Csak én látom úgy, hogy a samu nagyon túlárazza a telefonjait....?
Szerver Hosting Debrecenben
Csak én látom úgy, hogy a samu nagyon túlárazza a telefonjait....?
Szerver Hosting Debrecenben
Ki nem árazza túl? Régen Apple-t meg HTC-t volt divat ezzel kritizálni. Azóta minden vállaható/félig vállaható gyártó felzárkózott.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
Hát igen, pl mikor a Xiaomi szinte mindenből a legjobbat rakja bele akkor egyből írja mindenki hogy túlárazott, nem ér annyit ............ de ahogy látom a Samsungnál ez teljesen elfogadott.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
Hát a 4-5 év támogatásról inkább lemondok, mert a samu már úgy fossa a leirthatatlan, akkuzabáló bloatware-eket a frissítésekkel, hogy lassan xiaomi után sírok. Már az shealth is dobálja föl, h válogassak a menő influencerek menő edzéstervei közül, miközben már akkor edzésterveket csináltam, amikor még nem is volt okostelefon, ráadásul sokkal többet fogyaszt, mint a Mi Fit. Mindemellett egyetlen frissítéssel sem javítják a beépített bugokat a kamera szoftvertől az aod-ig, az 5.1 felület jó pár app normális használatát lehetetlenné tette. De hát melyik újabb szarra cserélhetném le a €24e Ft-os A52S-t?
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
Töltőadapter hiánya +25W max ráta, közelségérzékelő hiánya, 200e+ár a 8Gb-os! Csak pár apróság....
Kenjék a hajukra!
Jack csat. sincs.
Előző (4) jav: 124e Ft.
[ Szerkesztve ]
6/128 GB ezüst és fekete (grafit) 135.000.- Ft,
érdekes módon a lila és a lime 20.000 Ft-tal drágább,
(pedig az is csak 6/128),
a 8/256 GB-os pedig lime és fekete (grafit) színben 178.190.- Ft,
azaz kb 1 árban van az A54-gyel, és akkor mindenki azt veszi, amelyik szimpatikusabb neki
akár 20 havi kamatmentes részletre is
...
Nekem most szimpatikusabb egy xiaomi.
Samsungnál sem teljesen elfogadott, de elfogadottabb, mivel ad rendes és valós supportot a telefonjaihoz, nem úgy kint micimackóék.
Soha többé semmit a gyártótól, amelyik olyan ótvar szoftvert hegeszt a telefonjára, hogy volt, amikor hivatalosan is bocsánatot kértek miatta. Bár iPhone-t használok, mindig szimpatikusabb lesz egy Samsung.
Ezen telefon helyett inkább az A53-at venném meg. Az sokkal minőségibb, kamerában is.
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
#11 Janeszolg
Jogos.
Még csak említve sincs a GSM térerő, pedig késhegyig menő feszkó van ezen a területen.
Érdeklődve figyelem a visszajelzéseket az Exynos/térerő kombóban.
Mert lakni, muszáj.
Ugyan így vagyok a lassan 3 éves Xiaomi mi 10T telefonommal.
Nem tudom cserélni normális, értelmes áru telefonra....mert mindegyik túlárazott.
Pedig nagyon vártam az a54et.
Már csak az elméleti síkban év végén megjelenő Samsung s23 FEben bízok... talán nem lesz több az ára, mint negyed millió....
[ Szerkesztve ]
Az A54-nek mostanra eléggé leesett az ára.
Sokallod?
...
135-ért már oké ez a teló.
Nekem mondjuk a mérete már túl van a tűréshatáron.
Jogos bár én még sosem használtam jacket és nem is hiányozna!
Esély nincs rá, hogy negyed milla alatt nyisson az S23FE, már csak annyak fényében sem, hogy most mennyi a S22FE.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
De jó volt az A3 ( 2017 ) , vagy A5 ( 2017 ) , üveg hátul is , jol összerakott minőségi , és pici , na meg olcsovolt a mai árakhoz képest..
Az egy dolog de mi lesz ilye hardverrel 3-4 év múlv?
Én meg vagyok elégedve a 3 főverzió frissítéssel (2020-as kiadású a telefonom) + még most jött ki a legújabb Miui verzió ami szerintem az év végéig még kap security frissítéseket.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
Nem vagyunk egyformák.
3 db volt a családban, a Note 10S-t már eladtuk, van még egy Note 10Pro, és egy 9T 6000mAh akkuval.
Nekünk nem kell több.
...
Szerintem is. (bár a lila meg a lime 20ezres felárát kicsit erős)
Ez egyáltalán nem "irreálisan drága"
[ Szerkesztve ]
...
Ez gyors vót, már 170k. Alzánál még 135-öt ír az árukereső, de az oldalon már ott is 170. A 8/256-osok meg felmentek 195-re.
Szerk: Ja nem szóltam, látom nálad -10% kupon van. Az alza mondjuk attól még fura.
[ Szerkesztve ]
Az emag oldalan nezelodni.......
Ott azert az arak picivel pluszosak.
Android 11 van azon a telefonon, nos.. most jön az Android 14. Xiaomi esetében minden van, csak szoftvertámogatás nem.
Szerk szerk: mégse, a -10% nem magyarázza a 135k-t, szóval mégis fura az emag is.
Android 10-el kezdett. De egyébként se minden a verzió frissítés. Lényeg hogy még egy darabig kapja a security frissítést. 1 évvel van kevesebb támogatás mint a Samsungnál főverzióból és security updatek-ből, legalább is az általuk fontosabbnak tartott telefonoknál (Érdekes hogy viszont pl. a Mi 10 4 Android főverziót kapott + új Miui verziót a T sorozat csak 3-at).
[ Szerkesztve ]
S21FE-re gondoltál, gondolom.
Szerintem sem lesz negyed milla, az S21Fe is 270 körül kezdett.
Boldog Mikulást!
Igen, arra, elírtam. Szerintem 350 000 egy realisztikus ár a megjelenéskor.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
Csak 1 a sok közül, és valóban nem a legolcsóbb, de még ez is olcsóbb mint a tesztben említett árak
...
Ez a telefon, meg a rokonai lesznek az oka, hogy bár utáltam az IOS-t, vissza fogok térni rá. 190 cm vagyok, nincs kis kezem, de ezek a lapátok egyszerűen kezelhetetlenek.
Ami tökéletes méretű, az az A20e, de abban gyakorlatilag nincs vas, csak két leszedált levéltetű forgat egy kereket, bármilyen alapműveletre másodperceket kell várni úgy, hogy összesen 3 db app lett rá telepítve.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
Ebben tényleg 3.2-es USB van, vagy előírás?
Az A20e kapcsán lehet az a baj, hogy nem One UI Core van rajta, hanem a teljes értékű, ezért lassú. Az A12-n pl a Core verzió van rárakva.
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
Leesett?
Nem látom hol
Függetlenül még mindig (normális boltban) 200K körül dobálják Az sem ér annyit.
Erre a 4+1 évre igen rá van kattanva mindenki. Nekem több samsung telefonom is volt már, és kivétel nélkül mindegyiknél amikor kijött egy főverzió frissítés, romlott az üzemidő és a teljesítmény is. Ráadásul a Samsung esetében nem olyan egyszerű a rollback sem, ha egyszer frissítettél, ott is ragadsz.
A cikkből: és jó pár márkahű ismerősünk ül tehetetlenül maga előtt.
Ezt hogy kell csinálni?
De hogy ne csak off legyen: estig tudnám részletezni milyen telefonért fizetnék ki nagyon szívesen negyedmillát, de ilyen telefon egyszerűen nem létezik.
Nagyon fárasztó már ez a centes alkatrészekből összehányt de legalább méregdrágán adott felhozatal.
Nagyon idegesítő hogy marketingesek és infuenszerek akarják előírni, mit használjak napi szinten digit kommunikációra/tartalomgyártásra/tartalomfogyasztásra.
Pontosan ezért adtam el ma az S21FE-t. Az átlagos üzemidőből lett a one UI 5.1 után átlag alatti, napi 2 töltés. Papíron szép és jó az sok év update,de .....
határozottan nem csak te látod így
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
130 ezer volt az A5 2017 hivatalos helyen induláskor. Volt nekem is, jó telefon volt, de 6 éve 130 nem olcsó telefon volt, szerintem.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
Nem bizony. Az mai áron 195-205e ft (infláció kalkulátorral számolva).
Nálunk az összes telefon magasabb áron van, ennyibe kerül a narancsnak a felára.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
Szépen megszórták felesleges appokkal, legalább törölhetőek lennének.
EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html
Hol van itt Exynos?
Ehelyett szerintem is az S21FE jobban megéri
Egyik sem pucolható?
Xiaomi van most nekem MIUI13 és amit csak tudtam pucoltam, mondjuk a gyári böngészőt nem tudom sajnos
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Miert kellene atmenni az utalt iPhone-ra emiatt a telefon miatt? Ott a sima S23, pont akkora mint az A20e vagy a kis (nem Plus, Max, etc.) iPhone 14, de annal 50k-val olcsobb es szinten csucskategorias teljesitmenyt kapsz.
Hát ebbe jól belelgabajodtam, igazad van.
Mert lakni, muszáj.
A cikk első oldalát akár én is írhattam volna.
Nincsen kis androidos telefon, nincs választási lehetőség az alsó és középkategóriában, csak egyentepsi. Pixel 6A hivatalos helyről kishazánkban nem beszerezhető, így hazai garancia sincs.
A mobilgyártók a legtöbb telefont szolgáltatói kínálaton keresztül értékesítik. Vajon így kiknek az igényei fontosabbak?? Hát nem a felhasználóké, hanem aki többszázezer mobilt berendel/kifizet.
A szolgáltatók mindig szolgáltatási díjakból éltek. A telefon nekik csak eszköz, amin keresztül a felhasználóktól pénzt csalhatnak ki. Kis telefonon nem akkora élvezet a tartalomfogyasztás, tehát kevesebb "bevételt" hozhat. És miközben fogyasztunk, mint a birkák, elmegy melletünk az élet.
Szükség volna korlátozó intézkedésekre, amiket nyilván nem a profit orientált gyártók és szolgáltatók fognak önkéntesen megtenni. A "digitális jólét" egy bullshit. A telefonhasználat függést okoz, és kevés függőről hihető el, hogy képes magát kontrollálni.
[ Szerkesztve ]
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
A kollégám azt vett, nem győzött meg. Az volt a másik jelölt különben.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar