Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz DeathAdder #104945 üzenetére
Hm Integra... mit szolna vajon a Hamburg kiesesehez... ertelek es valoszinuleg igy van ahogy mondod csak stilusra oda egy klopp kene...
-
DeathAdder
veterán
Özil és Gündogan Erdogannal pózolt, teljesen kiakadt a német fociszövetség
Az Arsenal és a Manchester City török származású német sztárjai Törökország brit nagykövetségén találkoztak a török államfővel, aki épp sorsdöntő választásra készül otthonában.
Igazi németek 👍
Gündogan meg hogy néz már ki, te jó isten
-
7600 GS
addikt
válasz DeathAdder #104954 üzenetére
Nincsen ebben sajnos semmi meglepő.
-
Ringman
nagyúr
szerinte a két játékos osztja, érti és magáénak tudja a német csapat értékeit, de nem volt tisztában a megjelent képek üzenetével és jelentőségével. A játékosokkal négyszemközt rendezik majd az ügy tanulságait.
aztán vagy kiviszik őket a vb-re, vagy nem
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
DeathAdder
veterán
Arteta egyre biztosabb, hogy Arsenal edzője lesz.
-
addikt
(#104959) DeathAdder :
Meglátjuk ,hogy mit tanult Guardiolától.
Az biztos ,hogy ő nem fog kapni egy raklapnyi zsetont a csapat átalakítására.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
máyköl
veterán
válasz balazs025 #104962 üzenetére
kicsit bonyolultabb kérdést vetettél fel... hogy lesz -e katalán válogatott nem tudom, de küzdenek érte, ahogy küzdöttek katalónia függetlenségéért is. özil szimplán egy marha nagy török, annak is vallja magát, az ottani szokásokat és kultúrát követi, de ha már volt lehetősége a világ talán legerősebb válogatottjában játszani, inkább gurigázik ott.
-
balazs025
senior tag
válasz máyköl #104964 üzenetére
Persze, tudom nem teljesen ugyan az a helyzet, de azért Piqué esetén elmondható, hogy kikéri magának, hogy ő nem spanyol, hanem katalán. Ha nem lenne ennyire erős a spanyol válogatott, meggyőződésem, hogy nem is játszana ott, függetlenül, hogy van e katalán válogatott.
-
balazs025
senior tag
válasz L_YKing #104966 üzenetére
Nem azt mondta, hogy hagyja ott, engem hidegen hagy, hogy ki hol játszik, hanem, hogy bár pl Özil választhatott 2 válogatott közül, de ő is (ahogy Piquét is) a siker motiválta, és nem a nemzeti hovatartozás érzése. Nekem ezzel nincs problémám, ahogy eddig a többségnek sem, csak most Özilék egy politikailag kényes ügybe mentek ezzel bele, és ezért jött elő, hogy ki miért, melyik válogatottban játszik.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
It emerged on Tuesday that Liverpool midfielder Emre Can had also been invited to meet Erdogan, but declined.
-
DeathAdder
veterán
válasz balazs025 #104967 üzenetére
Az egy dolog, hogy németben élnek, és német állampolgárok, attól még tekinthetik magukat török nemzetiségűnek, nincs ezzel gond, csak ezzel most kicsit túllőtték, lévén német válogatott mezt húznak magukra.
Piqué viszont országon belül egy autonómiához tartozik, és amíg nincs az autonómiának külön válogatottja én nem említeném egy lapon ezzel a török-német dologgal
-
bagyulajuve
addikt
És? Hol itt a gond? Mindenki azzal pózol, akivel akar.
Kár, hogy mindenből problémát kell csinálni.Resistencia eterna
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #104970 üzenetére
Elég megosztó ahhoz hogy témát szolgáltasson. Törökországból emigrált német válogatott labdarúgók egy keleti diktátort támogatnak aki bebörtönzi az ellenzék politikusait, újságíróit, ami már a politikailag is komoly szarkavarás.
-
DeathAdder
veterán
válasz omfgk #104960 üzenetére
Tán Xabi Alonsot hívja maga mellé segédnek
Hosszú távon lehet beválik, de nem hinném hogy rövid időn belül magváltást hozna.
Nem élte még meg a saját sikereit és kudarcait, öltözőbe nem járt még vezetőedzőként, na meg 3 éve ugyanennek a keretnek a magával együtt játszott a pályán, nem tudom mekkora tekintélye lesz majd, de ha lesz ideje csapatot építeni akkor jó lehet ez, okos játékos volt, edzőként is minden adott hozzá.[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
Na Özil és Gündogan ott maradt a bővített keretben, viszont Sandro Wagner, az elvileg nagy szezont futó balhátvéd Philipp Max, vagy akár Ulreich (az érthetetlen módon ott lévő Trapp helyett) kimaradt. Khedira is benn, sőt olyan pletykát is hallottam, hogy ő lesz a csk, ha Neuer helyett ter Stegen véd.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
DeathAdder
veterán
válasz ZavaBalazs #104973 üzenetére
Rohadt erős ez így is
Az előbb láttam egy angol válogatott keret vizionálni, és majdnem elsírtam magam
-
máyköl
veterán
válasz ZavaBalazs #104973 üzenetére
Khedira
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #104956 üzenetére
Ha már elmentek, akkor a fotósok előtt a vigyor már kötelező és kvázi reflexszerűen jön. Erdogan elutasításával pedig talán több török ember antipátiáját váltották volna ki, mint a megjelenés elfogadásával.
Khedira a német válogatottban találta magát. Legalább nyilvánvaló, hogy miért alibizett végig annyi meccset. Pihent a világbajnokságra. Nagyon remélem, hogy jövőre már nem lesz a Juve középpályáján. Nem kell Kloppnak véletlenül? Valószínűleg ingyen elvihető.
[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
válasz venember83 #104976 üzenetére
Mourinho lieblingje volt, a MU-ban még bízhatsz.
-
törölt tag
Jó lesz ilyen hangminosegben vegignezni az EL döntőt. F@szomdigi.
-
LyonnaisFan1
őstag
Ez ajandek gol volt, oriasi marseille segitseggel.
Mandandanak minek guritottak vissza, aki volt olyan ugyetlen, hogy egy pocsek passzt elrontson a tarsa. Grizzman meg koszonte szepen.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
addikt
Messi 20 percet játszott Senkifalva ellen.
20 percnyi játékért repült 16e+ kilómétert.[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Istenem, mennyire jó lenne Griezmann a Juventusban. Egy lehetőség, egy gól, nem a toporgás és az idegeskedés menne gólhelyzetben. Persze nyilván nincsen realitása, és valószínűleg úgyis leterhelnék védekező feladatokkal, így meg már nem lenne képes ugyanilyen teljesítményre. Viszont megfelelő álommatéria.
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #104986 üzenetére
Rohadt szímpatikus játékos, ezért nem fog illeni a barszába
Sajnálom hogy oda megy, de inkább oda mint a PL-be.No.1 támadó.
-
LyonnaisFan1
őstag
Grizember egymaga vegzi ki a marseillet.
Es o nem kellett anno a lyonnak, mert 14 evesen kis torekeny srac volt meg, es nem tartottak megfelelonek.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
máyköl
veterán
Csak nekem laggol borzasztóan az RTL2?
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #104986 üzenetére
ezzel egyet értek, közben 2/2
és hajrá Atleti
nem rossz amúgy ez az OM, pengések a játékosaik, csak a gyilkos ösztön hiányzik belőlükResistencia eterna
-
Ringman
nagyúr
na így el-t nyerve már jöhet simeone az interbe
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-
Peterhappy
őstag
válasz Ringman #104993 üzenetére
Gyakorolhatják és hirdethetik a nemzeti öntudatukat. Nem sokszor látni egy helyen, egy célért küzdeni a Barca és pl. az Espanyol játékosait. Ugyanez igaz pl. a Székely válogatottra, hogy csak egyetlen példával éljek.
Túlmutat ez a két futball$zövetségenSőt, még különböző tornák, világbajnokságok is van ezen válogatottak számára.
@DeathAdder: én nagyon boldog leszek, ha Griezmann a Barcában köt ki, főleg az elmúlt átigazolási szezonokból kiindulva, mondhatni aprópénzért. De nem igazán látom még magam előtt, hol és hogy illeszkedne Ő a csapatba. Ha nem távozik sem LS, sem Dembélé, akkor talán Messi középpályás játéka lehetne a megoldás, kérdés ehhez Ő miként áll hozzá.
Messinek valószínűleg pályára kellett lépnie szerdán a szerződés értelmében.
szerk1: elnézést, ebben a topicban nem is szóltam még hozzá korábban; szóval sziasztok
szerk2: Gianluigi épp most jelentette be, hogy elhagyja Torinót, visszavonul. Bár soha nem voltam Juve-drukker, óriási ikonnak tartom, az utolsó mohikánok egyikének, szegényebb lesz nélküle a klubfutball.
[ Szerkesztve ]
-
drachoHUN
senior tag
Buffon és Agnelli bejelentette, hogy távozik a legenda, szombaton játssza utolsó meccsét a Juventusban. Buffon még nem döntött a folytatásról, vannak ajánlatai, de lehet inkább visszavonul.
Grazie Gigi!
Szerintem valahol még folytatja. MLS vagy ilyesmi talán.
[ Szerkesztve ]
Forza JUVE!!!
-
Peterhappy
őstag
válasz drachoHUN #104996 üzenetére
volt ahol írták, hogy vezetőedzőként vagy sportvezetőként képzeli magát a jövőben, ezért nem hinném csak pl. az MLS folytatást, de simán benne van még akár 2-3 év, a magam részéről örülnék, ha nem akasztaná még végleg szögre a kesztyűt, de ez már a családján is múlik (ami pl. kizárhat egy tengerentúli kalandot)
-
BenHans
addikt
válasz drachoHUN #104996 üzenetére
Remélem az Empoli után nem a Frosinone, hanem a Parma jut fel a Palermóval karöltve.
Buffon pedig nyomhat egy szezont még a nevelőegyesületében.
Szép lenne ha így zárná a karrierjét.
Grazie Gigi!️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #104999 üzenetére
szerintem serie A középcsapatban védve több mint 1 év is benne van, ha ő is úgy akarja, ballotta pl 44 évesen is védett, vagy ott van fontana is, akik hirtelen eszembe jutottak - toplista itt:
[link]Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest