Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5915) gombi01 válasza teppik_amon (#5914) üzenetére


gombi01
tag

(#5914) teppik_amon:
párszor a hosszabb futás után én is megszívtam, főleg ha túlöltöztem magam és beizzadtam, én pont a meztelen csiga típus vagyok, nem a jeti.
A ragasztó nekem mindig elvándorol félmarcsi közben, utálom pedig többfélét is próbáltam.
Szerintem ne legyen túl feszülős a póló és valami testápoló(babakrém) vagy speckó krém bőven elegendő.
Ha versenyen frissítesz akkor meg arra figyelj miközben leöntöd a fejed vízzel hogy ne előre folyjon le mert az csípni fogja (még a szemed is)!
cikk

a cipeljünk-e telefont témában annyi, hogy versenyen minden kütyü amit magadra aggatsz csak zavarni, fog a zene meg kifejezetten összezavarja a ritmust.(a profik mindig trikó és zacsivallantós rövidgatyában nyomják)
Az elején mindent megvettem (mellkasi jeladó, polar, garmin cuccok, kulacs, stb...) mint egy GIJOE, de hamar leszoktam róla, mára csak egy óra maradt, amikor viszont erdőben vagy sötétben futtok érdemes egy kis telót elvinni kocogáshoz jól jöhet ha baj van (nem egy 5"-os tabletet) megharap egy veszett róka vagy ilyesmi..
meg fényvisszaverő csík!

[ Szerkesztve ]

"Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.