Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
Sziasztok! Nagyon tetszik a topik, úgy gondoltam, hogy beköszönök.
-
Coccolino_O
őstag
Most miért buktattál le? Azt vártam minimum reakcióként, hogy elküldenek a pitsába a többiek. De sajnos mára már nagyon puhányok lettek. Amióta Boxi papa nincsen itt, azóta már nem annyira kemények a szívek.
philoxenia: Ez nem szabályos. Ha moderátor olt le, akkor nem olthatom vissza, mert félek a szankciótól.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz JackFeryll #973 üzenetére
Ch-t nyugodtan lehet hüvelyesekből is bevinni.
-
Coccolino_O
őstag
válasz JackFeryll #1436 üzenetére
Váltsál avatart, mindig azt hiszem, hogy én írtam valamit.
-
Coccolino_O
őstag
válasz BÁ Nutrition #1438 üzenetére
-
Coccolino_O
őstag
válasz BÁ Nutrition #1494 üzenetére
Én is.
-
Coccolino_O
őstag
válasz BÁ Nutrition #1549 üzenetére
Miért érzem úgy, hogy ellenszenves neked a Báni? Amúgy meg szerintem nyilvánosan ne szidjad, mert itt van egy padawanja.
-
Coccolino_O
őstag
válasz BÁ Nutrition #1630 üzenetére
Utálom én is. Viszont azt sose fogom megérteni, hogy egyesek miért istenítik az edző válaszolban, ezzel is tovább erősítve őt abbéli hitében, hogy folytatnia kell a keresztes hadjáratát.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
Rosszul fogalmaztam. Neked még van hited. De majd ez változni fog úgyis, hiszen majd rádöbbensz, hogy ebben a tetű országban minden fordítva működik, és egyszer csak azt mondod, hogy elég ebből.
Mod: Angliát én erősen meggondolnám amúgy, minden angol tudású magyarnak kb. az az egyetlen úti célja...
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz BÁ Nutrition #1824 üzenetére
Hdd-hez itt egy bejegyzés: [link].
Médialejátszót meg kérdezd meg az illetékes topicban, ott jó pár szaki szokott tanyázni. -
Coccolino_O
őstag
válasz Boxer001 #2008 üzenetére
Szia! Örülnék neki, ha privátban nem zaklatnál állandóan, hogy küldjek neked pucér fotókat, értem én, hogy kan vagy meg minden, de ha így folytatod, akkor kénytelen leszek jelenteni a sárkánymodinál a dolgot.
Semmit sem csináltam, kitiltattam magamat, majd visszatértem.
bandus: Szerintem rosszul írtad. Az a buzi, aki nem lábazik.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz BÁ Nutrition #2026 üzenetére
-
Coccolino_O
őstag
válasz wertigo1984 #2062 üzenetére
Önmagában Boxi hiányzott innen.
-
Coccolino_O
őstag
Amikor beírod ezeket a hatalmas súlyokat, mindig elgondolkodok azon, hogyan lehetséges az, hogy ekkora a melled... Mert ugye ott sem alkalmaztál drasztikusan nagy súlyokat. Én gyenge fos vagyok, de a szabályosságra azért megpróbálok minél jobban odafigyelni. Majd meglátjuk, alakul-e valami.
-
Coccolino_O
őstag
válasz mocsanisi #2238 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, akkor úgy mondom, hogy többet dolgoznak a segédizmok, mint amennyit feltétlen kellene.
"Én olyat még nem nagyon láttam hogy 120kg-val nyomogat fekve és szar a melle. Ellenben olyan van aki olyan hülyén nyom fekve hogy elsírnátok magatok, mert láb fent az egekbe, súlyt kivesz leenged pattint a mellről fél útig kinyom, vissza megint pattan, ez 5x 90-100kg-val és rohadt nagy ordítás."
Érdekes, itt az öregfalusi utcában szinte csak ilyen van. Szar technikával dolgozik (számomra) nagy súllyal, és nincsen melle 10 emberből kilencnek. Szóval szerintem nem feltétlen függ össze a súllyal a dolog, viszont az a standard elfogadott TÉNY, hogy stimuláció nélkül nincsen növekedés hosszabb távon, tehát emelni szükségszerű, ez nyilvánvaló.
A lábamat én is felszoktam rakni, egyszerűen jobban érzem így a gyakorlatot, és biztosan köze van ahhoz, hogy jobban tudom szorítani a hátamat/derekamat a padhoz. Mondhatjuk, hogy nem tudok homorítani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok