Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#115824) Jahno válasza blueboi69 (#115819) üzenetére


Jahno
őstag

Ezt beszéltük most tesóékkal is, hogy fiatalság körében kb. nem divat. Régen mindenki szívta falun is, mert ezzel járt, de én még láttam pár dohányzó hivatatl és mindenfélét, meg persze suliba menet is sokszor csak a dohányzó kocsiban volt hely a vonaton :-/ Aztán kezd kihalni, de ez a kukoricás elég vicces, sokan szívják beltérben is meg igazából napi 20 órásban.

Igaz nem sokkal később egyik hétfőn beestünk a Stifler háznak nevezett csoda helyre, ami belül simán megtűrt dohányzós :-O Elsőre nem értettünk. Meg szerintem a Google sem, mikor a szokásos 4-5 csillagos értékeléseim helyett bevertem az 1est, többféle szempontból is. Értékelések közt kerülik a témát, weboldalon elég rendesen ki van emelve, hogy kerthelyiség és "udvar", talán ott lesz a kiskapu. Bár falon meg kint volt a dohányozni tilos tábla.

Próbáltam képet keresni, de abból sincs sok, mert erősen a hétvégi bulikra gyúrnak és nem a szolíd hétfői sörözős arcokra, amikor az emberek helyén asztalok vannak és jóval kisebb a népsűrűség: [link] Páran azért éltették, hogy mekkora király hely, mert lehet bagózni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.