Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#62434) npera


npera
újonc

Ma délelőtt grilleztem, aztán a gyerekek közben kinn voltak a lovardában asszonnyal és egy másik gyerekkel. Úgy kiütötték magukat, hogy délre elaludtak. A lányom átaludta az úszást, a fiam is éppen csak felkelt még előtte.

Az uszodába menet láttam, hogy egy fiatal srác "berakott" az árokban egy Toyota GT86-os gépkocsit. De úgy rendesen, mivel az egész eleje szétment, amikor a maradék lendülettel becsapódott egy fába. A srác ott ült az út szélén és telefonált. Megkérdeztem, hogy egyben van-e, meg kell-e neki akút segítség. Mondta tört svéd nyelven, hogy rendben van és már hívott segítséget. Valami balti nyelvet beszélt szerintem. A kocsi kábé tropa volt, összes hűtő is elment, meg az egész eleje.

Amikor vége volt az úszásnak akkor próbálta 2 db (!) autómentő kihúzni, mivel mély az árok és keskeny az út és pont egy kanyarban van. Le is zárták az utat, mehettem körbe az erdő körül és másik irányból ki a faluba.

Utána pedig elkezdtem csinosítani asszony bringáját. Kapott egy csomagtartót, valamint egy olyan merev hátú vízhatlan táskát, amit a csomagtartóra lehet felrakni oldalról. 10-literes, ez pont elég lesz bevásárolni neki mondjuk tejet. És akkor nem a hátán lesz a teher, hanem a bringán.

Átkentem a láncot, meg a fiam bringájára is raktam új csengőt. Meg akkor asszonyéra is, mert megmihálylott a régi.

Most akkor leültem egy sörrel és hagyjon mindenki békén fél órát.... :C

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.