Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
válasz forceberg #132700 üzenetére
egyértelmű, hogy Olaszországba ne menjen, és valóban a Bundesliga lenne a legjobb neki, szint lépés és ott nem annyira begyepesedettek a focigondolkodásban
esetleg az Ajax lehetne célpont, bár a holland bajnokság sem szint lépés, de a csapat elismertsége igen
Resistencia eterna
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz forceberg #132700 üzenetére
Egy Leverkusen vagy mgladbach teljesen idealis lehetne szamara.
Plane, ha a kusen Havertzet eladja. Ot a chelsea akarna nagyon.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #132701 üzenetére
Pedig eléggé erőteljesen pletykálják a Milant vele kapcsolatban, Ralf Rangnick révén/társaságában.
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #132703 üzenetére
igen, csak míg Ragnick, ha nem hozza az eredményeket kirúgják, akkor biztos olasz edző lesz, aki berak egy darab 25 éven alulit (Donnarumma-t) és mehet majd kölcsönbe Szoboszlai és a süllyesztőben találja magát, ahogy sokan az olasz csapatok esetében
Resistencia eterna
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #132704 üzenetére
Ha jól értettem, Rangnick nem csak edző lenne, hanem egyben sportigazgató is. Plusz hosszú távú elköteleződésről lenne szó. Lassan talán a rossonero vezetőségnek is nyilvánvaló, hogy ezekkel a rövid távú megbízásokkal nem lehet előrelépni. Bár persze kérdés az is, hogy mi a célja a Milannal az Elliott befektetői csoportnak.
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #132696 üzenetére
...ezt nézem én is: az embere azóta is keresi a labdát szépen megcsinálta... nem ront a gól szépségén, de ekkora előnynél már biztos nem remegett közben a lába
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Enzolord
addikt
válasz venember83 #132705 üzenetére
Mindig hosszútávú projektnek indul minden ilyen szerződés, azutan megy a levesbe.
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
addikt
-
mephi666
nagyúr
válasz omfgk #132709 üzenetére
magyarul Tibi kellene közéjük kohéziós erőnek? biztos megértenék egymást a pályán és hasonlóan jól működnének együtt, mint a salah+mané+firmino trió...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
venember83
nagyúr
válasz Enzolord #132707 üzenetére
Ha ilyen radikális dolgot akarsz meghúzni, ami alapvetően befolyásolja a klub vezetői struktúráját és a döntéshozói ranglétrát (főleg egy ilyen tradicionális futballkörnyezetben, mint az olasz), nem lehet szó pár hónapra szóló megbízásról.
Persze értem, hogy mire gondolsz, és ha nem tűzoltásról, kiesés elkerüléséről van szó, akkor valóban a legtöbbször hosszú távú projektekről szólnak a hírek a megbízások jelentős részében.
gyuromoj: remélhetőleg nem lesz belőle semmi. A pénzen kívül csak veszíthet ezen Bölöni László. Égette már meg magát elégszer román/magyar csapatokkal, csak elege van már a köpködésből, ami sajnos nemigen szokott elmaradni.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz LyonnaisFan1 #132702 üzenetére
hát, az egy dolog, hogy a chelsea érdeklődik. én is érdeklődnék mondjuk Natalie Portman iránt.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
DeathAdder
veterán
válasz ZavaBalazs #132713 üzenetére
Mostanában inkább már a unitedet "írják" ...
Remélem azért nem követtek el akkora hibát, hogy pénzt adtok a szitinek egy németért, hogy aztán megvegyék belőle Havertzet
_____ más:
Szerintem amúgy Szoboszlai nem lenne rossz olaszba, BL csoportban azért eléggé látszott főleg a liverpool ellen hogy látványosan szenved az ilyen modern magas intezitású letámadó futballban, úgy a saját csapatában mint az ellenfél ellen is, se fejben, se mozgásban nem tudta felvenni a társakat, sajnos akkor nagyon kifelé lógott ki.
Nincs ezzel gond, pl. Özil vagy Pirlo is egy zseni volt, mégsem volt túl gyors, nem voltak kiemelkedő fizikális tulajdonságai, de jól olvasta a játékot a védők előtt mélységi irányítóként. Szerintem ma egy Beckham is maximum ilyen szerepet kaphatna és nagyon jó lenne benne.. bár nem tudni egy mai Beckham mennyire lenne presszing rezisztens, nála kb. ez az egyedüli ami meghatározná, hogy lehetne-e ma belőle top játékos, de biztos nem azon a poszton amin 20 éve játszott.
Nyilván fejlődhet még Szoboszlai elsősorban fejben, de ilyen korban kell a legrobbanékonyabbnak lenni, így azért 20 évesen nagyjából behatárolja hogy egy Dortmund, Ajax már nagyon sok lenne neki, de egy jobb de lassabb olasz topcsapatban könnyen akár kiemelkedő is lehetne, ahogy pl. Luis Alberto vagy Suso is... mindenesetre remélem nem Dudzsákot fog csinálni magából
-
addikt
válasz venember83 #132715 üzenetére
Ronaldo kapcsán a 30 millió az nettó.
A többieknél is ezek nettó értékek? Tehát 12 millát adnának Dybalának tisztán?
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #132715 üzenetére
csipázom Dibcsit, sőt a keretben a kedvencem, de azért álljon meg a menet ebben a helyzetben, meg amúgy sem kellene állandóan követelőzni...
Resistencia eterna
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #132717 üzenetére
azon a plusz néhány millión múlik, hogy fussa-e zsírra, vagy csupasz kenyeret kell ennie
-
addikt
válasz venember83 #132719 üzenetére
Én eladnám a francba akkor.
Ez kb annyi mint amennyit Hazard keres.
-
salesman
őstag
Tibi, nem szégyenled magad?
[link]Türűűűdrááá!
-
bagyulajuve
addikt
-
salesman
őstag
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz venember83 #132722 üzenetére
Szerintem fasza lett!
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
salesman
őstag
-
vond
MODERÁTOR
Nem olyan rossz ez. A színessel összemosott fehér MU mez sokkal gázabb. De az előző szenzonban ez a City mez volt a legótvarabb szerintem.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #132725 üzenetére
nnna, de szép mez.....
-
Tibiajax
nagyúr
egyáltalán nem gáz, szerintem.. legalábbis annyira nem, hogy fájdalmas legyen. ennél vannak sokkal, sokkal ratyibb mezek
amúgy meg emlékeztet nagyon egy régi ajax-mezre. mindjárt meg is keresem -
Greentea
senior tag
-
NyxNyxNyx
addikt
Szerintem nem rossz. Jobb, mint a kiszivárgott Tottenham hazai mez.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
addikt
Na a Juve-Milan meccsnek kb vége is. Innentől alibi.
CR kihagyta a tizit, viszont Rebic nagyon taktikusan lekaratézta Danilo-t.
-
addikt
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #132741 üzenetére
Igen, a koronavírus ezt is tönkretette. Pedig előtte micsoda önfeledt és szórakoztató futballt játszott a Juve.
-
drachoHUN
senior tag
válasz venember83 #132743 üzenetére
Pedig az első 20 perc alapján már reménykedni akartam.
Forza JUVE!!!
-
Richard!
addikt
válasz Peterhappy #132746 üzenetére
Köszi, így már vicces
venember83: Németes vagyok, sorry
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
DeathAdder
veterán
PL: Hivatalos, hogy a szezon első 12 meccsén a játékosok neve helyett a 'Black Lives Matter' szlogen fog szerepelni a mezeken.
Hánynom kell egyre jobban szeretek ki ebből a sportból is, nem lepne meg ha a liverpool le is térdelne majd a kezdőkörben, ők különösen szeretik az olcsó népszerűséghajhászást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest