Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#123569) BenHans válasza DeathAdder (#123566) üzenetére


BenHans
addikt

Huh, jó hosszú írások.
Többnyire egyetértek pedig csak átfutottam, álmosan így éjfélkor. Holnap, öhm, azaz ma még visszatérek rá, lehet nem mindent fogtam fel. :D
Nálam tele van a padlás a "bezzeg az Aranycsapat megtanítaná a mostaniakat focizni" dumából.
Viszont azért gondolkodjunk el, hogy mi lett volna, ha Ronaldinho példamutató életet él tökéletes mai sportemberként. Már akkor is csomót kötött sokak lábára, tehát ha odafigyel még sikeresebb lehetett volna.

Na szóval hol húzódik a foci élvezete és a munka közti határ? Mikotól nyomja rá a bélyegét az eredménykényszer és az az által befolyó összeg a focira.
Előbb vagy utóbb tv-ben kell majd adni az ipari alpinistákat, mert extrém sport és jó nézni, pedig ők csak dolgoznak, és nincs benne túl sok élvezetük egy idő után. Kicsit egyetértek Pablo Daniel Osvaldoval, ő focizott, de mert örömét lelte benne, és be is fejezte amikor úgy érezte már nem szabad közben, és elment rockzenésznek.

Cafú összeakasztotta Nedved szemeit 3 esernyővel, ma meg azt mondanák rá, hogy fegyelmezetlen... Nem is lehet hasonlítani a korszakokat, a tehetség az tehetség, akkor is és most is, csak a körítés más ugye.

Az F1 hasonlatra valaki reagálta, hogy a maiak sem tudnák elvezetni mondjuk az MP4/4-et. Vígan elvezetik, sőt a váltótól sem ijednek meg. :)

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.