Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#129950) DeathAdder válasza mephi666 (#129933) üzenetére


DeathAdder
veterán

Azért mentek el idő előtt mert nem akarták nézni ezt a megaláztatást, és látták hogy ebből itt ma már nem lesz semmi, de következő mérkőzésen ugyanúgy meg fog telni az Old Trafford és ugyanúgy szurkolni fognak nekik.

Ez mindenhol így van, a Soton stadion is kiürült a 0-9-nél, mégis a PL egyik legjobb szurkolótábora az övék :)

Liverpoolnál még cikibb volt, amikor a jegyárak emelésekor elkezdtek tüntetni meg "enough is enough, you greedy bastardsot" énekelni, miközben ott épült a fejük felett az új lelátó kamatmentes hitelből, amit a "greedy bastards" tulajok adtak kölcsön, és amit korábban évtizedekig mindenki csak ígérgetett.
És ehhez a mozgalomhoz még az ikonikus klublegenda Carragher is odasimult :((( mondjuk azóta igazolta magát a Sky tv-nél hogy mennyire hülye a focihoz is :DDD

A jegyárakról meg annyit hogy mindössze 17 ezer 77 fontos jegyről volt csak szó az egész szezonra számítva, viszont a másik oldalon meg csökkentés volt, sőt ingyenes jegyek is.. Méltányolhatták volna azokat a szurkolókat is, akik sokkal nehezebben és kevesebb meccsre jutnak ki, mint ők. De ők egyiket sem tették, csak és kizárólag a saját bajukkal voltak elfoglalva, sőt később már szponzorokat is basztatták emiatt, veszélyeztetve az onnan jövő bevételeket, a klub gyorsan ki is hátrált belőle, szóval nagyon érdekes egy állatfaj a szurkoló mindenhol :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.