Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#132501) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

A Falu-FRADI meccsen win-win lesz? Dontetlen es kecske kaposzta? :F

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#132503) Redneck válasza LyonnaisFan1 (#132501) üzenetére


Redneck
veterán

Kb. A Fradi a 85. perctől kezdve kezdett valamit csinálni, pedig 16 perce emberelőnyben voltak. Igazi jó bundás pontleadós hányás volt. :(((

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#132504) LyonnaisFan1 válasza Redneck (#132503) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

Elegge szintelen szagtalan volt a fradi az emberelony ellenere is.
A cserek sem hoztak sok pluszt. Varga meg ugy nez ki nezhet lassan uj egyuttes utan, a padra sem ulhetett le.

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#132505) salesman válasza Redneck (#132503) üzenetére


salesman
őstag

Szégyen.

Türűűűdrááá!

(#132506) DeathAdder válasza vond (#132500) üzenetére


DeathAdder
veterán

Ha eligazol, akkor kb. senki más nem jöhet szóba.

Konkrétan nekik van a legnagyobb szükségük rá azon kevesek közül akik megtudják fizetni. Egyik legnagyobb lyuk náluk a jobbszélső pozíció.

+általában a nagy angol játékosok mindig náluk játszottak, szóval már csak presztízsből is rámennek, amire korábban már mutattak hajlandóságot, szerintem nagyon akarják is, hosszú távú tervük van arra a pozícióra és benne gondolkodnak leginkább, illene is oda, nagy franchise player lesz ott 7-es mezben.
A pénz sem akadály, itt egyedül az szabhat gátat, ha nem lenne meg a BL, de akkor max kivár egy évet. (bár Pogbát is EL-el szerezték meg úgy hogy akkoriban a teljes topfutball csábította)

Szóval igazából senki más nem jöhet szóba, barszának suárezt kell pótolni valami középcsatárral, madrid tele van szélsőkkel, illetve ők mbappéért fognak teperni, úgyhogy gyk csak a mu az egyetlen igazi opció neki :)

(#132507) Citroware válasza DeathAdder (#132506) üzenetére


Citroware
addikt

Én nem látom azt, hogy másik angol nagycsapatba ne kerülhetne.

(#132508) máyköl válasza Citroware (#132507) üzenetére


máyköl
veterán

En sem.
Ha Salah megy (marpedig most van ra a legnagyobb esely), akkor potolni kell valahonnan azt a posztot.

Chelsea -nek is kijar mar egy bombaigazolas, Hazard eligazolasaval azert maradt hianyerzet a stamford bridge -en jocskan.

City -bol is kitunik, hogy Sane tavozasat egy ilyen kaliberu jatekossal probaljak meg majd potolni, es rekordosszegert vissza vasaroljak.

(#132509) dudu5130 válasza máyköl (#132508) üzenetére


dudu5130
őstag

De hova menne Salah? Nem nagyon látok csapatot aki meg tudná venni és kellene is nekik.

(#132510) venember83 válasza dudu5130 (#132509) üzenetére


venember83
nagyúr

MU vagy Real. Szerintem csak ez a két opció létezik, nyilván inkább utóbbi a valószínűbb.

(#132511) Enzolord válasza venember83 (#132510) üzenetére


Enzolord
addikt

Salalalah a Unitedbe biztos nem jön, hiába játszott a pool elott a Chelseaben. Sancho viszont szerintem jönni fog. Főleg, ha el tudjuk pattintani a másik irányba Sanchezt. A Citybe szerintem nem megy vissza, de Manchester az otthona, es így, valamint azért, mert a United adja a legjobb fizut, még ha erre gyakra rá is farag, es minden mezei középszerű játékosnak is olyan fizut adnak, akinek máshol a közelébe se számolnak, ezert a United lesz Sanchonak az opció.

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#132512) máyköl válasza dudu5130 (#132509) üzenetére


máyköl
veterán

Sajnos a Madrid fogja megvenni. Nem orulok neki.

(#132513) Citroware válasza máyköl (#132512) üzenetére


Citroware
addikt

De van erre reális esély? A Real most jelenleg egy gyengébb csapat, miért akarna oda menni? Főleg az után, amit Ramos tett vele. A Liverpool sem hiszem, hogy meg akarna válni tőle. Egyedül én adnám el őt oda, persze csak magasan 100 millió fölötti összegért, mert én őt kissé túlértékeltnek tartom, ráadásul rohadt önző is, szóval nem járul hozzá akkora mértékben a csapat sikereihez, amennyire elviszi a dicsőséget. Pont jó alapanyag arra, hogy sok pénzért el lehessen adni, helyére lehessen venni olcsóbban olyat, aki legalább ugyanolyan jó lesz mint ő, és ráadásul a Realban tutira ki fog ütközni az, hogy közel sem olyan tehetséges, csak Klopp adott neki szárnyakat.

(#132514) DeathAdder válasza máyköl (#132508) üzenetére


DeathAdder
veterán

Chelsea most vette Ziyecht, úgy hogy előtte Sanchot környékezte, ők sem állnak úgy anyagilag mint amikor még Abra papa locsolta beléjük a pénzt, szitiből a amilyen módon távozott nem valószínű hogy visszamegy, a pool még Wernert sem tudta kivásárolni akit nagyon meg akar szerezni, és akinek a mai napig bezáróan az elmúlt hónapban aktív volt az 50 milliós kivásárlási ára. Mondjuk Salaht Jadonért én is simán eladnám, bár szerintem nem tudná hozni a szintjét, de kellene a fiatalítás, mert egyszerre fog kiöregedni a front3.

De még akkor sem vagyok biztos hogy az érte kapott valagnyi pénzt elköltenék egy játékosra, úgyhogy MU lesz ebből, és ahogy Enzolord mondja gyk bárkit túl tudnak licitálni fizetésben, a klubnak nagyon kell, és Jadon is párszor odahízelgett már nekik.

Aztán adja az ég, hogy tévedjek :P

(#132515) Citroware válasza DeathAdder (#132514) üzenetére


Citroware
addikt

De mitől ennyire csóró a 'pool? Most komolyan. :DDD Az elmúlt két évben Európa elitjébe tartozik folyamatosan, Bl-döntő, Bl-győzelem, PL 97 pont, most pedig mindjárt PL-trófea, az átigazolási mérleg évek óta pluszos, 2 évvel ezelőtt vett utoljára a csapat olyat, aki számottevő pénzbe került. Hova ne telne ennyi bevételből, hogy egy 50 milliós kivásárlási árral rendelkező Wernert elhozzanak? Ilyen vásárlásokat még akkor is megengedhetett magának a csapat, amikor a BL-be sem sikerült bejutni. Most meg tavaly is a lúzer Arsenal le tudja tenni Pepéért azt a pénzt, amit a Liverpool nem.
Nekem itt valami sántít.

[ Szerkesztve ]

(#132516) Datsyuk válasza DeathAdder (#132514) üzenetére


Datsyuk
aktív tag

Én úgy tudom, hogy Werner már tavaly nyáron elígérkezett a Bayernnek. Tehát hiába érdeklődött a Pool. Csak úgy alakultak a dolgok, hogy Werner és managere megharagudott a bayern vezetésre, hogy Sanét minden erővel akár rekordösszegért is képesek lettek volna elhozni vele meg nem foglalkoztak. Ezért berágott és hosszabbított a szerződésén ami idén nyáron járt volna le. És most már van kivásárlási záradék 30-60 Mio. € . Sőt szerintem dacból Liverpoolba megy(volt is valami beszólása amire Rummenigge reagált)

Sanchonál pedig bármi elképzelhető. Állítólag már idén nyáron menni akar, de ő is tudja, hogy csak egy megfelelő ajánlat esetén távozhat +120. Mio. €.
Legutolsó infó az volt, hogy a Manu van az első helyen, Chelsea továbbra is érdeklődik (hiába viszik Ziyecht). Tippre a City is fog keresni valakit Sané helyére. De a vírus miatt szinte megjósolhatatlan ki mennyi rizikót vállal.

(#132517) DeathAdder válasza Citroware (#132515) üzenetére


DeathAdder
veterán

Nem csóró, ott vannak az élmezőnyben, csak mást visz el a pénz, tavaly szinte az összes kulcsjátékossal szerződést hosszabbítottak magas bérekért (ez rohadt sokba került), nemrég vágtak bele a teljes új edzőközpont felhúzásába, a stadion másik szárnyát is bővítik miután az egyiket néhány éve sikeresen kibővítették, ezt is 3 éven keresztül fogják fizetni.

Erre jött az új szponzori szerződés nike-al, ami kevesebb lóvét fog hozni mint az NB, ellenben sokkal több boltban elérhető lesz, és minden eladott termék 20%-a a klubé lesz, de most ez a cirkusz miatt ez is megcsappan, a klub a bajnoki cím miatt rekordbevételre számított és rengeteg eladott cuccra. A járvány miatt vissza kell fizetni valami 30 millát a műsorszolgáltatóknak, és minden egyes közönség nélkül lejátszott hazai meccsel körülbelül 3 millió font bukta, és a szurkolóknak az idei szezon jegyárait is vissza kell téríteni.
És a pandémia miatt a jelenlegi szponzori szerződésekben foglaltakat pillanatnyilag a klub nem tudja hiánytalanul teljesíteni, úgyhogy ott is vannak kérdőjelek.

Szóval azért költ a klub, csak inkább a jövőt építi, a tulajok meg nem vesznek ki belőle semmit, de nem is adnak hozzá semmit (egyedül az első stadion bővítéskor adtak kamatmentes hitelt, de azt is már visszafizette a klub), mert önfenntartó formában kell üzemelniük.

Wernert nagyon akarták, tárgyaltak is, ő is nagyon menne, de ez keresztül húzta a számításokat (mondjuk őt én nem bánom, sőt, ő a Bayernbe való a szimpatikus Neuer, Müller soraiba) + még kiderült, hogy a 2021-es Afrika-kupát nyárról télre teszik (Klopp ezen komolyan ki is akadt), jó lesz Salah Mané nélkül.

Szóval a gazdasági helyzet miatt azt írják hogy valószínűtlen, hogy a csapat nagy nevet igazoljon ezen a nyáron. Ezt olyan klubhoz közeli újságírók írták, akik nem szoktak tévedni ¯\_(ツ)_/¯

(#132518) Citroware válasza DeathAdder (#132517) üzenetére


Citroware
addikt

De tavaly még nem volt járványhelyzet, és akkor sem vettek senkit. :DD

(#132519) forceberg


forceberg
veterán

Akkor most felkészül?
"embékettes fudbalisták a faxomat má' ... "
:))

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#132520) DeathAdder válasza Citroware (#132518) üzenetére


DeathAdder
veterán

Edzőközpont, szerződések, stadion..

Előtte sem vettek nagyon senkit, legalábbis mínuszba sosem mentek, kivéve a tavalyelőtti nyarat.

De két szezon zsinórban érdemi igazolás nélkül nagyon nem szokott jól elsülni, ebbe a spurs, a madrid is belekényelmesedett, ráadásul egyszerre öregszik ki a front3, aminek utódlását már nagyon el kellene kezdeni.

(#132521) LyonnaisFan1 válasza forceberg (#132519) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

Varhato volt, hogy kibasszak :Y

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#132522) forceberg válasza LyonnaisFan1 (#132521) üzenetére


forceberg
veterán

Amire céloztam, vajon Gyurika ül majd le a WC deszkára?

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#132523) sh4d0w válasza forceberg (#132522) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog

Akkor a fogadóirodák megszüntetik a fogadásokat az Újpest kiesésére.

https://www.coreinfinity.tech

(#132524) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Végül nem Véber lett, hanem egy ugyanúgy szerb edző.

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#132525) DS39 válasza LyonnaisFan1 (#132524) üzenetére


DS39
nagyúr

Ezek ilyen tök felesleges edzőváltások.

(#132526) LyonnaisFan1 válasza DS39 (#132525) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

Egy újabb bólogató jános a Bambabelgának.

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#132527) Cartevo válasza DS39 (#132525) üzenetére


Cartevo
őstag

Alibi, mint minden. A Fradinak rég volt ekkora fölénye, de majd az első külföldi csapat elüti.

(#132528) venember83 válasza DS39 (#132525) üzenetére


venember83
nagyúr

Ne már, az egész csak színjáték?

(#132529) máyköl válasza DeathAdder (#132514) üzenetére


máyköl
veterán

Tovabbra sem tartom tul eselyesnek az MU -t, miert menne el egy gyengebb csapatba? Persze fizetes, tudom, de egyszeruen el nem tudom kepzelni, ebben a United -ben mi lehet vonzó egy kivetelesen tehetseges fiatal 20 eves jatekosnak. Evek ota az El helyert kapaszkodik a MU, es ezen olyan kaliberu jatekosok sem tudtak valtoztatni mint De Gea, Pogba, vagy akar Maguire es Bruno Fernandes (tudom hogy az utobbi friss szerzemeny, es erosen bevalni latszik), ezen az evek ota tarto melyponton pedig nem gondolom, hogy Sancho fog kiutat talalni a maga 20 evevel.

Mindenesetre ha MU lennek egeszen masban keresgelnem a kulcskaraktereket, pl. Maddison, Neves, Lautaro Martinez, de pl. Coutinho vagy James Rodriguez is hatalmas verfrissitest jelentene, ha pedig mindenkepp a Dortmundbol igazolnanak, Haaland fizikuma szerintem hibatlan a PL -be (mar-mar Lukaku szeru csatar, akibol mind tudjuk inkabb nem ker a United).

(#132530) Tibiajax válasza Cartevo (#132527) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

jajj, ne mondj már ilyeneket

(#132531) DeathAdder válasza máyköl (#132529) üzenetére


DeathAdder
veterán

Fentebb megindokoltam mért gondolom, hogy a MU-ba fog menni :) meg még mindig egy vonzó, kurvagazdag, ambiciózus klub, nem egy olyan ami a csőd szélén táncol és már csak a nevük nagy.. náluk csak a sportszakma hiányzik, minden más adott (előbb-utóbb meg úgyis belenyúlnak a jóba).
Ha idén nem lesz BL akkor szerintem marad még egy évet Dortmundban, de amilyen mákjuk van mindig, szerintem már idén is meglesz nekik a 4. hely.

Nekik szélső kell, és biztos nem gondolkodnak középszerekben, de még Balekben sem.

Maddison, Neves, Lautaro, Coutinho vagy James nem tudom mennyire lenne vérfrissítés, de esélyes hogy ugyanúgy szintjük alatt teljesítenének egy rendszer nélküli csapatban, mondjuk lehet Sancho is, de ő magasabb szintnek tűnik az eddigiek alapján.
Oké nem rossz nekik ott Daniel James, de ő sem az a klasszis szint, messze nem. btw, Bruno Fernandes jól berobbant, de vele azért vannak kételyeim, Pogba jobb nála, az a Pogba aki a földbe van szidva hogy milyen szar, Bruno meg fel van szopva, pedig majdnem ugyanazt hozza mint Pogba, csak sokkal pazarlóbb és pontatlanabb játékkal :)

Coutinho szerintem Arsenal lesz, vagy legalább is azt várom, hogy nagyon össze lesznek boronálva :)
mondjuk ő speciel pont egy olyan súlytalan játékos, aki a MU-ban gyorsan a pincében végezné, mert komolyabb ellenfél ellen már nem fér bele, hogy csak ácsorog a halfspaceben, hogy megkapja a labdát és lőjjön, mert kb. ez az ő játéka kis túlzással, és amint presszinget kap már el is tűnik.

Ő egyedül akkor volt jó amikor köré építették a csapatot, de még akkor is sokszor kiütköztek a hátrányai mert az egyéni kvalitásait villogtatta, ami a csapat kárára ment.

[ Szerkesztve ]

(#132532) venember83


venember83
nagyúr

Így fest a Juventus bajnoki menetrendje:

Június 22. (hétfő), 21:45 Bologna-Juventus
Június 26. (péntek), 21:45 Juventus-Lecce
Június 30. (kedd), 21:45 Genoa-Juventus
Július 4. (szombat), 17:15 Juventus-Torino
Július 7. (kedd), 21:45 Milan-Juventus
Július 11. (szombat), 21:45 Juventus-Atalanta
Július 15. (szerda), 21:45 Sassuolo-Juventus
Július 20. (hétfő), 21:45 Juventus-Lazio
Július 23. (csütörtök), 19:30 Udinese-Juventus

Az utolsó három meccsről még nem döntöttek.

Heti két meccs. Nagyon megterhelő lesz. A BL-meccseket majd augusztusban lezavarják semleges helyszínen, gondolom.

[ Szerkesztve ]

(#132533) bagyulajuve válasza venember83 (#132532) üzenetére


bagyulajuve
addikt

minden csapatnak így lesz
azért annyira nem sajnálom szegény focistákat, hogy heti 2 meccsük van
de mi ez a 21:45-ös kezdés? :F

Resistencia eterna

(#132534) forceberg válasza bagyulajuve (#132533) üzenetére


forceberg
veterán

Biztos a meleg miatt.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#132535) Peterhappy válasza DeathAdder (#132531) üzenetére


Peterhappy
őstag

Coutinho-ból minél több pénzt viszont akar látni a Barca - hacsak nem marad valami csoda folytán mégis. Az Arsenalnak nem lesz pénze rá, így is kőkeményen megy a matekozás, miként tudnék megtartani Aube-t és Lacazette-t.
Aube-re a Barca foga is fáj, esetleg egy cserét még el tudnék képzelni, de szerintem ennek nincs/sincs realitása, főleg ha a katalánok behúzzák Lautano-t.

Én egyébként most a csapatok helyében kivárnék és egyetlen játékosért sem adnék pénzt (sőt, talán azokat még el is passzolnám, akikért vagyonokat kínálnak), szerintem simán benne van, hogy töredékére fog visszaesni a játékosok ára (főleg, ha lesz még pár hasonló szezonunk).

Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy olyan mértékben átrendeződik a piac, hogy főként ingyen igazolható játékosokban és játékoscserékben fog gondolkodni a csapatok 90+ százaléka. (onnan meg már csak néhány lépés az amerikai modell - ami amúgy talán nem is feltétlenül rossz). De ez egyelőre sci-fi kategória.

[ Szerkesztve ]

(#132536) Tibiajax válasza venember83 (#132532) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

erre mondják azt nem, hogy erőltetett menet.. szó szerint
és az égvilágon semmi értelme nincs
nem akarják, h befejezetlen legyen a bajnokság, így inkább csinálnak egy ilyen vesszőfutás faszságot

(#132537) venember83 válasza forceberg (#132534) üzenetére


venember83
nagyúr

Mindig ez a homofóbia...

bagyulajuve: 1 másodpercig sem sajnálom őket. Max. kevesebb lesz az edzés, s nehezebb lesz a következő szezon a kevesebb pihenő miatt. De ez benne van a pakliban számukra.

(#132538) forceberg válasza venember83 (#132537) üzenetére


forceberg
veterán

Hát, júliusban 17:15-kor kezdeni...

Sajnálni? Ugyan már! Pl. Mahrezhez betörtek... a kár félmillió Font. :D Vesz mindenből még hármat :U

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#132539) bagyulajuve válasza forceberg (#132534) üzenetére


bagyulajuve
addikt

igaz igaz. gondolom, akkor többi csapat is este játszik

Resistencia eterna

(#132540) Richard!


Richard!
addikt

Hát azéé ez se jobb :(

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#132541) Cartevo


Cartevo
őstag

Ez a sorozatterhelés jó főpróba őszre, amikor 3 frontos küzdelem vár a nagyobb klubokra.

(#132542) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

Lautaro megy a Barcába...

(#132543) venember83 válasza Tibiajax (#132542) üzenetére


venember83
nagyúr

S ez nem öröm számodra? :U

(#132545) alázógyík válasza #46372352 (#132544) üzenetére


alázógyík
őstag

Semmit. :N

(#132546) Citroware válasza Tibiajax (#132542) üzenetére


Citroware
addikt

Remélem nem fog beválni és jó drágán, és már megint olyan pénzt költenek ami még nincs is meg. ;]

(#132547) Napfénysüti válasza Tibiajax (#132542) üzenetére

Minek? Inkább ezt a nyomorék Bartomeut takarítanák már el... :U

Més que un club!

(#132548) Ringman válasza Tibiajax (#132542) üzenetére


Ringman
nagyúr

ennek nem örülök. ki fogja pótolni?
így marad 2 csatár - esposito és lukaku a keretben

(#132549) Ringman válasza Napfénysüti (#132547) üzenetére


Ringman
nagyúr

suarezt pótolni - ha beválik 7-8 évre is le van tudva a poszt.

(#132550) mephi666 válasza Ringman (#132549) üzenetére


mephi666
nagyúr

...az, hogy ki váltja suarezt, az egy fogas kérdés... :DDD

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.