Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
válasz gyuri860213 #149875 üzenetére
Barna rizst nem szabad enni, meghalsz. Holnap pedig rákot előz majd meg.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
Nem, a probléma az szokott lenni, hogy mindenki koxos formát akar, kox nélkül.
Mukucs: Omega 3 segít szív és érrendszer esetén. Érezni majd akkor fogod, ha nem murdelsz meg valamelyik alapbetegségben a kettő közül, idősebb korodban. Az ízületekre is jó hatással van, de arra meg ott vannak az ízületvédők (is).
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz aelod #149106 üzenetére
Na jól van, azért vannak kisfaszú egyének is, akik abból űznek sportot, hogy hogyan tudják minél hangosabban leejteni az adott súlyt. Meg hogy ki tudja messzebbre lökni saját magától.
Ma találkoztam egy palival az edzőterem öltözőjében, azt hittem, hogy helyből megöl. Olyan tekintete volt, mintha előtte dugtam volna meg az anyját. Hinnye, ideje nagyobbnak lennem, mindig a kisebbet abuzálják.
Valami tapasztalt adhatna tejsavó tanácsot, olyan kellene, aminek van íze a zabliszt mellett is. Már végigpróbáltam a teljes myprotein palettát meg pár ON-t is, de mindegyik szar.
-
Coccolino_O
őstag
válasz AsakuraDave #148399 üzenetére
Mindig van valami faszság. A káposztaleves kapszula korszak v. a fegyencedzés megvan?
-
Coccolino_O
őstag
válasz HussarF #148270 üzenetére
Ha ebből indulunk ki, semmilyen edzésterv nem ért lófaszt sem, mert mindenre tudnál többet edzeni, mint 4x8, 4x12, 4x15, 4x6 v. több gyakorlatot csinálni, csak súlyt kell csökkenteni. Egy bicepszet simán ki lehet nyírni 3 gyakorlattal is, kis izom lévén. Én, aki lófasz súlyokkal edz, a harmadik gyakorlatom ami kalapács bicepsz, már súlyt csökkentek, mert nem bírnék szabályosan bicepszezni. Nyilván, nagyobb súllyal, még hamarabb kigyilkolod. Ha valamid le van maradva, az persze megint más téma.
-
Coccolino_O
őstag
válasz tibcsi0407 #148195 üzenetére
"Edzőpartnerrel a legjobb egyébként edzeni, de sajnos az nincs mostanában."
Ha hasonló erőszinten vagytok, és hasonló a hozzáállás, akkor mindenképp. De egy rossz edzőtárs csinál 3 órát a 1,5 órás edzésedből.
-
Coccolino_O
őstag
válasz tibcsi0407 #148191 üzenetére
"Az jobb, amikor valaki csak néz kifele a fejéből értelmetlenül?"
Azt nem tudhatom, de az szinte biztos, hogy a telefon/szociális média függőknek üres az élete, ezért nézik másokét. Általánosságban, nem kifejezetten rád gondoltam, még mielőtt megversz.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz Woodslave #147516 üzenetére
Elolvastam, és eddig pont abban a hitben voltam, hogy aki kémiát tol, annak nyilván könnyebb hetente kétszer leedzenie mindent, hiszen sokkal gyorsabb a regeneráció, mint egy naturál esetében. A cikk meg azt mondja, hogy a naturálnak kell(ene) kétszer edzenie mindent.
Vázoljuk fel, hogy hétfő mell-tricepsz, kedd hát-bicepsz, szerda váll-láb-alkar. Ez az én klasszikus edzésem, de nyilván lehet variálni, kinek mi esik jól. Csütörtökön valószínűleg nem mész mellezni, a hátad pihent 1 napot. Tehát esetleg működhet a hétfő-kedd-szerda és péntek-szombat-vasárnap. Nem tudom, hogy ebben az esetben kombinálni kell az intenzitást és a volument? Gondolom, nem célszerű odabaszni minden héten kétszer, az tuti túledzés lesz. Tehát mi lenne az ideális? Első három nap intenzitás, második három nap volumen? Hogy kellene ennek működnie? Unorthodox elméleteiddel megzavarod és pánikba kergeted békés kis közösségünket.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz HussarF #147504 üzenetére
Naturál ő is, ugye?
A technikája meg fantasztikus. Ilyet szoktam látni ott is, ahol én edzek. Úgy szoktak kétkezes bicepszezni, hogy már kislábujjból is húzzák. Az örök kedvenc gyakorlatom akkor is a guggolás marad. Rábasznak 200 kilót, és lemennek a súllyal egy negyed fordulatig. A combon kívül minden kap terhelést.
-
Coccolino_O
őstag
Jah, így oké. Mert nekem az jött le, hogy a makrót is nyugodtan lehet milkával bevinni.
Ahogy írtad, én is ennék simán mondjuk "reform" házi sütit (cukor helyett mondjuk valami cukoralkohol, fehér lisztet meg felütöd teljes kiőrlésű liszttel fele-fele arányban, máris kevésbé dobja meg a vércukrodat), ha már tényleg ott vagyok, hogy kell az a plusz kalória, de nyilván a mérték itt is fontos. Egyszer próbáltam sütni teljes kiőrlésű lisztből valami többlapos édességet, a tésztája kb. szétesett a picsába, de ízre viszont magasan verte a klasszikust.
-
Coccolino_O
őstag
"Nincs olyan hogy szemét kaja, főleg ha kalória bevitelt noveled. Ugyan arra a glükózra bomlik le a kremes mint a zabkasa."
Ha ez tényleg így lenne, akkor mindenki 300grammos milkával tömegelne, mert az legalább finom meg édes is. Meg van belőle tucat íz. Utána meg beköszönne Diabétesz úr.
Nyilván te is tisztában vagy azzal, hogy hogyan lehet hintáztatni a vércukor szintedet az egyszerű szénhidrátokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz aelod #147360 üzenetére
Én most napi 300g ch-n vagyok, és ha buzi vagyok, ha nem, ez is sokszor gondot jelent. Az a baj alapvetően, hogy nem szeretek enni. Jó sportot választottam, nem?
Nehezen hízó korcs vagyok, a testfelépítésem alapján mezo vagyok, a belem alapján endo, a hízási hajlandóságot nézve pedig ekto. De napi 500g ch-n vágósúlyba kerülnék elég hamar. Az is igaz, hogy én kertitörpe vagyok a 167 cm magaságommal. Ami Ijk-n elterül simán, ott én már gurulok.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz Woodslave #147332 üzenetére
Mint laikus kérdezem, hogy a kockahas az nem szimplán csak testzsírszázalék kérdése? Még régen valahol azt olvastam, hogy alapvetően mindenkinek megvan a kockahasa, csak szimplán eltakarja a zsírréteg. Sajnos a férfiak pont azzal vannak megáldva, hogy hasra híznak legelőször, általában. Lediétázni kockahasig talán nem akkora dolog, megtartani annál inkább.
-
Coccolino_O
őstag
válasz headhunter #147326 üzenetére
"Ahhoz, hogy látszódjanak a hasizmaid, sok esetben a meghívásokra és a barátokra is nemet kell mondanod - nyilatkozta az egyik testépítő."
Nem egyszerű a gyúrós élet.
-
Coccolino_O
őstag
válasz gyuri860213 #147264 üzenetére
Ha bmw-d van, akkor edzened se kell...
-
Coccolino_O
őstag
válasz gyuri860213 #147260 üzenetére
Ha mellre meg bicepszre edzek, az nem elég?
-
Coccolino_O
őstag
válasz gyuri860213 #147196 üzenetére
Erre a hétre meg is van az overkill.
-
Coccolino_O
őstag
válasz gyuri860213 #147134 üzenetére
Nem kell aggódnod, ebben a sportban mindenki naturál.
-
Coccolino_O
őstag
válasz Woodslave #147046 üzenetére
Szívesen kipróbálnék sok mindent, de a jelenlegi lófasz erőfeszítésem is túl sok pénzembe és energiámba kerül, és nem hiszem, hogy ezt még fokozni kellene. Ahogy te is írtad, én sem vagyok biztos benne, hogy megtérülne ez a fajta befektetés. Hiába edzem meg kétszer ugyanazt az izmot, nem hiszem, hogy kétszer gyorsabban és kétszer több izmot pakolnék magamra. Egyelőre most jó az oldszkúl vonal, aztán ha lesz rajtam izom, meg lesz több szabadidőm, lehet majd ilyesmiken agyalni.
"Lehet pont ezért nem vagyok izmos ki tudja."
Nem hiszem, hogy szabadkoznod kellene, elvégre te is munka meg család mellett tolod, ráadásul kitartóan csinálod. Naturál vonalon talán te is megérted, hogy van az a plafon, amit már csak kémiával lehet továbblépni. Neked azért alapvetően sosem volt rossz a fizikumod, ha nem viccből mondod, hogy nem vagy izmos, akkor tényleg testképzavaros vagy.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz Woodslave #146938 üzenetére
Van olyan ember naturál vonalon, aki kétszer edz le minden testrészt egy héten belül, ugyanolyan keményen (hiszen a második tinglitanglinak mi a retek értelme lenne, nem?), nem ég ki és nem is fogja túledzeni magát? Komolyan kérdem. Korábban írta valaki, hogy 6-szor megy edzeni egy héten. Hát igen, csak hat részre szétbontani azt, amit letud más 3 nap alatt, meg kétszer megedzeni mindent, az nem ugyanaz a kategória. Főleg olyannak, aki tényleg nagyobb súlyokkal szériázik.
Nekem ez annyira irreális és életidegen. Konkrétan nincsen időd semmire, ha azt vesszük alapul, hogy 1,5 óra egy edzés, plusz dolgozol mellette 40 órát egy héten, meg talán szeretnél élni is még egy kicsit.
A teljes testedzést nem tudom, hogy kinek javasolták, de az tényleg kurva jó, érdemes kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
Nem mentem ma edzeni. Atta.
-
Coccolino_O
őstag
válasz HussarF #146843 üzenetére
Én nem kérdőjelezem meg senki motivációját, szimplán semmi sem fog történni, ha párszor kihagysz egy étkezést, vagy éppen nem sikerül olyan jól az adott edzés. Természetesen tegyél meg mindent, ami a lehetőségeidhez képest adott, de felesleges irreális elvárásokat támasztani, mert csak kiégés lesz belőle. És ez áll kb. mindenre az életben, nemcsak az edzésre.
aelod: Az milyen logikai bukfenc, amikor valaki azért is edz, hogy egészséges legyen, miközben tolja a kokszot két pofára?
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz HussarF #146839 üzenetére
És versenyző. (?) Nyilván ott jobbnak kell lenned a többieknél, ha nyerni akarsz. Az átlagpatesznek a lelki törésen kívül semmi haszna a kokszos társaihoz méricskélni magát, mert soha nem lesz azon a szinten. Igen, ha elérted a számodra kívánatos fizikumot naturálon és nem akarsz kémiázni, akkor bizony el kell fogadnod a szituációt. Lehet itt reggeltől estig azon agyalni, hogy 9 órakor egyek meg-e egy kupak zabot v. 10-kor, hogy jobban hasznosuljon, csak minek. Nem azon fog múlni.
-
Coccolino_O
őstag
"meg jönnek a külső ingerek is ha látsz jobbat, amit sokszor leszarsz, néha nem."
Mármint mit látsz? Nálad izmosabb/arányosabb embert? Miből tudod, hogy nincsen benne egy komplett patika? Már alapból fals az is, hogy másokhoz méricskéled magadat, hát még akkor, ha nem egy ligában versenyeztek. Saját magadnál kell jobbnak lenned, nem másnál. Azt elhiszem, hogy x év elteltével lankad a motiváció v. bemegy a béka segge alá. Senki sem születik úgy, hogy nincsenek megingások v. éppen kemény időszakok az életében, de csak tudnod kell, hogy miért csinálod pont ezt a sportot, ami nagyon sokat követel, ha elhivatott vagy. Naturálon nyilván van az a szint, ahonnan már nincsen feljebb, kémia nélkül. Nem kellene azért irreális elvárásokat támasztanod magaddal szemben. Nálunk van egy srác a teremben, ugyanolyan alacsony, mint én, de van 100-110kg. Soha nem leszek akkora mint ő, amíg nem nyúlok kokszhoz. De én ezt elfogadom. Ennek a sportnak az az alapja, hogy legyél minél nagyobb. Na de milyen áron?
-
Coccolino_O
őstag
"Itt mindenki koxos formát akar kox nélkül."
Kb.... Mintha lenne valami csodamódszer, amivel ki lehetne váltani a szteroidot. Itt az emberek többségének teljesen jó formája van (feltételezem), és még sincsenek megelégedve soha. Ami bizonyára pozítiv egy bizonyos szintig, hiszen motivál, de káros, amikor már elmegy a testképzavarig. Hajlamosak elfelejteni az emberek, hogy mit ad ez a sport az esztétikus külsőn kívül.
-
Coccolino_O
őstag
válasz gyuri860213 #146786 üzenetére
-
Coccolino_O
őstag
válasz Radnix #146446 üzenetére
"Heti 3 edzés az okés, kevesebbel mondjuk nem próbálkoznék, többel viszont bátran."
Ha jól rémlik, Wood papa valami olyasmit magyarázott még anno, hogy még naturálban is 72 óra alatt regenerálódik az izom, tehát, papíron bírná az ember a heti 2 edzést is, mindenből.
Én abban nem hiszek, hogy hetente 6-szor kellene látogatnom az objektumot, egyrészt, ez csak egy hobbi, másrészt meg vannak jóval fontosabb dolgok az életemben. Mondom ezt úgy persze, hogy odafigyelek a kajára és igyekszem a lehető legintenzívebb edzéseket csinálni, én a telefonomat el sem viszem a terembe, nálam itt kezdődik az edzés.
Abban sem hiszek ezt a sportot illetően, hogy minél többet raksz bele, annál többet veszel ki, én kiégnék a picsába 1 hét alatt, hogyha heti 6-szor kellene mennem edzeni. Az már nálam a muszáj kategória, meg munka mellett nincsen akkor tényleg semmire se időm. Ez a kibaszott főzés 2 naponta pont elég, nem kell még több stressz.
-
-
Coccolino_O
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehetnék izmos?
-
Coccolino_O
őstag
Nektek ki a kedvenc példaképetek? Nekem Zyzz.
-
Coccolino_O
őstag
Csak akarni kell...
-
Coccolino_O
őstag
válasz God Vazzeg #121123 üzenetére
Jó látni, hogy ugyanolyan kedvesek vagytok az újakkal, mint régen...
-
Coccolino_O
őstag
Sziasztok!
Szeretném magamat kigyúrni egy Yuri Boyka szintre, nyárig. 50 kg vagyok, 190 cm magas. Hogyan kezdjek neki? Kaja rendben van, reggelire fehér kenyér+parizer, ebédre szoktam valalmit venni a mekiből, vacsira meg szalámi+sparos fitnessz buci. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
Sziasztok srácok!
Szeretnék izmos lenni, de nem tudom, hogy hogyan fogjak hozzá. Van valami ötletek?
-
Coccolino_O
őstag
válasz bigmasterg #72156 üzenetére
De egészséges lehet, hogy karikába hajlik a gerince. Jesus.
-
Coccolino_O
őstag
válasz hunoxo #69037 üzenetére
Még mindig arról beszélek, hogy csinálj heti 6 edzést teljes erőbedobással, úgy hogy készülj ki fizikailag és mentálisan is, és ezt folyamatosan. Ha te nem fogsz kiégni, és emiatt abbahagyni, akkor lehet, hogy az én felfogásommal van a probléma. Én túlzásnak tartom akkor is, főleg, hogy nem ebből élnek meg az emberek itt a topikban. Aki meg ebből él, az jóval többet edz amúgy is. Szerintem hagyni kell pihenni az izmokat és a központi idegrendszeredet még akkor is, ha azt mondják, hogy az izmok meggyógyulnak 72 óra alatt, és te is úgy érzed, hogy tudnál megint menni. A jóból is megárt a sok, ugye.
Jártam anno kempo edzésre, nagyon kemény, de az másfajta mozgás. Elfáradni ott sem nehéz, de szerintem könnyebben kipihenhető, mint a gyurma. És itt főleg a mentális részre gondolok. Nekem is rúgták szét úgy a lábamat, hogy három napig csoszogva jártam...
Woodslave: Nem életszerű, ahogy írják felettem is. Túl sok időt elvesz, és nagyon megkérdőjelezhető, hogy megéri-e ennyit áldozni erre a hobbira.
Rivaul: Te valamit félreértesz. Itt nem arról van szó, hogy szétszedem a testemet heti 6 edzésre, hanem arról, hogy duplán leedzed az egész tested 1 héten belül. Mindent, még egyszer. A kettő között azért elég nagy különbség van.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz hunoxo #69027 üzenetére
Ha mostantól heti hatszor fogsz edzeni 1 éven keresztül, akkor kezet csókolok neked és megkövetlek. Ha meg nem, akkor nem kell úgy csinálni, mintha biztoskurvajó, mert még sosem próbáltam ugyan, de jól hangzik.
Woodslave: Alig várom, hogy a gyerekeid nagyobbak legyenek, és megtapasztalhassuk, hogy vajon a többlet edzés ér-e valamit, vagy csak placebo.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz Woodslave #68992 üzenetére
Tudod jól, hogy minden tiszteletem a tiéd, és a hozzád hasonló embereké, akik időt és energiát nem kímélnek, hogy mindent megtudjanak az izomépítés világában, de nem életszerű, hogy valaki heti 6 edzést fog csinálni. Pár hónap és kiég. Amit Ijk írt, az abszolút ráhúzható a mi szintünkre. Nekem a heti 3-4 edzés bőven elég, plusz a főzőcskézés meg a zabálás. Már ez is túl sok energiát és pénzt emészt fel. Én tudom magamról, hogy nem csinálnám sokáig, ha hetente többször kellene mennem edzeni. Ha ezért maradok ropi, hát istenem, ez van. Magamhoz képest akarok jobban kinézni, ha ezt úgy is sikerül elérni, hogy az oldschool vonalat követem, akkor nem fogok azon agyalni, hogy úristen, eltelt 3 nap, már nem érzem az izomlázat, valószínűleg le fog esni rólam az izom, ha nem edzem meg megint. Szerintem hobbi szinten erősen túl van ez misztifikálva.
-
Coccolino_O
őstag
Nah mi van, mindenki kigyúrta már magát?
-
Coccolino_O
őstag
Nem az emberek csak szimplán függővé válnak. Amikor meg már nincsen semmi hatása, csak megszokásból isszák. Azt nem kell ecsetelnem, hogy a cigi+kávé általában kéz a kézben járnak. Vízhajtó, szóval azért túlzásba nem szabad vinni. A zöld teának is van élénkítő hatása, próbáld ki.
-
Coccolino_O
őstag
"Legalább elolvasnád amit írok, de lényegtelen."
Ezt tudom neked is javasolni.-> miközben Te is ugyanúgy sz@rsz rá hogy lefürödj. Jah, mert írtam, hogy inkább hazajövök, és képzeld el, nem utcai ruhában megyek edzeni, hanem edzőruhában, és képzeld el, abban is jövök haza. Iszonyatos környezetszennyezést szoktam okozni, az emberek futnak előlem kint az utcán, annyira büdös vagyok, hogy már 20 méterről megérzik.
Nem tudom, hogy te kinek képzeled magad, hogy te másnak megmondd, mit csináljon meg mit nem, de visszavehetnél kicsit az arcodból, és sepregess a saját portádon inkább. Szerintem is hagyjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
Én értem, hogy mire gondolsz. De csak annyit kérdezek. Ki a faszt érdekel, hogy ki mit csinál edzés után, fürdik, nem fürdik? Komolyan érdekel téged? Én sem szoktam lefürödni edzés után, mert 10 perc séta és itthon vagyok, itthon meg kényelmesebb, és nem kell tartanom a lábgombától sem.
"Én is viszem a kis törölközőmet, sőt még le is tusolok edzés után, viszont nincs kesztyűm Akkor már izmos sem lehetek? Már kezdem érteni hol rontottam el. "
Te kezdted el ezt a baromságot, hogy nem hordasz kesztyűt, mert te aztán férfi vagy. Jó, ne hordjál. Csak másnak ne akard megmondani, hogy mit hordhat, meg mit nem. Katasztrófa, hogy nem tudtok elszakadni a saját, begyöpösödött véleményetektől.
-
Coccolino_O
őstag
Ők még nem toltak annyi növit, mint a mostaniak.
MMA87: "meg terítik maguk alá a kis kockás törölközőt"
Tudom, hogy ebben a topikban általában nehezen megy a gondolkodás, de most akkor felvilágosítalak, mert látom, hogy sötét van. Azért kell a törülköző, hogy az izzadságodat ne hagyd rajta a padon, se a többi eszközön. Baromi gusztustalan tud lenni, ha másnak az izzadságában kell tocsognod. De nyugodtan kipróbálhatod egyszer, ha nem hiszel nekem. És már nagyon régóta tudjuk, hogy csak az a férfi, aki nem hord kesztyűt. Télen sem.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
Nah mi van, izmosak letettek már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest