Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikuland
tag
humoros ez a Kali csávó, tele van mint két drogéria....
Troller:- persze egy Thaijos kicsapna mint szart a palánkon! Ez csak bohóckodás és média.
Itthon kicsiben Béláék nyomják.[ Szerkesztve ]
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
És ezek a " hawaii " gatyós csákók? Rendesen kivannak pengésítve, vagy csak a barnító, meg a gatyó teszi?
-
Mikuland
tag
Mi jaz a TZS?
Teskós zsacskó?De Bá! Ott kint nincs bariközt, ott funkcik közt van, meg vodkák közt.
[ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
-
-
Mikuland
tag
Kai meg olyan mint egy összecsúszott gerincű ember, a segget veri a válla dupla bicepsznél...
-
Mikuland
tag
Ott kint már a heterók a "mások"...
Az a " Big Ramy " vagy ki, micsoda tömeggel jelent meg! Egy combja elég lenne, hogy fölülmúljam a topik átlagot izomtömegben!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Leállt a faszbuk!4444 Mindmeghalunk azonnal!44
-
Mikuland
tag
Annyira tudtam, hogy vótmá!
topik átlagnak hozható forma...magnebéhattal.mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
-
Mikuland
tag
válasz GyurosAki #63806 üzenetére
Nem rossz, hogy abból a pálcika emberből izmos 80+ embert faragtál!
Ha a következő négy év is hasonló intenzív, állhatatos munkával telik, minden vágyad teljesül!
Hajrá! Zabálásra fel, hogy jöjjön a tömeg!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Kokszoljon mindenki, mert kokszolni jó, kokszolni érdemes!-
" Béla a bányász."mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Na! Végre nem szar téma van!
Az élet szép pillanata mikor a böszme nagy gyúróst leverik mint vak a poharat!
A koksz rossz tanácsadó! Shódverc Norbenc az igazi, neki jogi képzettsége van. Iiszen randőr izs vót!
Jó éjt!Én megyek olaszba. Löpá!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
A banán az jó!
Ennyi majom nem tévedhet....
MMA:
JA!
Ahogy a segg a jövő pin@ja!!![ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
Amilyen szar a genetikája - mint a topik nagyjának - ez egy számunkra is elérhető állapot!
Csak ennyi energia és kitartás kell leszarva, hogy nézünk ki.
Gyáhéééé!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
válasz mocsanisi #49342 üzenetére
Szípen kipattintottad magad fijam! Csak úgy kenődnek majd rád a csajócák a nyáron, mint a vaj!
Még nehány adag és szép tömeged lesz! Gratula!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Azt mondják, hogy rá kell pisálni a terhestesztre és ha pozitív az eredmény, hererákod van.
Mindenki menjen tesztért most!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Kicsit visszatekintettem..... kár vót!
Itt már tombol a langyi tavasz!
Topik csukódhat!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
válasz BÁ Nutrition #47431 üzenetére
Remegtél is mint a kocsonya! Nem szabad ennyire sanyargatni a testet!
-
-
Mikuland
tag
válasz Cassidey #47404 üzenetére
Természetesen a receptorokba égettem képed.
Ahogy íjéká írta:- a változásaid testesztétikailag így tudjuk követni és tudományosan ötletelni a további edzéseid irányáról.mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Most toltam két marék gumicukrot!
Megyek a 7%-os Tzs alá. A gumiról már nincs kép....
Ja, vissza nem olvastam, semmi értelme....viszlát!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Valaki csinálja meg videón a múltkori C T körk----- Fletcher... videó alapján, amint a srác betol két xenont és mondja, hogy " raf-raff! " majd nekifekszik fekve és kitartva nyomja számolásra!
[ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
Ezután a kiégett izzókat gyűjtöm nem a petpalackot!
Gyere dolgozz a lámpagyárban! Valakinek kapcsolat? Most beindulhat a gokszenon!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Ez király!
Azt látjuk majd, hogy százasával veszik az izzókat gyúrósok, még a kocsi nélküliek is! Vagy a GE-nél készülnek és szponzorálnak.
A jelen ampullás koksza. Szippantsd magad izmosra!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
-
Mikuland
tag
válasz korcsillio #46128 üzenetére
Érdekes!
Benne van a lényeg: - büntetlenül nem lehet kizsákmányolni a testet....
Genetika. Hogy bírod a patikát? Meddig toleráns a tested?
Swarczi még él..meg néhány nagy öreg, ügyesek voltak?
Most még gyorsabbá vált az élet.
Na, de Casszi...báni! Még jó, hogy nincs bimbi!
Nagyon szépek a fotók és a csajok!Zuzapöri tésztával.
[ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
Szívesen!
Talán a Spektrumon volt valami tudományos étkezési müsor ahol a dagiknak be kellett mutatni a reggeli székletük és azt tanulmányozták, elemezték.
Brooáff! Az nem semmi szar volt.mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
válasz Casanova* #46118 üzenetére
Én meg a Nap gyermeke vagyok! Csak az fénye adhat erőt és energiát! Ezért most beteg vagyok, mert nem süt a Nap.
Aszoliban csak csokicső van.....azt nem szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
válasz S e t h #46110 üzenetére
Köszi! Pont ezt feledtem kifejteni az elébb, hogy a kémiai miatt az enyém enyhén fostos állagú és semleges szagú setét színű...remélem a kórság után visszatért a rendes "szar" állapotba!
Majdnem lefotóztam...[ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
Hinnye, de ráértek!
Én legalább a melóban szenvedek és figyelem ezt a "társalgást ", meg mindenki beugrott a báni csajos álregjének és fitymacsattogás hangjai mellett boldogan csóválják a farkukat!
A Berki névben az a szomorú, hogy egy elismert és sikeres sportolóval lehet összetéveszteni.
De remélem először a sportoló, tornász ugrik be!
Itt esik és pocsék idő van! Felétek?mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
A betegség és a gyúrás se lehet meg kémia nélkül.
Biztos vót már, de nem semmi néhánynak mit hozott a patika, a gyenge kezdés ellenére..
Nyomjátok a vitamint meg a C-t! Nem akartok olyan lázban fetrengő lenni mint én.
Ennyit a zarnold klasszikról!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Túlképzett, túltanult kémikusok vagytok ti mind!
-
Mikuland
tag
válasz deniro2 #45497 üzenetére
Ezért jó az aszkorbinsav, csak kiterítesz két hosszabb csíkot, szippantasz és kész.
Gyógyulj meg, de ne lábon hord ki, mert szövődményes leszel!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
válasz Barell #45446 üzenetére
Cassanova a köreinkben csak mint patikus szerepel, mindent kipróbált és brutális izomzatot szerzett!
Hozzá érdemes fordulni minden ilyen témában, priviben is és az adataid küld minden nap.mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
És ez ? Néhány klikkel jobbra..
Meg még csajos...
Ha már annyi gokszos-motoros gyütt össze.[ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
Látom szépen tavaszodik! Kinyílt a patika.
Akinek kényes a mája, itt van a gyors - percek alatt - elérhető izmosodásszintolisten.
Persze, ha nem irtózunk a tű rendszeres használatától.
Szép nyarat!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Ha ez a "Jóska" gyerök lenne itt az etalon, már mindenki izmos lenne és a Mr O-n kergetnénk egymást a színpadon!
-
Mikuland
tag
válasz God Vazzeg #43581 üzenetére
Grat!
140 centis csaj 6-szór, a 160 centis meg 2-szer volt meg? A magasabbat dobnám, nem termel elég tesztót!
Jóccakát!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Má' visszatértetek a kogszhoz? Szegény arni mindig egy toleráns ember vót!
Mindig kell valami gyorsító, mert pörgős világban élünk. arninak vót ideje fejlődni az akkori dúrva szerektől.mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Mindig befigyel a topikzárás amikor hasonló - az átlagunknál sokkal izmosabb - emberke feldob egy képet.
Ő is izmos lett, mi nem....topik zárható!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Szerintem a nyul tud adni tanácsot minden bajodra!
Idősödő fijam! Jönnek a "férfias" hurkák!Tsak a szájtéka!!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Mikuland
tag
válasz BÁ Nutrition #42187 üzenetére
Grat Bá
Az itt már comb átmérőből is sok a totyiklakók nagy átlagának!
Ja, ebből színizom mennyi? Vizesedik mint Katónéni lába?[ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
[ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
Vótam kettlebellen ! Szerintem mindenki hagyja a pitsába a gyúrást és azonnal húzzon át a kettle-topikba!
Értelmetlen ez a súlyzós-szenvedős-fogyok-hízok kínlódás. Topik csukható!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Szép napot!
Senki nem tett fel izmos képet magáról? Akkor nem olvasok vissza.
Viszlát!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Hattalmas reszpekt ezért a transzformációért!
Teljes jogú, megbecsült tag leszel ebben topikban, mint fogyó bajnok!
Szépen alakul az izmosan vékony éned.mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Isten éltessen GOD sokáig! ja és Vazzeeee!
Boldog kokszban teljes új évet pateszkák![ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
Bakker, hogy ilyen fasza giffet se tudok beilleszteni....azé' jó a mozi.
[ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
válasz God Vazzeg #40879 üzenetére
+1 !
Meg 1 Mr Rick-nek!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Én meg a gyúrás?......égésföld.
a csúnya gyúrós kokszol, a "rendes" csávó vason mászik....mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Nyavalyogjunk!
Ma véradáson produkáltam egy 160/105 90-es pulzust... Pedig a dokinéni se volt igazán réka.
A koromhoz képest mehetnék gyógyszerfüggésbe....basz.
De nem csüggedünk, mert van élet a karosszék után! Gyúrjunk vazze!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Még jó, hogy nem lehet reklámolni.
Már tele lenne a totyik, ájpdét bájglivel, meg nenézd a fogátreka izmos testivel....mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
válasz mocsanisi #36872 üzenetére
Nyugavér gyerekek!
mocsanisi: Reszpekt amit elértél és teljesítettél, főleg, hogy vállalod önmagad képpel!
Sok masszát Neked a következőkben!
Nem kell a harag, nyomjuk tovább lazán és felhőtlenül!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
válasz headhunter #36868 üzenetére
Majdnem beposztoltam Én is. A csaj most már férfiasan tökéletes!
Ha elgondolom, hogy egy közepes gyógyszertár több éves forgalma csúszott le a torkán.... és nem az Én mérőpálcám hegye kapargatta míg nőként élt.
Dzsefáj! Nem fáj![ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
Majonézes bundás? Broáfff! hányós smájli!
Bár....kipróbálom majd.
Dzsefáj pati! Gyors lábadozást neked!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
válasz penene #36789 üzenetére
Ne már!
Szemem előtt amint guggolás közben recskázik valaki! Vazzeeee! :-)
Edzés közben jobb lehet, mert utána tömeget veszítesz.
Bár tuti edzés után az a remegő kéz csodálatos dolgokkal örvendeztet.[ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
Uram! Nagyon - sőt agy helyen - dicsértél, hogy csoporttársadnak véltél. Én olyan messze voltam az egyetemről, mint mi egymástól való távolságra. Csak esztergályos szakmáig vittem és a Balatonnál lakom.
Ja, bocs...Tanár Úr!
Azért a fiatalok helyett Én le merem írni, hogy rohadjon meg az összes befőtted ilyen formában! :-)
A cölibátusról meg többet tudok mint a papok, de nem buzulok, se pedofilok.
Nõs pasik nem is valók a topikba! Ugye wood? :-)mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Tulku:-Ha tényleg 67-es vagy, akkor évfolyamtársamként is meghajolok előtted! Te végrehajtottad azt amire mi többiek soha életünkben nem leszünk képesek! Mély tisztelet és további erőt és kitartást Neked!
Bocs,ha a "többiek" jelző bánt valakit.mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Vissza lapoztam....kár volt.
Elébb a rengeteg kémia, suliban se ment. Utána a paragrafusok, jogi esetek topik?
A végén meg az a kamu pasi-nő hermafordítva cikk, vazzzeee!
Nyugodalmas jó éjt ezek után?mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
-
Mikuland
tag
válasz God Vazzeg #35228 üzenetére
Mit mondhatnék?---"Kis pénz, kis foci....." Sok erőt és vaskos idegszálakat a végéig!
Ezzel nem titeket degradállak, hanem a sok "mutyizóst-kenőpénzest" ítélem el.[ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
válasz God Vazzeg #35224 üzenetére
Szegény God! Meg kell küzdeni az atkák és izmusok sorával? Bürokraták, bürokratizmus, ja meg a lógatókkal. akta és f...tologatókkak.
-
Mikuland
tag
válasz Radnix #35214 üzenetére
Látom mindenki ledobta a nyári stresszt, már nem kell eres-szálkás hegynek lenni, elég a rózsaszín bicikli is.
Dzseffáj: Te akkor melyik szélső vagy a képen? Ja a Jenő meg van...kb engem is a hónod alá tudnál venni egymás mellett.mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Gonoszok vagytok tik mind!
Szegény Ferry idejött felvilágosodni, erre tik összelobbiztatok és kilöktétek mint kartelező bankok a kisnyugdíjast. Csúnya fijjug!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
[ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
Jafol! Nem mindegy, hogy még kint van 8 centi, vagy csak annyi van bent....
Arnold után a szikla olyan mint bármelyikőnk edzésben, fedett és gyúr.
Jó éjt!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
válasz BÁ Nutrition #32071 üzenetére
Nem rossz Bá! Adnék kicsit a tricepszből, ha adsz a bicóbol....
-
Mikuland
tag
válasz Balupapa #32057 üzenetére
Nem rossz ez Balu! Úgy látom nálad a váll az erős és gyorsan fejlődő. Nem láttam a melled, de ebből gondolom, hogy azon a gépen jobban meg kell dolgoztatnod. Hajrá!
-
-
Mikuland
tag
Valami érdekes?
Értelmetlen vissza olvasnom, amennyire láttam csak motivált és fullra kigyúrt mindenki. Én meg a "szarok bele kinek, hogy" állásban végig fetrengem a napot. -öreg vagyok már bohócnak!
Azért a fiatalok folytassák! Bárki lehet Svarci....csak tudnám ki az a Bárki? jó éjt.mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
-
Mikuland
tag
Ijéká! Gratula a nájsz formához! Kitartásod és élni akarásod meghozza gyümölcsét!
Bazz! Asszem rossz topikba írtam, mert itt a "varrónők ide", vagy a "nők lapja" történet van!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
válasz korcsillio #30800 üzenetére
Ja, "darázs, megcsípett"! Csak azért csípetted magad háton, hogy így előnyösebben fotózhasd a hátad!
-
Mikuland
tag
Akkor ezért is kokszoltatták be a "sziklát"...Így feszít Dwayne Johnson Biatorbágyon
-
Mikuland
tag
válasz rmartin94 #30129 üzenetére
Mivel nem vagyok expert a témában mint itt sokan rajtam kívül, csak a tapasztalatomból kiindulva gondolom, hogy a fehérje és a lencse nem bírja egymást.
Az a 4 óra a húsos szendónak is kevés lehetett, nemhogy a turmixnak.
Próbálgasd felcserélni az étkeket és hosszabb időt hagyni a "súlyosabb" étkeknek.mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest