Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #1099 üzenetére
azt mondják attól leszel izmos (is)
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Fred23
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #1102 üzenetére
Persze, nagyon is számítanak! Olyan evolúciót szemléltető eszköz is lehetne a sportolók sportjaikban való megfigyelése. Kikopnak, kiszelektálódnak, akik nem tudják jól csinálni, akik alkalmatlanok rá; legalábbis a legtöbb. Mondjuk van parkourosok között is 185 centis, talán még magasabb is, de azért ritka. Alacsony ekto-mezo srácok sportja leginkább.
-
JackFeryll
őstag
Én még nem láttam testépítőt 5ismétléseket végezni. (kivéve piramisban,félpiramisban, vetkőző sorozatban valamelyik szinten)
Pedig pl fekvenyomásból én is gondolkoztam erőedzésen, mert rossz nézni, hogy nálam 20-30 kilóval könnyebb emberek majdnem 2x annyival nyomnak mint én :'( -
spammer
veterán
válasz JackFeryll #1104 üzenetére
Miért érdekel, hogy mások mennyivel nyomnak? Sokan a minél nagyobb súlyra mennek, mert "menő", közben meg vállból/tricből nyomnak fekve.
Fekvenyomók, strongmanek más téma...
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Ijk
nagyúr
És mivel te vagy az izmosabb miközben fele súllyal dolgozol, így azt a következtetést vontad le hogy te csinálod szarul.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Tomics
addikt
Én is kevéssel nyomtam, mégis sokkal jobban néztem ki mint az aki sokkal többel nyomott, de meg nem mondtad volna róla hogy valaha járt edzőterembe...
Testépítésben elsődleges a kinézet, minden más másodlagos.
PH! addikt since 2004
-
Mikuland
tag
A nagy súlyok használata magában hordozza a minőség romlását a gyakorlatok kivitelezésében.
Inkább csalnak, homorítás, rövid úton mozgatás, lendületből végzés....szép a sok tárcsa, a nagy rakat a kézi súlyzón, de hosszabb távon semmire nem jó és ízületgyilkos is. Szerintem..mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
JackFeryll
őstag
Hát ez igaz, ilyenkor mindig azzal nyugtatom magam, hogy az izomtömeg növelés a cél nem az egónövelés.
-
Mikuland
tag
Amikor a emberben tombolnak a hormonok, saját és kémiából bevittek, akkor nem számít a kivitelezés csak a tömeg és a többiek ámuló tekintetei....
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
BÁ Nutrition
addikt
"Én is kevéssel nyomtam, mégis sokkal jobban néztem ki mint az aki sokkal többel nyomott, de meg nem mondtad volna róla hogy valaha járt edzőterembe..."
én aszittem rólad se lehet megmondani, de akkor tévedtem
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Dani82
senior tag
Hát vót! atta! csokival betöltve frenetikusat lehet edzeni, jobb mint bármelyik NO
-
Yeffy
veterán
köszi a modinak, aki tisztogatott...
medve, te már kajak ocsmány v idióta vagy...
Póker 2 ...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
spammer
veterán
válasz Coccolino_O #1128 üzenetére
Ejj maci, de rossz vagy
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
m3tr0
őstag
Egy nagyjából témába vágó kérdés:
edzés után mennyire normális ha remegek?
A megerőltetéstől lenne?
Mert a vércukorszintem miatt tuti nem, edzés előtt a két órát megtartom,
de annak elégnek kell lennie.mod:
BÁ: ez nem kép volt...és a tartalma sem volt piskóta, de még röhögtem is volna rajta ha csak simán kinyomom a picsbe..de nem tudtam...engem inkább az baszott fel.[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
mondjuk olyan még nem fordult elő itt hogy valakit poénkodásért kivágtak volna
(nem láttam a képet)ez még belefér talán [link]
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Tomics
addikt
válasz BÁ Nutrition #1137 üzenetére
poénnak kicsit (nagyon) erős volt, de ha ő ezt szereti akkor hadd csinálja, el kell fogadni a másságot. most kicsit elgondolkozik, elmorzsol pár gumicukrot aztán ha visszatér közénk majd visszafogja magát.
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
BÁ Nutrition
addikt
szerintem vmi hiány okozza, de azt majd az okosak megaszondják
hétfőn lábaztam ismét egyet hosszú idő után(évek ) merevlábas felhúzás volt és kitörés
a kitörés úgy szétbaxta a lábam jó értelemben hogy már sorozatok között se nagyon bírtam megállni a lábamon, remegett, meg minden baja vót kedden úgy botorkáltam el a melóhelyre, de még most is olyan izomláz van hogy kihagyom a hátedzést ma, mert akartam felhúzni is oda meg nemárt ha nomrálisan hajlik a térdem. majd szombaton remélemyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
freaghill
őstag
Az utolsó napokban amióta nyomom a fehérjét ahogy csak tudom, olyanokat fin**k...
[ Szerkesztve ]
-
asuspc96
őstag
sokat erősödtem, viszont ebből kevés látszik...
-
drogery
tag
válasz BÁ Nutrition #1140 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest