Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-02 09:11:11

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#97057) Alteran-IT


Alteran-IT
őstag

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy nem tud valaki egy VF695-ös telefonra egy normális androidot, ami lehetőleg magyar is? Bár utóbbi nem feltétel, de azért nem lenne rossz.
A probléma egyébként az, hogy a mostani android/rom (kitkat 4.4.2) eléggé hülye (igen tudom, vicces hogy ezt mondom, de akkor is) és folyton problémát okoz, a legnagyobb probléma az, hogy folyton elindít egy csomó folyamatot és addig míg be nem zárom őket addig nagyon lassú és az aku is hamarabb merül, de ha bezárok mindent akkor már normálisan használható, viszont előbb utóbb megint elindít egy csomó alkalmazást, ráadásul a híváskezelője is valami iszonyat nagy hülyeség, viszont azt nem tudom, hogy más rendszereknél különbözik-e, de már elég sok problémát okozott, ugyanis zsebben a telefon képernyője képes úgy "elnyomódni" még tokban is, hogy a hívást simán kinyomja és küld egy SMS-t a hívónak (a csúszkán középen van ez az opció, ezért elég csak egy érintés a képernyőnek), ami azért is zavaró, mert nem is tudok róla, hogy hívtak (még csak meg se szólal a telefon), ha csak meg nem nézem a hívásnaplót, vagy az üzeneteket, ráadásul egy csomó pénz elmegy az SMS-ek miatt főleg ha egy nap többször is hívtak és ráadásul mindig nekem kell visszahívnom mindenkit. Tudom lehet sokaknak nincs ilyen problémájuk és biztos én csinálok valamit rosszul, de azért szeretnék valami megoldást találni rá, mert telefont nem szeretnék cserélni.
Ha az android csere nem megoldható, akkor ha esetleg van valami módszer a felesleges alkalmazások és folyamatok végleges kilövésére, akkor nekem az is megfelel, valamint nem tudom, hogy a gyári híváskezelőt le lehet-e cserélni, de valahogy meg kellene oldani, hogy mikor hívnak akkor ha a képernyőhöz hozzáér valami, akkor ne az legyen az alap, hogy fogja és küld egy SMS-t.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.