Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz L4mie #131645 üzenetére

    Olyan előfordulhat, hogy átmenetileg nem elérhető az aktiválási kiszolgáló és azért van aktiválási probléma, de az csak átmeneti állapot és nem tartós, későbbi újrapróbálkozás után már működnie kellene az aktiválásnak. Ha nem céges gépről és licencről van szó, hanem otthoni használat és ott van ilyen szervezeti aktiválás és KMS bohóckodás, akkor meg eleve nincs miről beszélni... Meg egy otthoni használatnál reális és érvényes OEM / Retail licenc nyilván nem jár le, az tartós aktiválás. Arra meg felesleges alapozni, hogy mi volt 2013-ban, ki tudja az elmúlt 8 évben mit csináltak a kedves tulajék, mit telepítettek, aktiváltak, amiről elfelejtettek beszámolni... :B

    Ha korábban az ingyenes időszakban már megtörtént a W7 —► W10 upgrade és lett W10 digitális licenc arra a hardverkonfigurációra a hardverazonosító alapján, akkor totál felesleges bármilyen termékkulcsot is kiolvasni, ugyanazon kiadás újratelepítésnél nem kell semmit megadni mert automatikusan aktiválódni fog a WIndows 10., ami n+1-edik alkalommal nemrég újra le lett írva itt, meg amúgy a téma összefoglalóban + a frissítési kisokosban is le van.
    Ha nincsen digitális licenc, akkor a telepítésnél vagy a "nincs termékkulcsom" opciót választva utána a gépházban megadható a W7 érvényes termékkulcsa, azzal nem hivatalosan még manapság is működhet a W10 aktiválása, persze csak a linkelt leírás végén lévő kitétellel. Ha a hivatalos határidő előtt lett megszerezve a digitális jogosultság, akkor viszont nem téma az utóbbi sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés