Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29097) #59070464


#59070464
törölt tag

Tegnap kérdeztem, a "H", "H+" és "LTE" viszonyáról. Most ugyanezzel fordulnék hozzátok, annyival kiegészítve, hogy pontosítsuk le csomagokra. Főként a Mozaik családról lenne szó (*Ikon kilőve, mert ha jól tudom csak iPhone-al vásárlással igényelhető ez a csomag).

- ha a technika minden téren adott, tehát LTE képes készülékről beszélünk -
Mozaik XS: mivel ez 7.2 Mbps-ben van limitálva, így itt bárhol is vagyok, csak "H" betűt láthatok, "H+"-t nem?
Mozaik S: mivel ez 21 Mbps-ben van limitálva, így ezen láthatok "H", "H+" és "LTE" kijelzést a telefonomon, természetesen a szolgáltatói lefedettség függvényében?

*(1) ha vásárolok 2 év hűségre egy iPhone-t, de a vásárlás pillanatában Mozaik XS (3200 Ft) vagy Mozaik S (5400 Ft) csomaghűséget kötök, akkor később (ez alatt a 2 év alatt) átmehetek Ikon-ra (már a "200" is 6000 Ft)?
**(2) ha az előző működhet és lejárt a 2 év hűség, de nem iPhone-t vásárolok, akkor gondolom nem hosszabbíthatok Ikon-ra, ugye? Az a sanda gyanúm, hogy az Ikon-t csak addig élvezhetem, amíg nem vásárolok új (nem iPhone) készüléket, csomaghűség meghosszabbítással. Viszont ha nem hosszabbítok hűséget, akkor gyakorlatilag a végtelenségig használhatom és lépkedhetek Ikon / Mozaik között kedvemre?
***(3) mondjuk az előző pont nem kerülhető ki úgy, hogy csomaghűség nélkül írok alá újabb 2 évet egy újabb készülékre, ami nem iPhone? Természetesen azzal a hátránnyal, hogy így drágább a készülék. Így maradhatna az Ikon 2 év után.

Bár nem tudom mennyire szükséges a Mozaik S ~25 Mbps-t mért sebességével szemben az Ikon 60 Mbps sebessége, amivel lehet bizonyos helyeken "csak" 30-50-t mérek (vagy kevesebbet). Lényegében a még nagyobb sebesség miatt (lehet) érdekes az Ikon, másért nem.

Remélem áttekinthető és könnyű lesz válaszolni. Köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.