Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#119806) Z'Z"


Z'Z"
őstag

Csak érdekességképpen jegyezném meg, hogy uszodákra, multifunkcionális sportcsarnokokra, kézicsarnokokra, tanuszodákra, sportparkokra, és még lehetne folytatni a listát, hogy mire költi a kormány az "adófizetők pénzét"
Persze nem titkolt szándékuk, egy hazai rendezésü olimpia, de abba most ne menjünk bele, hogy ennek a megvalósítása mennyire fájna nekünk, mert ez nem ide tartozik. Csak azért írtam le, hogy lássuk tisztán, nem csak a focit támogatják. Nem védeni akarom őket!
Egy kerti stadion, akkor is nonszensz, de ez megint egy másik téma. Az viszont tény, hogy ebbe van a legtöbb lóvé, de ezt költhetnék másra is, amit mi nem látunk, ez látványos és sok embernek szúrja a szemét.
A legnagyobb probléma, hogy a világhálón nincs "kultúra" , mert boldog boldogtalan leírhat baromságokat, anélkül, hogy lenne valami képzettség mögötte , de sajnos a negatív hangok hamarabb célba találnak.
Én azért is jöttem ide, mert még mindig normális hangnemben el lehet beszélgetni, mint mondjuk egy FB oldalon, ahol az alpáriság kezd divat lenni.
A másik témához, én Diósgyőri szurkolóként tudom milyen érzés, amikor rengeteg embert megmozgat egy csapat, de egy kicsit a Fradinak is szurkolok, mert a nagyfater és a fater is zöld fehér volt.
Magyarként én jobban drukkolok az országom csapatának, mint mondjuk a németeknek, de mivel régen jutottunk ki a vb-re, így van egy másodlagos csapatom is.
PL - ből is kedvencem a vörös ördögök, de az egyik fórumtársunknak köszönhetően a zebrákat is megkedveltem, viszont Zidane, Raúl és Ronaldo Nazario (na meg Puskás) miatt a Real se maradhat ki. :DDD
Szóval lehet válogatni, de senki se kényszerít arra, hogy kik legyenek a kedvenceim, mert mind az évek során váltak azzá.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.