Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#177019) Doki16 válasza _q (#177015) üzenetére


Doki16
addikt

Úgy indultam neki, hogy na most végre hosszú idő után találtam egy nagyon megbízható kocsit és ezt most megtartom 3 évig. De focvis cseréje folytán ránéztem az árakra és úgy láttam, hogy 4-5 millió körül már betudok ülni egy V60-ba. És ezt gyorsan cselekvésre késztetett :D
Azt hittem, hogy bírni fogok magammal, de nem megy :)
Amúgy meg rádöbbentem, hogy 2 két múlva már egy éve nálam lesz az autó. Ezen idő alatt csak tankoltam és egy olajcsere volt.

Ha olyan mániákus vagy mint én akkor találni is fogsz. 4,5 millió volt a korlátom amikor autót kerestem tavaly. 2-3 éves autókat néztem és nagy részben botrányos állapotban voltak. Kb. 20 Aurist megnéztem mire ezt megtaláltam. Priusból ennyiért amúgy csak kettest vegyél. Akkor már inkább ülnék egy Megane 3-ba.. Nekem volt és nagyon szerettem. A jól felszerelt példányok elég sok extrával rendelkeznek és kényelmesek.

(#177018) CactuS: Olvastam róla sokat, bent is vagyok a csoportban. Tetszik a kocsi, de csak akkor venném ha nem találnék értelmes V60-at. Én nem bírnám azt nézni, hogy 10-15 litert fogyaszt, mert lemerült az akksi városban. Múltkor írta valaki a csoportban, hogy lemerült a kocsija és alig tudott felmenni egy emelkedőn :) Ez egy kicsit kiábrándított. A V60 meg a legrosszabb körülmények között is elmegy 6 literből.

Amúgy meg a HSD után jelenleg bármelyik hibrid rosszabb megbízhatóságban, tök mindegy melyikre váltanák :D

[ Szerkesztve ]

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.