Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#123566) DeathAdder válasza MdewC (#123555) üzenetére


DeathAdder
veterán

Látom átjött a mondanivaló, jöhetnek az érvek a minősítgetésem helyett, én elmondtam az enyéimet, ami rohadtul nem az volt hogy firmit meg ronaldot hasonlítgatom :DDD a két játékos között akkora különbség van hogy a fal adja a másikat, de azt had tegyem már szóvá amikor valaki annyira sötét hogy egyedül a páváskodó skillek hiánya miatt derogál le folyamatosan másokat 2019-ben (de úgy látom szinte a teljes topik ezt helyesnek látja, aztán meg csodálkozunk hogy ilyen emberek írhatnak és a tv-ben szakérthetnek, többet biztos nem hozok semmi ilyet, már ezt is megbántam). Múltkor Ronaldinhora is megkaptam, mert hát milyen kurvajó dzsigás, nézzem már meg jutubon mielőtt marhaságokat beszélek, közben meg volt életében 2 jó szezonja, és rengeteg sokkal jobb AM van tőle, csak ők nem páváskodnak így jelentéktelenek. És leszarom hogy Firmino bazmeg, mindenkire ezt mondja aki nem a fenomén támadó, vagy a Ronaldinho KP egy eltűnt korból.

Nézzünk már meg egy régi focit könyörgöm, akkoriban még valóban léteztek a különböző stílusok: egy angol csapat karakteresen más focit játszott, mint egy spanyol, és az egyik tényleg abszolúte nem volt felkészülve a másikra, mert egyszerűen eszköze sem volt erre.
Ma a topszinten nagyjából minden meccs ugyanolyan, leheletnyi nüanszok térnek csak el, amiket ugyan próbálunk így, vagy úgy magyarázni, felnagyítani, de lényegi különbség nincs.
Akkor még volt, és ennek van egy bája, egyfajta - lehet, hogy hamis, de - romantikája, ami nekem is kifejezetten tetszik.

És szerinted vajon miért mondják, hogy 98, 00, 02 (kinek mi, ez megoszlik) volt az utolsó igazán jó EB/VB? Nyilván mert azóta a játékosok szarabbak lettek, és nem szórakoztatnak eléggé, ahogy Hegyi bárszá Iván is gondolja.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.