Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#62797) Jahno válasza ezittketto (#62790) üzenetére


Jahno
őstag

Nem vettem el. Lehetett volna, de nem nagyon kellett megfejteni. Elég bizonytalanul is tartotta, nem nagyon tudta mit akart oszt az nekem jó. Sörétessel már nem így lettem volna, főleg ha nem lazázik. Mármint nem mentem volna sem felé sem semmi, ha kicsit határozott, az tényleg olyan, mint a filmekben, elég komoly tárgyalási alap, nagy szórással.

Aztán jönnek az és-vagy opciók, napi szintű gyakorlatom sem volt benne, hogy akkor csak úgy kicsavarjam a kezéből ellenben söröztem gazdagon és akkor hamar félrecsúszhat a dolog, ha bátor az ember csak pontatlan. Csávó attól megszeppent, hogy nem lepődtünk meg. Ütésváltás szintén szarrul jött volna ki, mert sógornál lehet elég ha csak egy felet üt aztán csávó többet fel sem kel. 15 másodperc múlva meg véletlenül arrafelé jött egy rendőrautó nézelődni :-D Szóval kicsit hümmögött, mondogatta, hogy ismeri apánkat, csak sógort nem annyira aztán szépen hazaballagott.

Iskolapéldája mennyire szépen lehet változtatnii a vallomást is, mert akkor este még letagadta, hogy egyáltaáln találkoztunk, szembesítésnél már alakult a sztori, mondván megtámadtuk, bíróságra meg már tanút is sikerült hoznia. Rendőrök sem nagyon szerették az arcot, régebben már akadt hasonló ügye, nálunk felfüggesztettet kapott, utána csinált a faluban egy hasonló arcoskodást, akkor már elvették az összes fegyverét és engedélyét is.

Van ilyen, egyszer megyünk el jót inni vidéken...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.