilván nem baj, hogy belőtte meg be kell lőni az ilyet is, de rá jön ki a helyzet nem megteremti ez is vezető gól volt, de valóságban ezt munkában firminho hozta össze.

Tehát én az ilyen szituációk miatt mondom, hogy véleményem szerint jobb neki a klopp rendszer mint fordítva.

(#143366) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

A Frankfurt kettővel megy a Bayern ellen. :Y
Annak ismeretében, hogy a bajoroknál most éppen mi megy nem is igazán meglepő. Damoklész kardja lecsapott a bőrgatyásokra, és hullanak ki sorba a játékosok.

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#143367) BenHans válasza mephi666 (#143363) üzenetére


BenHans
addikt

Láttam miket csinált, én nem szeretem a 'poolt, de Ali és Salah miatt nem is tudom utálni, pont mint a régi juvét pl Marchisio miatt, és emiatt nagyon sajnáltam azokat a meccseket, nem érdemli meg a sorstól és a szurkolóktól, hogy ez történjen.

Volt egy nagyobb és több apróbb kihagyása, kapusposzton a legfontosabb a flow.
Ha picit is meginog benned valami akkor a ketrec összenyom és mész le a spirálban, egy döntő fontosságú helyzetben eső hiba után legalább 5 kiváló meccs kell, hogy újra összerakd magad. Minél előrébb vagy annál kevésbé számít egy hiba, ő az utolsó vonal, ott nincs elcsúszás, ott nincs talp alatt elsurranó labda, mert ott nem annyi az egész hogy mondasz annyit, hogy b+ és mész tovább.

Tibiajax: Ugye Degecről vagy?! :DDD Kezd megenyhülni a topik, erre bedobod a szent kézigránátot. :))

---- ----
Bayern ellen hogy lecsúszott Younesnak. :Y

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#143368) LyonnaisFan1 válasza BenHans (#143367) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

"Tibiajax: Ugye Degecről vagy?! :DDD Kezd megenyhülni a topik, erre bedobod a szent kézigránátot. :))"

... és nem is akármilyet. Az Antióchiai Szent Kézi Gránátot. :C

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#143369) BenHans válasza LyonnaisFan1 (#143368) üzenetére


BenHans
addikt

Azaz! :DDD

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#143370) Cartevo


Cartevo
őstag

3-0 a zeteute

(#143371) LyonnaisFan1 válasza Cartevo (#143370) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

Nem akármilyen gólokkal ráadásul.
Benny Hill showba való találatok. Főleg a jelenlegi utolsó. :C

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#143372) ZavaBalazs válasza DeathAdder (#143360) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

nem clutch Lewandowski G+A hozzájárulása nélkül 49 pont/1. hely helyett 27 ponttal a 10. helyen állna a bayern. :F (ja, ebbe bele sem számoltam, hogy a többiek így mennyivel többet kapnak, de szerintem annyit nem, hogy változtasson)

Younes gólja amúgy kemény volt, ha valaki nem látta volna: [link]

[ Szerkesztve ]

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#143373) Napfénysüti válasza Citroware (#143359) üzenetére

Gyerekkoromban nekem is sokszor mondták hogy menjek Vidi válogatóra mert tehetséges kapusnak tűntem. Szerencsére nem mentem el. :D

Més que un club!

(#143374) DeathAdder válasza BenHans (#143362) üzenetére


DeathAdder
veterán

Nálunk is sok helyzetet elszarik, de szinte Messi szinten kerül helyzetbe ami rendszer ide, rendszer oda egy világklasszis sklill, és ha olyan hatékony is lenne amit elvárnánk tőle akkor már Messi lenne :D Hát nem az, de azért nem rossz, és vitathatatlanul a csapat egyik legfontosabb játékosa.

Biztos vagyok benne ha távozni fog akkor azt az űrt senkivel sem fogják pótolni, egy az egyben biztosan nem.

_______

Jó hát balfasz twitterhuszárok mindig vannak, akik a18 éves fiatalt is ízekre szedték első felnőtt meccsén amikor hibázott :(((

(#143375) Peterhappy válasza Tibiajax (#143364) üzenetére


Peterhappy
őstag

:D

Ilyen csunyan, olyen meltatlanul...

Mit mondtal, Teged milyen neven keressunk Transfermarkt-on? ;)

(#143376) DeathAdder válasza atee_13 (#143365) üzenetére


DeathAdder
veterán

Igen, de ő már ilyen, világklasszishoz méltó gyakorisággal kerül helyzetbe, de az utolsó pillanatokban a döntéshozása már valamivel gyengébb, én is fogom a fejem ilyenkor hidd el, értem mit mondasz.

Illetve alapból jobban rá vannak kihegyezve a támadások, mané sokkal hasznosabb labda nélküli játékban és védekezésben, befejezésben meg akkor jó ha nem kell gondolkodnia hanem ösztönből csinálja, mert különben gondolkodni fog, és elbassza :D

(#143377) DeathAdder válasza ZavaBalazs (#143372) üzenetére


DeathAdder
veterán

Akkor mondom másképp, Lewandowski Drogbával gólok számában ugye nem említhető egy lapon, mégis utóbbi úgy vonult vissza, hogy egy legenda, egy klasszis, a támadók legkegyetlenebbje, miközben több szezonjában a 10 gólt sem érte el, de amikor gólt szerzett, azokkal rangadókat, bajnokságot, BL-t nyert olyan clutch momentumokban mozdította ki a csapatot, amire csak nagyon kevesen képesek.

Gólok nettó számában Lukaku már 25 éves korában lekörözte, mégsem egy súlycsoportként tekintenek a kettőre.

____

MI ez a forma Balázs? Vereség? azért remélem visszajön a tavalyi kegyetlen forma és kibasszátok a szitit, mert jelenleg nincs senki más.... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#143378) forceberg válasza Napfénysüti (#143373) üzenetére


forceberg
veterán

Sokan azt hiszik, hogy azt hiszik...
Bármilyen hihetetlen, még a szent xar embéegy is egy igen magas szint.
Sok csillagnak kell együtt állnia, hogy valakiből élvonalbeli futballista legyen. Főleg, ha a szülők nincsenek alapból a kondér közelében, vagy nem tudnak tejelni, amikor kell, akkor a tudás sem biztos, hogy elég.

A legtöbb embernél a támogatás mellett a tudás sincs meg, még ha ezt nem is ismerik be.

A tejeléses rendszer legnagyobb vesztese a magyar foci és az adófizetők. Az adófizetők, mert az elkallódó tehetségek miatt nincs normális bevétel játékos eladásból, amit az adónkból pótolnak.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#143379) IreN!CuS


IreN!CuS
őstag

ATMA is küzd, hogy elbukja a tutkó bajnoki címét...meg, hogy vigyék a mixem kapnák beeee

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#143380) Citroware válasza Napfénysüti (#143373) üzenetére


Citroware
addikt

Nekem a gólérzékenység volt a legnagyobb erősségem. Kis szögből, nagy szögből, közelről, távolról, 1 ember volt ott vagy 5, tökmindegy, ahol volt egy kis rés hogy bemehet a kapuba, ott mindig bement. ;] Volt olyan edzőmeccs (kispályán), hogy vagy 30 gólt lőttem másfél óra alatt. Többet, mint az összes többi pályán lévő játékos összesen. ;] Mondjuk ez az utolsó mondat gyakran előfordult egy időszakban.

[ Szerkesztve ]

(#143381) LyonnaisFan1 válasza IreN!CuS (#143379) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

A Real Madrid most kap egy esélyt a felzárkózásra, kérdés, hogy egy majdnem komplett kezdőcsapatnyi hiányzóval mire mennek a VallaDroid ellen. :F

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#143382) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Fehérvár - Diósgyőr 62' 1-2
1-0, 1-1, 1-2
Fordítás 1 perc alatt. 60' és 61'
Így kell bazmeg! :D :D :D :D :C

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#143383) BenHans válasza DeathAdder (#143376) üzenetére


BenHans
addikt

"befejezésben meg akkor jó ha nem kell gondolkodnia hanem ösztönből csinálja, mert különben gondolkodni fog, és elbassza"
Olyan mint én, csak ő nagyban tolja. :DDD Viccen kívül, szabadrúgásnál is ha nagyon gondolkodom, hogyan kéne, tuti elqrom. :))
Mondjuk Momo legalább nagyon gyors is, láttam videót, hogy egy pillanatra hátranéz, hogy kapja-e a labdát, első szándékból nem adták majd másodikból igen, de akkor már oda sem nézett, elfutott a labda elől. :DDD

"Jó hát balfasz twitterhuszárok mindig vannak, akik a18 éves fiatalt is ízekre szedték első felnőtt meccsén amikor hibázott :(((" Na igen, a kiváló rómaiak is, akiknek addig jó egy játékos míg nem száll le a gépe a Fiumicinón, ahol még kettőt nem fingott, de már le van húzva.

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#143384) yuing


yuing
őstag

Helyes, az Atléti lufi kipukkant, a sorsolásuk ráadásul nehéz a következő hetekben. Újra nyílt lett a bajnokság. :)

(#143385) IreN!CuS válasza LyonnaisFan1 (#143381) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Remélem semmire ;]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#143386) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

3'
Pool-Everton 0-1
A kékek jól bekezdtek a derbyn. :Y

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#143387) mephi666


mephi666
nagyúr

Na pool meccsen megint ott van a partjelző lány...

Pff, Kabak nem állította lesre ezt a p*csorrú majmot :W

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#143388) Pkc83


Pkc83
őstag

Fehérvár pipa, Hajrá Fradi!!! :C

(#143389) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Kellett, mint egy falat kenyér! :C :C
Még nincs vége, messze nem estünk ki!

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#143390) Pkc83 válasza LyonnaisFan1 (#143389) üzenetére


Pkc83
őstag

A következő pár meccsen sok minden eldől nálatok szerintem.
Kövesd(o)
Fradi(i)
MTK(o)
Honvéd(o)
ZTE(i)
Paks(o)

Meleg lesz... Ezeken a meccseken kellene legalább 6-10 pontot
szerezni,hogy legyen esély.
Mindenesetre én szorítok nektek(kivéve a Fradi ellen). :DDD

(#143391) Richard! válasza yuing (#143384) üzenetére


Richard!
addikt

Melynek versenyfutásába a Sevilla is bekapcsolódott. Jó lesz ez... :))

[ Szerkesztve ]

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#143392) LyonnaisFan1 válasza Pkc83 (#143390) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

:R :R :R

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#143393) ZavaBalazs válasza DeathAdder (#143377) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

ok, értem. akkor asszem a "mi Drogbánk" inkább Kimmich, ő nem lő sok gólt egy évben (mondjuk RB/DM-hez képest nem rossz), de amikor igen, akkor általában azt a dortmundnak/madridnak/stb.

____

mi ez a forma, hát a papírforma! legalábbis ha megnézed az xG-alapú tabellát meccsnap előttről:
:P

amúgy meg a klub-vb címernek az átka, megfizette a csapat az árát: Müller covid (cseréje Tolisso lesérült, 3-6 hónap, így "könnyű" lesz a nyáron eladni), Gnabry sérült (csereszélső Costa szintén), Pavard covid, Goretzka korábban covid+sérülés (a második félidőre már be merte küldeni), plusz még pár hiányzó, akik amúgy nem nagyon lennének használva, de most nem jönnének rosszul (Martinez, Nianzou, Nübel).
igazából ebből a két kellemetlenebb eset Müller meg Pavard, előbbi helyén a csodálatos Csupa-Mócsing játszik most, utóbbi helyén meg Sarr és Süle felváltva szerencsétlenkedik, kb az összes gólt a jobbhátvédről kapjuk. lehet, hogy ideiglenesen vissza kéne tenni Kimmichet, középpályán meg vagy Roca, vagy akár Alaba mehet Goretzka mellé a pivotba, mert ez így nem lesz jó...

(mondjuk jó arc vagyok, hogy egy poolosnak panaszkodok a sérülésekről ;] )

cityt meg majd megállítja a gladbach, az most ne zavarjon meg, hogy ma sikerült a sereghajtó mainztól kikapniuk :DDD bayernmumus csapat, Pep idején is az volt, ha szerencsénk van, a kopasz már most 39* túlgondolta a jövő heti meccset.

ja, ezt még be akartam rakni, csúnyának nem volt csúnya, legalább Lewa lőhetett egy tap-int, ha már kikaptak: [link]

[ Szerkesztve ]

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#143394) Datsyuk


Datsyuk
aktív tag

Haaland b***d meg,......Haaland!
[link]

Imádom a gyereket! :C

(#143395) Chosen


Chosen
addikt

Sziasztok!

Premiere League meccseket hogyan tudok nézni itthonról neten jó minőségben? Van olyan hivatalos stream ami hazánkban is elérhető?

(#143396) Citroware válasza Datsyuk (#143394) üzenetére


Citroware
addikt

Haaland és Mbappé... kíváncsi leszek, a következő 10 évben melyik miket ér el.

(#143397) vans? válasza Datsyuk (#143394) üzenetére


vans?
őstag

Eszmeletlen, mit megy megint a srac.

@Chosen: DAZN esetleg nem megy otthon? 10 EUR/ho, nem csak foci, minden van.

[ Szerkesztve ]

hábm bábm

(#143398) forceberg válasza ZavaBalazs (#143393) üzenetére


forceberg
veterán

:))

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#143399) Citroware válasza vans? (#143397) üzenetére


Citroware
addikt

Azon nincs Premier League. Az a Sky tulajdona.

(#143400) atee_13


atee_13
őstag

Ez a Kabak egy időzített bomba, nagyon remélem nincs kötelező vásárlási opció a kölcsön végén

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.