Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#115025) BenHans


BenHans
addikt

LyonnaisFan1: Köszi szépen! :R

Tibiajax: Sosem lepleztem, hogy mennyire kedvelem őt, ezért válaszolni szeretnék, bocsánat ha hosszú lesz.
Egy szív-lélek focista volt Rómában, mindig azt hangoztatta, hogy innen vonulna vissza, és visszadobott nagyon komoly külföldi ajánlatokat mondván nem számít a több pénz mert nem tud hova javítani a jelenlegi életén.
A maga szerepében azt hiszem klasszis teljesítményt nyújtott hihetetlen küzdőszellemmel.

De sajnos kezd kirajzolódni miért kellett megválnunk tőle.
A kicsapongó életmódja lerövidíti a karrierjét, vagyis jobban fogalmazva azt az időszakot amiben tudja azt a szintet hozni kisebb kilengésekkel amit nálunk többnyire tudott.
Tavaly már jöttek a sérülések, injekciózva játszott stb.
Pont a sportorvossal és egy ismerőssel aki orvos kutatóként dolgozik beszéltem erről, hogy mennyire túlhasználja a regenerációs képességét az aki rendszeresen fogyaszt alkoholt és dohányos amellett, hogy a szervezetét csúcsra járatja az edzéseken és versenyeken. Ezt lehet egy darabig, nem huszonpár évesen fog beütni, de fokozatosan "elfárad" és egy ponton túl, genetikától függően sérülékenyebb lesz az ember és nehezebben nyeri vissza a formáját. Ez nagy kockázat az egyre anyagiasabb versenysportban az egyesület számára is.

Azt beszélik, az orvosokkal konzultálva a Románál közölték vele, hogy vissza kell vennie. Ezután ő olyanokat nyilatkozott mint most is, hogy "ez csak egy nem átlagos munka", "ő is dohányozhat", "a pályán kívüli életéhez nincs senkinek köze míg a meccseket 100%-ot nyújt".
Nagyon önfejű. Arra valószínűleg nem gondolt, hogy a 100% idővel a korábbihoz képest kevesebb lesz, hiába érzi úgy, és/vagy kevesebbszer tudja majd ezt kihozni magából, mert nem lesz mindig fitt és egészséges.

Az Interesek sokszor sok helyen azt írták, hogy le se szarja már Rómát, Milánóban is ugyanolyan boldog.
Én nem ezt láttam rajta, ahogy elvitte az utolsó mezét külön amikor csak az edzést előbb kezdő De Rossi volt ott, amit kommentelgetett twitteren, de az most mindegy. :(((
A pályán más volt eddig az Interben mint nálunk. Ahogy anyagilag észrevette, úgy lehet most a pályán is, hogy neki annál a tavalyi szezonnál nincs feljebb a fociban és még inkább csak él ahogy neki tetszik, már úgysincs visszaút sajnos.

itouchfan zsoldosnak nevezte. Szerintem nem az, vagy csak most vált azzá. Egyszerűen csak kizökkentették a komfortzónájából, ha úgy tetszik kiégett, azt hitte megállapodott és mégsem maradhatott az életmódja miatt, hiába tettet ki a szívét. Megérdemelte volna, hogy innen vonuljon vissza akár két év múlva, gyenge szezon után is, csak abban nincs üzlet, és most elmondhatják, hogy anyagilag így még hozott ha már külföldre nem akart menni... :((( Zaniolo ha ilyen harcos és jó lesz, sőt még jobb mire kiforr akkor legalább a másik szemem nevet...
Lehet hogy szentimentális, de szerintem igaz, hogy ő igazi romanista lett és belül az inter címer alatt is az maradt.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.