Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#119801) Cartevo válasza itouchfan (#119749) üzenetére


Cartevo
őstag

Az Internetnek vannak előnyei és hátrányai egyaránt, pl az ellentábor dühöngése.

(#119802) NyxNyxNyx válasza DeathAdder (#119798) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Hát ez is ilyen burok hatás akkor nálam. Mivel alig találkozok olyan emberekkel, akik néznének Nb1-et, F1-et (nem is értem mit lehet nézni azon, családi ebédek után sziesztázás közben a háttérben elmegy, de kb ennyi), a saját kis közösségemből indulok ki. Mindenki Barca-Reál, vagy valamelyik PL csapat, esetleg Bayern, Juve, Inter.
Nem akarok ebbe jobban belemenni, de a választásoknál is ez volt, egy kezemen meg tudom számolni hány Fideszes ismerősöm van.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#119803) vond válasza DeathAdder (#119755) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Rátapintottál a lényegre. Ezt nem értem én sem. De megpróbálom meggyőzni magam azzal, hogy nem vagyunk egyformák. :)

Ja, ha már ott tartunk, hogy kit mi nem érdekel, engem pl. a spanyol bajnokság hagy abszolúte hidegen, sőt még talán utálom is. Nem tudom, miért, pedig ott állítólag minőségi futball zajlik, és még spanyol sem vagyok. :P :DDD

Az biztos, hogy jót tenne (vagy tett volna) minden kétkedőnek, és "semlegesnek", ha lenne valamilyen kötődése a magyar focihoz. Beleszületett volna egy közegbe, hagytak volna rá valamit a fociból a szülők, nagyszülők, vagy akár ki is járna a barátokkal gyerekkora óta a helyi csapatnak szurkolni (tökmindegy, hogy NBI, vagy MegyeIII), meg ilyenek. Ha ez kimarad(t), és még nem is túlságosan nemzeti beállítottságú az egyén (anélkül, hogy bárkit is megbántanék), az pl. lehet egy erős ok arra, ahogy sajnos elég sokan viszonyulnak a magyar focihoz. És persze látom én is, hogy mostanában mennyire (túlságosan) beleszól a politika a honi futballba, de csak erre fogni az egészet is elég nagy balgaság. Emlékszem én rá, 10-15-20 éve is tele voltunk ilyen véleményekkel, pedig akkor még más volt a helyzet "ott fent", és nem öntötték talicska szám a lóvét a fociba. Vagy öntötték, csak máshogyan, és nem tudtunk róla.

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

(#119804) paatrick válasza ZavaBalazs (#119797) üzenetére


paatrick
senior tag

Most az ilyen kvalifikációs bohóckodástól meg BL-csoportkörtől tekintsünk el szerintem.
Az igazi tétmeccseken haszontalan.
BL - Dortmund éra:
2011/12 - csoport utolsóként kiesnek (de Bundesligát megnyerik)
2012/13 - döntőben kikapnak Dortmund - Bayern M. 1-2, Lewa 0 gól (bár előtte 4-et a Real Madridnak)
2013/14 - negyeddöntő, összesítésben Real M - Dortmund 3-2, Lewa 0 gól

BL - Bayern éra
2014/15 - elődöntő, összesítésben Barca - Bayern 5-3, Lewa 1 gól
2015/16 - elődöntő, összesítésben Atl Madrid - Bayern 2-2, Lewa 1 gól
2016/17 - negyeddöntő, összesítésben Real M - Bayern 6-3, Lewa 1 gól (Ronaldo 5 gól!!!)
2017/18 - elődöntő, összesítésben Real M - Bayern 4-3, Lewa 0 gól
2018/19 - nyolcaddöntő, összesítésben Liverpool - Bayern 3-1, Lewa 0 gól

Fun fact: a fenti meccseken 1 db idegenben lőtt gólja van az is tizenegyesből.

2012-es EB
Lengyelo. csoport utolsó,
Lewa 3 meccsen 1 gól.

2014-es VB
ki se jutottak

2016-os EB
Lengyelo. negyeddöntő.
Lewa 5 meccsen 1 gól.

2018-as VB
Lengyelo. csoport utolsó,
Lewa 3 meccsen 0 gól.

Fél óráig tartott összenézni ezt a posztot szóval nem kötekedni :DDD

[ Szerkesztve ]

6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

(#119805) bagyulajuve válasza vond (#119803) üzenetére


bagyulajuve
addikt

+1
ha nincs legalább egy halovány nemzeti önérzet, kötődés, akkor tényleg ott ette meg a fene - gyűlölöm, ahogy a politika finanszírozza az élfocit (és sok más sportot is)

A sportot úgy kellene szerintem támogatni, hogy iskoláknak tornatermeket építeni, műfüves pályákat, vagy akármilyen sporthoz megfelelő pályákat. A gyerekek utaztatását finanszírozni, itt kezdődne véleményem szerint a dolog.

A debreceni egyetemen szoktunk focizni és rosszul esik, hogy oktatóként is rengeteg pénzt ki kell fizetni (nyilván valamit kellene, de kb 4-5x-re nőtt az óránkénti bérlet ára az elmúlt 4 évben), hogy használhassuk a pályát, miközben a Debreceni Egyetem finanszírozza részben a Nagyerdei Stadion fenntartását, a DEAC-ban pedig olyanok is játszanak, akik nem is egyetemisták. Mit keres ott pl.: Sidibe? Ha már ez egyetemhez köthető a csapat, játszanak egyetemisták, vagy akkor ne az egyetem pénzelje.

Resistencia eterna

(#119806) Z'Z"


Z'Z"
őstag

Csak érdekességképpen jegyezném meg, hogy uszodákra, multifunkcionális sportcsarnokokra, kézicsarnokokra, tanuszodákra, sportparkokra, és még lehetne folytatni a listát, hogy mire költi a kormány az "adófizetők pénzét"
Persze nem titkolt szándékuk, egy hazai rendezésü olimpia, de abba most ne menjünk bele, hogy ennek a megvalósítása mennyire fájna nekünk, mert ez nem ide tartozik. Csak azért írtam le, hogy lássuk tisztán, nem csak a focit támogatják. Nem védeni akarom őket!
Egy kerti stadion, akkor is nonszensz, de ez megint egy másik téma. Az viszont tény, hogy ebbe van a legtöbb lóvé, de ezt költhetnék másra is, amit mi nem látunk, ez látványos és sok embernek szúrja a szemét.
A legnagyobb probléma, hogy a világhálón nincs "kultúra" , mert boldog boldogtalan leírhat baromságokat, anélkül, hogy lenne valami képzettség mögötte , de sajnos a negatív hangok hamarabb célba találnak.
Én azért is jöttem ide, mert még mindig normális hangnemben el lehet beszélgetni, mint mondjuk egy FB oldalon, ahol az alpáriság kezd divat lenni.
A másik témához, én Diósgyőri szurkolóként tudom milyen érzés, amikor rengeteg embert megmozgat egy csapat, de egy kicsit a Fradinak is szurkolok, mert a nagyfater és a fater is zöld fehér volt.
Magyarként én jobban drukkolok az országom csapatának, mint mondjuk a németeknek, de mivel régen jutottunk ki a vb-re, így van egy másodlagos csapatom is.
PL - ből is kedvencem a vörös ördögök, de az egyik fórumtársunknak köszönhetően a zebrákat is megkedveltem, viszont Zidane, Raúl és Ronaldo Nazario (na meg Puskás) miatt a Real se maradhat ki. :DDD
Szóval lehet válogatni, de senki se kényszerít arra, hogy kik legyenek a kedvenceim, mert mind az évek során váltak azzá.

[ Szerkesztve ]

(#119807) HarleyCustom válasza Z'Z" (#119806) üzenetére


HarleyCustom
veterán

"...Nérót, az ókori Róma véreskezű császárát sokan őrültnek gondolják - aminek persze megvoltak a maga okai. Lehet, hogy nem volt beszámítható, de értett a nép nyelvén, tudta, mikor, mit kell mondani, hogyan tudja őket a maga oldalára állítani. Elégítsd ki az igényeiket, és a tenyeredből esznek - ez volt a Panem et circenses! - Kenyeret és cirkuszt! - alapelve. Ez az akkori Rómában étel és szórakozás képében javarészt meg is valósult. Az arénák lelátói tele voltak a köznép tagjaival, akik csupán szórakozásból döntöttek élet és halál felett...."
;]
Na ott még/már nem tartunk,hogy meghaljanak-e a futballistáink,vagy sem,ha szarul játszanak. :D

[ Szerkesztve ]

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#119808) hdanesz válasza bagyulajuve (#119805) üzenetére


hdanesz
senior tag
LOGOUT blog

A DEAC-nál kapnak fizut?
Sidibe hat nyelven beszél és van civil melója. Az egyik multinál dolgozik Debrecenben.

A hivatalos kommunikáció szerint önbizalmat ad és példát mutat a fiatal játékosoknak.

[ Szerkesztve ]

(#119809) Redneck


Redneck
veterán

Megnéztem tegnap felvételről a mérkőzést, csak már kommentelni nem jöttem fel.

Nagyon harcosan játszottunk, gratulálok a fiúknak, látom hogy vért ittak, és hatott rájuk a pofon és a kritika. Főleg az első félidő végén játszottunk szépen, remélem máskor is tudjuk prezentálni.

Örülök a változtatásoknak, és annak hogy nem 1 támadóval mentünk fel, valami ilyesmiről beszéltem a múltkor, erre van szükség, mert Szalai egyedül nem fogja megoldani. Most ő sem csak a bírkózásban jeleskedett, és gólt is rúgott, bár ahhoz azért kellett a többször is bizonytalan Kalinic. Dzsudzsák nagyon jól játszott, szépen összeszedte magát, de már a szlovákok ellen is jól szállt be.
Orbán stabilan hozta amit tud, Lovrencsics megint baromi jó volt, Kádár is összeszedettebben futballozott. Baráth nagyon jó választásnak bizonyult a védelembe, sokkal stabilabbak voltunk mint a szlovákok ellen, szerencsére így Gulácsinak sem volt annyi dolga.
Karate-kid Pátkai szépen hozzátette a sajátját, bár egyelőre még sokszor eltűnt a sűrűjében. Nagy Ádi végre előre is játszott, és jóval harciasabb volt, de elég sokszor hosszan tolja meg, és eladja a labdát, erre figyelni kéne, ahogy arra is, hogy egy-egy kontra szituációnál, ne egymást zavarjuk.

Bese, Varga és a szlovákok ellen elég halványan futballozó Kalmár jó cserék voltak, mindkettejük gyorsaságára lehet építeni, főleg ha pontosabb labdákat kapnak, és nem csak a sprint képességükből kell labdát szerezniük. Bese, bár nem kapott sok időt, de azalatt szépen megoldotta a feladatot.

Ettől függetlenül azt kell mondjam, ordas nagy mákunk is volt, a horvátok nem voltak valami pontosak az este, és a bíró sem vezette valami jól a mérkőzést . Elég brusztolós, kemény találkozót láthattunk, erre azért figyelni kell, mert egy szigorúbb játékvezető, szépen osztogathatta volna a sárgákat, mindkét csapatnak. Ő vezette anno a román-magyart, ahol 12 sárgát(!) osztott ki. Lehet kicsit átértékelte a dolgokat, és ezért is hagyta a keményebb játékot, de erre nem lehet alapozni. A második félidőben épp ezért, csak nyomokban lehetett futballt látni, nagyon tördelt volt a játék a szabálytalanságok miatt.

Ami nagyon tesztett, az a két csapat, egymás irányába mutatott tisztelet, és a sok pacsizás, egy-egy rosszabb belépő után. Lovren is nagyon szép, igazi sportemberhez méltó gesztust tett a meccs végén, pedig aprította a fiúkat rendesen. A Nagy Dominik elleni szerencsétlen szituáció, érzésem szerint nem volt szándékos, kívánok neki mielőbbi felépülést!

Szép volt fiúk, így tovább, mindenki ellen ilyen harcosan kell kimenni, a szlovákokat pedig meg kell gurítani itthon, már "csakazértis" alapon. A szurkolók és a hazai katlan hangulat, nagy segítségünkre lehetnek ebben. Ami fontos, az az, hogy továbbra is helyén kezeljük magunkat, és elfogadjuk hogy csak plusz beleadott energiával van keresnivalónk a párharcokban.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#119810) Z'Z" válasza HarleyCustom (#119807) üzenetére


Z'Z"
őstag

A hős római kor, csak az a baj, hogy nem sokáig maradt meg a birodalom, mint általában az összes "civilizált" társadalom.
Persze, hogy cirkusz kell a népnek, de ezzel mi a gond?
Akkor a leigázott szomszédos népek vagyonából épűltek az arénák, ráadásul rabszolgákkal.
A görögöknek köszönhetjük az olimpiát, de az valahogy kimaradt mindig, hogy a vezetők isteneket tudtak játszani, mert megtehették. És ilyen nagyhatalmak, sajnos még most is vannak, hogy az asztal előtt döntenek országok sorsáról.
Itt sosincs kielégítve az emberek igénye, de még sincs lázadozás, vagy csak minimális.
Elnézést mindenkitől az offért. :R

(#119811) Cartevo válasza J.Hetfield (#119800) üzenetére


Cartevo
őstag

A valóságshow szerepe miatt nézek Forma-1-et (amit tegnap emlegettetek).
Nem a sportértéke miatt, mert olyasmit nem tulajdonítok neki.

(#119812) bagyulajuve válasza hdanesz (#119808) üzenetére


bagyulajuve
addikt

szerintem kapnak, hiszen nb3-as a csapat

Resistencia eterna

(#119813) pohár válasza NyxNyxNyx (#119785) üzenetére


pohár
félisten

khm khm

ezek után ki is lettek tiltva a stadionokból, persze nem hivatalosan, hanem olyan jóféle geci sunyi módon, ahogy a dolgokat szokták intézni itthon lassan 10 éve

[ Szerkesztve ]

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#119814) hhenry válasza hdanesz (#119808) üzenetére


hhenry
őstag

Kapnak

(#119815) BenHans


BenHans
addikt

Florenzi kiesése után már El Shaarawy játéka miatt "sem kell aggódnom".
Igazán meg tudom érteni miért rágott be a vezetőség, és miért nem csak Monchin és Di Francescón verték el a port, hanem az orvosi stábon és EDF segédedzőin is.

45 sérülés történt eddig ebben a szezonban. Ebből 41 izomprobléma, amiből 16 esetben a vádli sérült, ugye - hogy ezzel vissza is kössek - 5 napja Florenzinél, két napja Fáraónál lett a diagnózis "calf strain", ami alsó hangon 2, de inkább 3 hét kihagyást jelent.

1 hét alatt nem fognak megoldódni az ilyen jellegű gondok, de remélem a jövőben már jobb lesz a stáb.
Talán az első jel, hogy Pallotta idehozta Ed Lippie-t.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#119816) Ringman


Ringman
nagyúr

az a legújabb hír, hogy az inter és a milan közösen építenének új stadiont.
[link]

Milanese clubs Inter and Milan have made a joint decision to build a new stadium, thus meaning that their current stadium, San Siro, will be demolished according to a report from Milan based newspaper Gazzetta dello Sport.

(#119817) Tibiajax válasza Ringman (#119816) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

kacsa

(#119818) vond


vond
MODERÁTOR

A magyar-horvát rövid összefoglalója. :DDD

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

(#119819) hhenry válasza vond (#119818) üzenetére


hhenry
őstag

:K

(#119821) Redneck


Redneck
veterán

Látta valaki tegnap a dánok meccsét? Nem semmi, ahogy 10 perc alatt visszajöttek a 3-0-ról. NSO pesszimista komment: "azt hittem ilyesmi csak velünk fordulhat elő". :DDD

Sajnos én nem láttam, mert a Málta-Spanyolország mérkőzéssel mérgeztem magam.

[ Szerkesztve ]

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#119823) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Dolly Rollt hamarosan kibaszhatjak a Hannover csapatabol :C
Mily meglepo...

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#119824) hhenry válasza LyonnaisFan1 (#119823) üzenetére


hhenry
őstag

Nem értem alapból,hogy miert hívták

(#119825) LyonnaisFan1 válasza hhenry (#119824) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

En sem.
Es felkeszul Berndt Storck :DDD

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#119826) hhenry válasza LyonnaisFan1 (#119825) üzenetére


hhenry
őstag

Hát belgiumban eléggé összekapta a csapatot

(#119827) ZavaBalazs válasza Sonja (#116279) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

Lucas Hernandez -> bayern

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#119828) forceberg válasza ZavaBalazs (#119827) üzenetére


forceberg
veterán

A felét megéri legalább?

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#119829) hhenry válasza ZavaBalazs (#119827) üzenetére


hhenry
őstag

80 ért :U :Y

(#119830) ZavaBalazs válasza forceberg (#119828) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

reméljük.
ha úgy nézed, hogy nem csak egy kezdő CB lesz, hanem Alaba cseréje is, akkor végül is 2 játékost igazoltak 80 milláért... :DDD

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#119831) Sonja válasza ZavaBalazs (#119827) üzenetére


Sonja
veterán

Olvastam, ami jó hír! :C Ellenben az, hogy máris műteni kell, már nem annyira. :( :U

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#119832) ZavaBalazs válasza Sonja (#119831) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

már most ízig-vérig bayernes. :P
az jó, hogy most azonnal műtik, hogy münchenbe már felépülve érkezhessen.

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#119833) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

A haladas eladosorba kerulhet.
Kivancsi leszek a folytatasra. A jelen helyzet ott nem tul rozsas.

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#119834) hhenry válasza LyonnaisFan1 (#119833) üzenetére


hhenry
őstag

Na melyik politikus veszi meg? :)

(#119835) LyonnaisFan1 válasza hhenry (#119834) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

Nem tudom. Lehetoleg majd olyan, akinek a szivugye is lesz a dolog.
Mi is erre varnank itt miskolcon, hogy fogykos leisztinger elhuzzon, aztan egy normalis tulaj egy normalis vezetoi teammel kilenditsen minket a jelenlegi trutyibol. :R

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#119836) sh4d0w válasza LyonnaisFan1 (#119833) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Furi: hogyan kaptak licencet erre az évre?

https://www.coreinfinity.tech

(#119837) vond válasza hhenry (#119834) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Homlok Zsoltot mondogatják már hónapok/évek óta, aki ugye most már az ország gázszerelőjének a veje is. HVSE elnök már régóta, meg most már mezszponzor, támogató is a focicsapatnál a cégével. A kötődés eddig is megvolt, meglátjuk, mi lesz ebből az adás-vételből, és utána merre és hogyan indulunk el. Azt mondjuk nem tudom, minek kellett ennyit várni, és teljesen tönkrevágni a csapatot. :(((

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

(#119838) LyonnaisFan1 válasza vond (#119837) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

Az mindenkeppen jot jelenthet, ha helyi kotodesu uj tulaj erkezik.
Mert neki is erdeke lenne egy jo haladas.
Es akkor mar csak hozzank kene hasonlo :R

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#119839) vond válasza LyonnaisFan1 (#119838) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Ki tudja, most már kinek mi az érdeke. Az Illés(ék)nek is sokan örültek annak idején. Ő is kötődik a városhoz, a megyéhez. Aztán láthatjuk, hogy mit tettek szeretett klubunkkal, mióta ők lettek a többségi tulajdonosok. :((( Szóval csak óvatosan. Bár ennél, ami most van, kb. minden jobb lenne. Miattam mehetnénk az NBIII-ba is pár évre, ha azzal jönne a megtisztulás is.

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

(#119840) LyonnaisFan1 válasza vond (#119839) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

Hat igen. Mint nalunk.
Volt a Sivic era. Vesztes kupadonto a regi puskasban, el meneteles, rank kopkodes, hogy a krasnodar elpicsazott minket a harmadik korben. Elotte vertuk a Birkirkarat es a Litexet.
Aztan folyamatos lejtmenet, de mar lejebb nem lehetunk.

Ja meg a ligakupa siker itthon miskolcon. A legutolso kiirast mi huztuk be a vidi ellen.

[ Szerkesztve ]

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#119841) Cartevo válasza LyonnaisFan1 (#119840) üzenetére


Cartevo
őstag

Amikor reklamált a Szivacs, aztán fél évre eltiltották. Döbbenet. Hányszor beszóltunk a nézőtérről, hogy Kassai, mi a sorrend?

[ Szerkesztve ]

(#119842) LyonnaisFan1 válasza Cartevo (#119841) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

Na az kurva nagy rohej volt. Bar utolag azt eltoroltek.

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#119843) Cartevo


Cartevo
őstag

Fáy utca

[ Szerkesztve ]

(#119844) hhenry válasza Cartevo (#119843) üzenetére


hhenry
őstag

Ez hol van?

(#119845) ZavaBalazs válasza hhenry (#119844) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

ha jól saccolok, akkor a kép alján a 14-es villamos vonala látható, akkor a vasas.
egyébként meg: szerintem a fáy utcában. :DDD

[ Szerkesztve ]

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#119846) hhenry válasza ZavaBalazs (#119845) üzenetére


hhenry
őstag

Így már megvan jártam 1-2 éve hozájuk utánpótlás tornákra de azóta változtattak

(#119847) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

(#119848) forceberg válasza hhenry (#119846) üzenetére


forceberg
veterán

Oda jártunk a piacra petárdát venni :D

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#119849) 4580693 válasza Cartevo (#119843) üzenetére


4580693
senior tag

Mintha tőlünk lenne fotózva. 😁

(#119850) gyuromoj


gyuromoj
veterán

Eb 2020: június 12-én indul a jegyigénylési folyamat

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.