Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#107750) Apollyon válasza Woodslave (#107740) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Szerintem meg ennek az egésznek nem csak arról kellene szólnia, hogy jól nézzünk ki a tükörben. Hanem többek között arról is, hogy nem esszük meg a bolti xart, meg a random zsíros cupákot azért mert egészségtelen, és a jövőben problémákat okozhat a hanyag életmód.

Persze arról lehetne vitatkozni a végtelenségig, hogy mi számít egészséges étrendnek, van aki szerint kizárólag a gyümölcs :U De igazából én még a csirke rizstől sosem voltam rosszul, viszont az egyéb, hagyományos magyar kajáktól meg igen.

Nem azt mondom hogy soha többé nem akarok félrekajálni, de amikor ott állunk a boltban, akkor csakazért sem fogom levenni azt a rohadt csipszet/akármit a polcról, és nem azért mert jaj, le fog cseszni a tükör, hanem mert a rohadt gyártók csak le akarnak húzni, ezáltal függővé meg szívbeteggé tenni. 50-60 évesen én nem akarok gyógyszereken élni és az orvosnál ülni aki valószínűleg szintén ugyanúgy fog öreg korára nyomorogni.

Engem ez motivál, hogy ősz papiként se szenvedjek, hanem ha úgy adódik ugyanúgy el tudjak mászni kirándulni meg ilyesmi gyogyók meg nyomor nélkül, meg a reggeli merevedés se a derekamba álljon bele. ;]

Szóval inkább költök most vitaminra meg rendes kajára, mint később szívgyógyszerre. Előbbi ha véletlenül kimarad, na bumm. Utóbbi, hát...

Aztán az is lehet, hogy francot sem ér az egész. Nem fogunk 20-30 évvel tovább élni, meg ki tudja. De azt tudjuk, hogy most azért is vannak tele a kórházak a kövér szív- és/vagy cukorbeteg emberekkel, mert valami nem klappol az étrendjükkel. A sport hiányáról nem is beszélve. Ha pedig ezekre odafigyel az ember eléggé megnövelte az esélyét, hogy ne legyen egy közülük.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.