Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#55084) Jahno válasza hobizoli (#55083) üzenetére


Jahno
őstag

De nem működik.

Vagy hol, miképpen? Engem inkább kössenek rendesre, vagy úgyis mindegy, mert sokszor már a csövet is le kell dugni a torkán, hogy hatékony legyen.

Fogd már fel, hogy a tüdőnek a légzési frekijét is mérni kell, majd nézni a spontán légzést, minden szart. Megcsinálhatod ballonos lélegeztetéssel, az megfelel az artéria elkötésének. Ideiglensen. Filmekben gondolom láttad, még ott is igyekeznek lendületesen és precízem nyomni.

Aztán a következő fél óra múlva már megoldás kell. Ezekkel a maszkokkal még ennyit sem lehet. Amit tud, azt polcról leveszed otthoni módszernek idehaza Lindétől is és akkor maszk meg 3D nyomtatás meg semmi nem kell. Csak másra való. Ezt is láthattad filmekben, idős otthonban, nagymamánál, interneten. Békeidőkre való (B tervnek még matekozom, hogy dolgozni fogok ilyen cégnek részmunkában, de ne mondjad el senkinek :U )

Cuccnak stabilan fél liter gázkeveréket kell kiadnia, hogy alapban X milliliter/kilogrammot vegyen fel az a szerencsétlen. Kis csúszás a nyomáson, oszt meghal. Persze kísérletezni meg orosz rulettkedni lehet, de akkor már teljesen felesleges nekikezdeni is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.