Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Kicsit távolabbra tekintenék most a Real kontextusában
Azt kell, hogy mondjam, hogy ez a Real morálisan tud mindig a legfontosabb meccsekre nagyon összeállni, kitartani és akár tarolva akár küzdve nyerni. Ahhoz, hogy a sztárokból igazi csapat legyen kell egy Zidane is...
Mind a Realnak, mind a Barca-nak meg kell újulnia. Fiatalodnia. Ez hatalmas kihívás -egyelőre ebben jelenleg szerintem a Real vezet (attól függetlenül, hogy most ki nyerte a bajnokságot... )
Az mindenképpen jó ómen, hogy ezt Zidane zseniálisan kezelte. Sokat tudta játszani, beépítette a viszonylag fiatalabbakat is az elmúlt 1-3 évben és már mint rutinos játékosok szállnak be, vagy akár kezdőként is lejátszanának egy-egy meccset.... A rotációja zseniális volt sok szempontból és ez elő fogja segíteni a generáció-váltást is.
Asensio a maga 22 évével pl. kiemelendő ebből a szempontból... Theo Hernandez (20) is játszogatott már ebben a szezonban, De egy 19 éves Hakimi is lejátszott már 9 meccset a real-ban idén és védő létére szerzett is egy gólt, Theo Hernandez (20) évesen szintén 12 meccsre beállt, de elég Llorente-re (23),vagy a 23 éves Kovacic-ra gondolni gondolni...
Jól sikerült a régebben beépülő, de egyre inkább egyre többször 'front' szerepbe 'utánpótlás' állandóvá tétele is:
Carvajal (26), Casemiro (26), Isco (26 - ő pont a jövő csapata miatt szerintem elengedhetetlen kell, hogy legyen a Real-ból), Lucas (26), Verane (25 éves)
Viszont Ramos pl. 32 éves... (bár a játékán még mindig nem látszik, ma is azért ott volt mindenhol), Modric 32 Ronaldo 33 éves, Navas 31 éves, Bezema 32.
A középpályán Modricot is kiválthatja a fiatalabb korosztály, de Ronaldo és Benzema pótlására nincs senki... (Majyoral Moya Borja-val nem lesznek kisegítve... ), de Navas helyett vele azonos korosztályt jelentő Casilla, s két olyan tinédzser, akik 18-19 évesek, Ramos helyett, ha ugyanolyan szinten akarnak teljesíteni majd, akkor kb. hasonló klasszis kellene...
Ezeket a posztokat viszont a Realnak gyors vásárlással kell orvosolni. Kell egy klasszis kapus és legalább egy klasszis csatár. Lassan (idén nyáron)... ennek egy részét már mindenképpen be kell shoppingolnia a Realnak, hogy folyamatosan ott legyenek az élen... vagy legalább a BL döntőkben (Minden évben )
Lehet közülük többekben van 2-3 év még, de akkor is a pótlásnak, a beépítésnek lassan meg kell kezdődnie.
Ui.: Trollface: Hiába Juvézik mindenki, Liverpool - Real döntő lesz És Szalah játéka ahhoz lesz elég, hogy a Real leigazolja a nyáron
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz ZavaBalazs #104301 üzenetére
Pedig elsosorban a csapatot es foleg a vezetest kene hibaztatni.
Mert a biro, a serulesek meg a pech ellenere is boven nyerheto lett volna mindket meccs. Se Rafinha, se Tolisso, se Ulreich akciojara nem lehet azt mondani, h benne van, mert nem ok az elso szamu emberek. Ilyet egy csereember se csinalhat, ez nem szint. Muller es Lewandowski se a biro miatt jatszotta Oscar-dijat eroen a lathatatlan embert 180 percen at.
Birozas helyett inkabb azzal kene foglalkozni, miert tortentek ezek.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
L_YKing
addikt
válasz Soulfly842 #104302 üzenetére
Ui.: Trollface: Hiába Juvézik mindenki, Liverpool - Real döntő lesz És Szalah játéka ahhoz lesz elég, hogy a Real leigazolja a nyáron
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
bandus
veterán
válasz Soulfly842 #104302 üzenetére
hááát, nem tudom, én meg azon vagyok, hogy új csapatot kell keresnem magamnak, mert amit a real összealibizett az elmúlt 3 bl meccsén, az vicc, de tényleg. nyilván nem véletlen meg nem bíró, hogy harmadik éve jutnak sorozatban döntőbe, de ez az alárendelt szerep ezeken a meccseken nem erre érdemesíti őket. a liverpool pedig nagyon ott van, és szerintem mindenki azt fogja gondolni, ogy átgázol a madridon, de tuti, hogy 26-ára összeszedik magukat és kiütik a vörösöket
és pont egy esküvőn leszek akkor, áhhhhh
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
ZavaBalazs
őstag
válasz viharhozo #104303 üzenetére
Ha a bíró, mint külsős tényező balfaszkodása nélkül se lett volna meg a továbbjutás, akkor a csapatot hibáztatnám.
De mivel a bírón múlt, értsd a csapat teljesítménye elég lett volna a továbbjutásra, ha Cakir elvtárs rendesen végzi a munkáját...
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
DeathAdder
veterán
Hát ez jó volt
Két meccs alapján egyértelmű, hogy a Bayern volt a jobb csapat, nem is kérdés.
Nem sok ilyen elit meccset nézek, de jó látni, hogy a legnagyobbak is képesek ekkorákat balfaszkodni.
Semlegesként ma 2 tök egyértelmű tizi maradt el, egyszerűen felfogni nem tudom, hogy Csakír hogy kaphat még reál meccset, meg úgy egyáltalán akármilyet. De valószínű hogy ezért nincs videóbíró sem..
A madrid viszont valami könyörtelenül használja ki a helyzeteit, ennek is köszönheti, hogy megint döntőben vannak. Alig volt helyzetük a két meccsen, de kb. az összeset könyörtelenül gólra váltották.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz DeathAdder #104307 üzenetére
Leszorított kéz, és még csak oda sem néz!!! A labda kereste a kezét
-
Soulfly842
addikt
válasz L_YKing #104304 üzenetére
... és hogy jövőre majd ő is a magasba emelhesse a serleget!
(#104305) bandus
"hááát, nem tudom, én meg azon vagyok, hogy új csapatot kell keresnem magamnak, mert [...]"
Jah kérlek, hogy ez így megy? Én a A 98-2000-es Real óta én nem tudnék így nyilatkozni, akkor sem ha nem ment éppen annyira a realnak...
'98
Seedorf, Karembeu, Redondo, Raúl,Morientes, Roberto Carlos, Hierro, Panucci, Mijatovic...2002 Robert Carlos, Hierro, Helguera, Salgado, Makelele, Zidane-Figo kettőssel kibővítve és a Raúl-Morientes csatársor...
Pár hónappal később az igazi Ronaldo-val (az igazival!) bővült ez a csapat... Ha ezek a nevek mondanak neked valamit...Az csak egy dolog, hogy ezek a keretek mindkét évben szintén BL trófeát értek, de erejük teljében szerintem mind a mai napig bárkit megvernének egy BL döntőben...
-
7600 GS
addikt
5 even belul 4 BL donto.
-
Baaraanz
tag
válasz hobizoli #104287 üzenetére
„Igen, hozzáért a kezem a labdához – emlékezett vissza Marcelo az ominózus esetre. – Márpedig ha így volt, akkor tizenegyest kellett volna ítélni. Hazudnék, ha azt mondanám, nem találta el a labda a kezemet. Ilyen a futball. Nem szoktam a játékvezetőkről beszélni, de tény, sokszor tévedtek már a bírók a mi kárunkra, most pedig mi jöttünk ki jól egy ilyen szituációból.”
Amikor még Marcelo is kevésbé elvakult, mint Te...
I am little pieces / Pieces that were picked up on the way / Imprinted with a purpose / A purpose that's become quite clear today
-
-
-
Valty
aktív tag
válasz ZavaBalazs #104317 üzenetére
Nézd, lehet bírózni (ez szerintem is jogos tizi), de leginkább saját magatoknak köszönhetitek, hogy kiestetek, mert akkor kellett volna a Realt megcsapni, mikor azt sem tudták hol a labda. A 2 meccs alatt összehoztatok 3 gólt, holott volt egy csomó helyzet (a stat alapján vagy 40-szer? rúgtatok kapura). Egy csapat sem engedhet meg magának ennyire rossz helyzetkihasználást vagy ennyi védelmi hibát, pláne nem Real Madridok ellen. Ha mengézed a németek nyilatkozatait, senki sem hibáztatja a bírót
Én leginkább csak Juppot sajnálom, szegény nem ezt érdemelte. Fél év alatt összeránt egy széthullóban lévő csapatot, taktikailag ledózerolja Zizut még ennyi hiányzóval is, aztán a csapata a pályán eltöketlenkedi
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Valty #104318 üzenetére
nem vagyok hajlandó a csapatot hibáztatni, ha a külsős tényező hibáinak a kiiktatása már elegendő a továbbjutáshoz.
ha mondjuk a 2 tizi is csak annyira lenne elég, hogy egálra kihozza a meccset, akkor egyetértenék veled, hogy a hibákon ment el. de az így nyújtott teljesítmény bőven elég lett volna, ha a bíró jó munkát végez / ha lenne videóbíró.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
nagyúr
-
forceberg
veterán
válasz Valty #104318 üzenetére
A bírói hiba akkor is hiba marad, nem lehet eltusolni, hogy volt még egy rakat helyzet.
Meg egy Ulreich...(#104320) Napfénysüti: végre valaki, gondoltam, hogy te veszed majd észre. Iszonyat jó reflexkapus, amikor gondolkodni kell, néha akkor van bajban. Mégis mindig pozitívban zár!
De ami Ulreich művelt, arra nincs magyarázat...[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
7600 GS
addikt
válasz Napfénysüti #104320 üzenetére
Én sosem akartam elküldeni őt, top kapusnak tartom, sokat köszönhet neki a csapat.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz forceberg #104321 üzenetére
Szakmai ártalom hogy extra figyelemmel követem a kapus kollégákat.
Navas tényleg remek reflexkapus. Hogy nagy néha esetleg hibáztik az benne van, melyik kapusnál nem fordul elő?
Nem igazán értettem azokat akik le akarták cserélni? Mégis kire?Ulreich hibája az full amatőr volt. Nem merte megfogni kézzel ami jogos de későn kapcsolt és egy teátrálisan béna rúgással próbálta jóvátenni azt. Persze mint láttuk nem jött össze...
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
shotika
őstag
válasz ZavaBalazs #104319 üzenetére
Szerintem kár ebbe belemenni. Mivan ha első esetnél 11-est ítél a bíró, és mondjuk nem talál be a Bayern. De ha betalál is, egészen más lett volna a meccs képe. Lehet, hogy felhúzza magát a Real és lőnek 3-at. Nyílván a tévedésekért azért legyen már elszámoltatva a bíró, de a Valty hsz-re reagálva, a Bayern a rengeteg helyzetét nem tudta kihasználni, és emiatt nem nyertek. Elismerésem a csapatnak, a kapusuk hibájától eltekintve keményen küzdöttek, de ez az eredmény. (vagyis 2-en hibáztak de nem ez a léyneg)
Videobírót meg haggyuk, megölné a jelenlegi futballt ebben a formában.
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
forceberg
veterán
válasz shotika #104324 üzenetére
Azok mondják, hogy hagyjuk a videobírót, akiknek ált. kedvező "tévedések" vannak kritikus helyzetekben. Pont! A megfelelő használata kell a videobírónak, nem a szándékos töketlenkedés, ami miatt használhatatlannak tűnik.
Az utóbbi években minden alkalommal a reál segge felé nyúlik a bírók nyelve.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz forceberg #104325 üzenetére
Nem tudom, hogy az FA kupában direkt szabotálták-e, de ott borzalmas volt. Abban a formában biztosan nem szabadna bevezetni. Amilyen formában meg tudna működni, abban meg pl Marcelo kezezését nem biztos, hogy befújják utólag, mert a szabálykönyv ködös az ilyen kezezéseknél.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
forceberg
veterán
válasz NyxNyxNyx #104326 üzenetére
Ezekre kell a múltból néhány eset, amit közzé is kell tenni, hogy mit kell lefújni és mit nem!
Mert az garantált, hogy a bíróknak mutogatnak eseteket ezerszámra, hogy mit kell/kellett volna fújni.
Az így láttam-úgy láttam felfogásnak nincs helye a pályán. Meg annak sem, hogy egyik bírónál sárga a lerántás, a másiknál meg nem.
Gyakran egy-egy kirúgással eltelik 40mp, annyinak elégnek kell lennie. A több perces bohóckodásnak nincs helye, ez biztos!http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz forceberg #104328 üzenetére
Igen, ezeket az időhúzásokat is szigoróbban kellene mérni fix időre. Undorító mikor a kapus egész meccsen húzza az időt, a sárga határán mozog, de csak a végén kapja meg ami lényegében nem számít semmit.
Amúgy nagyon faszák a képeid.
-
forceberg
veterán
válasz DeathAdder #104330 üzenetére
Azok a jobb oldali betörések hiányoztak, Müller nem jó oda...
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz ZavaBalazs #104331 üzenetére
Ja, de ez egy egyértelműbb eset volt. Ilyenekre szuper a videóbíró, meg a lesekre.
-
BenHans
addikt
Itt mire kapott büntetőt a Bayern?
Az viszont tény, hogy a németek alkalmazzák leggördülékenyebben a rendszert.Most nem azért, de ha a papírforma jön és továbbmegy a Barca a Roma ellen, akkor is forradalom tör ki mert a Roma nem kapott meg összesen 3 adható tizit?
Ugye, hogy nem... Én keseregtem volna csak, hogy aztán megkapjam, hogy a Barca úgyis erősebb, tehát nem oszt nem szoroz úgyis ők mentek volna tovább.
Hát ez nem így működik, egy gól is nagyban befolyásolhatja az eredményt. Mi van ha nincs Manolas fejese? Mi van ha most nem 2-2 hanem 2-3 a Bayern javára, ugye, és akkor kit érdekel a kapusbaki...️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
shotika
őstag
válasz forceberg #104325 üzenetére
Biztos van, aki azért mondja, mert "kedvezőek a tévedések", én viszont arról beszélek, hogy megtöri a mérkőzés hangulatát. Az európai futballhoz hozzá tartozik a játékvezető/ partjelző tévedése is, ne csináljunk már amerikai focit belőle, hogy egész idő alatt áll a meccs, mert mindenki videobírózik.
És hogy miért is nem kellene? MErt ez a foci. Ha kiindulok abból, hogy diákéveimben mennyit fociztunk, ott is mindenki utálta, ha áll a mérkőzés. Be lehetne vezetni a videobírót? Be. Azonban ha ez megtörténik, a mérkőzések jelenlegi képe teljesen megváltozik, sőt az is meglehet, hogy a játékosok vagy akár a közönség is szépen leszokik az örömködésről, mert azt várja/ várják, hogy akkor meddig matekoznak. Valaki linkelt is régebben egy szitut, hogy videobíró dönt, közben sakkoznak a pályán, megadják a gólt, és néma csend a stadionban. Tényleg ez kell?
A tegnapi szitunál (az elsőnél) nem láttam, hogy odarohantak volna a német játékosok reklamálni. Tény, szerintem is befújhatta volna, de lehet a bíró úgy látta, hogy összegabalyodtak. Elég sok láb volt ott. De az is tény, hogy Ramos a labdára ment, el is rúgta, a visszajátszásnál látszik.Marcelo esete szerintem nem egyértelmű tizenegyes, ilyenkor azért szerintem mérlegelnek, hogy mennyire volt szándékos az adott mozdulat. Befújhatta volna, de nem tette.
Szerintem is, ahogy már írták előttem, talán a legnagyobb probléma a focival, hogy egy-egy szabály nincs konkrétan lerögzítve. Ítéltek már tizenegyest leszorított kézért is.
"Az utóbbi években minden alkalommal a reál segge felé nyúlik a bírók nyelve."
- Nyílván ez a vélemény, ha az aktuális, illetve évek óta legjobb eredményeket hozó csapatról van szó, és nagyítóval van nézve minden másodperce minden mérkőzésnek, hogy mikor történik valami hiba. Nem azt mondom, hogy nincsenek kedvező döntései a bírónak, viszont legtöbbször mindkét csapat javára próbálja egálba hozni a mérkőzést. Illetve, az is előfordulhat, hogy pénzt kap a bíró a meccsért, volt már ilyen is - bár ennyi erővel mondhatnám a Barcelona pár évvel ezelőtti sikerhadjáratát, amiről felraktak egy kb 20 perces videót, kb 40 tök egyértelmű esetettel, amikor a játékvezető a számukra hozott kedvező ítéletet (vagy nem tett semmit).A Bayern kapott 6 percet, hogy kiixelje a hosszabítást, nem élt vele.
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
shotika
őstag
Hm, jogos
-
ZavaBalazs
őstag
válasz shotika #104336 üzenetére
"Az európai futballhoz hozzá tartozik a játékvezető/ partjelző tévedése is"
már ne haragudj, de ez a legnagyobb faszság az anti-VAR érvek közül. ennyi erővel minden meccs előtt egy randomgenerátor kiköphetne egy 0-3 közötti számot és egy előjelet, hogy annyi gól előnyről induljon a meccs az egyik csapat számára. és ha mi megkérdőjeleznénk, hogy ennek mégis mi értelme van, miért nem lehet kiiktatni, hogy igazságosabb legyen a játék, arra azt mondanád, hogy "de hát a focihoz hozzátartozik a randomgenerátor eredményének elfogadása"?
(#104337)
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz BenHans #104335 üzenetére
a rajongótáboron is múlik, hogy az ilyennek van-e visszhangja, vagy nincs. nem néztem a city-poolt, csak pár jelenetet, de amennyire vágom, ott is elég sokat tévedett a city kárára a mindenkori spori. csak mivel plasztik klubról van szó, nem izgat senkit.
plusz még ott van az is, hogy ha a barca/real a kedvezményezett fél, akkor a szopóágra került csapat szurkolói mellé beszáll a real/barca tábor is.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
shotika
őstag
válasz ZavaBalazs #104338 üzenetére
Ez kissé végletes, de attól ez kb amióta létezik a foci, ez így megy. Azt hiszem 2006-ban,de lehet 2010 volt, az angolok egy szabályos gólt nem kaptak meg a vb-n és ezen múlt a továbbjutásuk. Én is azt éreztem, amit ti, hogy azért hát na. Tévedett a bíró. És még retorzió se járt érte.
A videobíróhoz még annyit tennék hozzá, hogy ha minden meccsen alkalmazható lenne (BL-ben is pl, stb), akkor egy idő után azon menne a vita, hogy miért használták/ nem használták épp akkor? Már el is képzeltem, ahogy sörözés közben arról vitatkozunk, hogy gólt lőtt volna a csapat, ha a háttérben nem reklamálnak és beintik a videobírót - aki mondjuk nem is ítél szabálytalanságot. Viszont megtörik a ritmust.
A linkelt video valóban jó példa arra, hogy lehet ezt jól használni is, azonban szerintem ettől nem csökkennének nagy számban a kétes szituációk, viszont újak is születnének. Nyílván törekedni kell abba az irányba, hogy minél kiegyensúlyozottabb legyen a mérkőzés, hm sőt, most azon filóztam, hogy ha bevezetnék, akkor a játékosok is kevesebb sunyiságot csinálnának, hiszen mindig ott lenne egy harmadik szem, aki figyeli a mozdulataikat.
Mindenesetre nem egyszerű dönteni, nem véletlenül olyan nehéz ezt elfogadtatni.Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Cartevo
őstag
-
ZavaBalazs
őstag
válasz shotika #104342 üzenetére
nyilván végletes, mert így lehet jól szemléltetni a kérdést. ha az egyik oldalon elvesznek 2 szabályos gólt les miatt, a másik oldalon meg berúgnak egy tévesen megítélt tizit, az (számszerűleg) olyan, mintha 3-0-ról indult volna az utóbbi csapat. az előbbire azt mondod, hogy a bírói tévedés a játék része, az ezzel gyakorlatilag megegyező randomgenerátor viszont már nagy hülyeségnek tűnik, nem?
angoloknak 2010-ben volt egy emlékezetes esete, a németek elleni 4-1-ben volt egy nem megadott góljuk. pontosabban miket beszélek, nem ment át a labda a vonalon:
ezzel lett volna 2-2, helyette maradt 2-1, aztán lett 4-1. bár a vége tökre nem lett szoros, igazából lehet, hogy már ez eldöntötte a meccset, mert ezzel az angolok zuhantak szét, amúgy meg a németeknek üthetett volna be mentálisan a 2 gyors bekapott gól és egyenlítés (ugyanitt: ha megadják a két tizit tegnap, és 1-3-mal mennek szünetre, simán lehet, hogy a Tolisso-Ulreich koprodukció sem történik meg, de ez már nagyon mi lett volna, ha)wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
DeathAdder
veterán
válasz shotika #104336 üzenetére
"az európai futballhoz hozzá tartozik a játékvezető/ partjelző tévedése is"
Igen, és valahol el is tudom fogadni ezt az érvet, bár én is inkább VAR párti vagyok, de itt sokkal többről van szó.
Már vasárnap amikor kiderült ki lesz a játékvezető tele volt a net hogy na Csakír és a madrid már megint (és nem ilyen nso meg fészbúk szintű kommentekben), és megint a madrid meg még mindig a madrid javára. Előtte Övrebö etc... nekem ugyan ebemfasz ki megy a döntőbe, de ha ennek semmilyen hátszele nincs akkor nem tudom minek van..Mert mondhatjuk hogy hosszútávon kiegyenlítődik, még ha nem is full egálba, de ez így tarthatatlan. Véletlen ennyit tévedni egy csapat javára, már hosszú évek óta. Az a Nani instant piros megvan még a semmiért? Van olyan aki egy meccsen nagyon vakon van, és utána a sorozat közelébe sem kerül, de valakit nem hogy eltávolítanak, hanem ugyanúgy megkapja az érintett csapatot egy kiélezett elődöntő visszavágón ¯\_(ツ)_/¯
számomra ez egyszerűen felfoghatatlan...
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Én minden hitem elvesztem ebben a sorozatban (is), ha idén is ez a madrid nyeri. Így ráadásul.
Plz pool/roma... plz
-
DeathAdder
veterán
Cakir eddigi pályafutása során összesen 12 meccset vezetett a BL egyenes kieséses szakaszában.
Ebből hatszor volt pályán a Madrid.Cakir BL karrierjében 38 mérkőzésből 11 Reál meccs volt.
Összehasonlításképp: Kassai 48 alkalomból összesen ötször fújhatott a Realnak, Damir Skomina 42-ből 8-szor, Felix Brych 48-ból 8-szor, Mark Clattenburg 28-ból 6-szor - de csak kétszer az egyenes kieséses szakaszban -, Björn Kuipers pedig 39 alkalomból mindössze 5-ször.
-
L_YKing
addikt
válasz DeathAdder #104348 üzenetére
Szemtelen módon csinálják, mint ahogy a a Barcának a Chelsea ellen. Tegnap végre nevetve néztem végig a futballmeccset. A videóbírót pedig felejtsük el, mert különben nem lehetne tiszta focit játszani.
Az egész futball elkurvult nem csak a futballisták.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
NyxNyxNyx
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest