Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#123575) jbalint18


jbalint18
tag

Remélem kapni fog a barca egy jó nagy se... ku... it

A klub közleményének fordítását közöljük:

---

A Barcelona elnöke, Josep María Bartomeu mai sajtótájékoztatóját követően a játékosunkkal, Antoine Griezmann-al kapcsolatban tett kijelentéseire a következőképpen szeretnénk reagálni:

Május 14-én a játékos tájékoztatta a csapat edzőjét, elnökét és vezérigazgatóját távozási szándékáról. Az azt követő napokban, az Atlético de Madrid megtudta, hogy a játékos és a Barcelona márciusban előszerződést írt alá, közvetlenül a Juventus elleni idegenbeli meccs után, illetve egészen február közepétől kezdve engedély nélkül tárgyaltak.

Bartomeu elnök állításait meg tudjuk erősíteni, miszerint a tegnapi napon sor került egy megbeszélésre a két klub képviselői (Migel Ángel Gil, Atlético vezérigazgató és Oscar Grau, FC Barcelona vezérigazgató) között a játékos átigazolásával kapcsolatban. Grau vezérigazgató úr július 1-e után jelezte az átigazolási szándékot, miután a játékos kivásárlási ára 200 millió Euróról 120 millióra csökkent.

Természetesen az Atlético részéről negatív válasz érkezett a transzferkérvényre, amiért a Barcelona és Antoine Griezmann megsértették magát az Atlético de Madrid-ot és annak szurkolóit.

Ennek fényében klubunk a mai napon felszólította Antoine Griezmann-t, az ügynöki teendőit ellátó nővérét és az ügyvédjét, hogy a játékos szerződésében szereplő kötelezettségének eleget téve, Antoine Griezmann vasárnapig jelenjen meg a klub edzőközpontjában, hogy megkezdhesse az előszezoni felkészülést csapattársaival.

Ezen hivatalos közleményen keresztül, az Atlético de Madrid szeretné kifejezni a legmélységesebb elutasítását a két érintett, de kifejezetten az FC Barcelona irányába, amiért befolyásolta a játékost, hogy bontsa fel jelenlegi szerződését klubunkkal a szezon folyamán. Ez idő alatt a klub a Bajnokok Ligájában is szerepelt és a LaLiga hajrájában is érdekelt volt, éppen a Barcelona-val szemben. Úgy gondoljuk, ezzel a Barcelona megszegte a védett tárgyalási időszakra vonatkozó előírásokat, amelyek az integrált sporttevékenységekre vonatkoznak, amellett, hogy súlyosan megsértették klubunkat és szurkolóit.

Forrás : http://atleticomadrid.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.