Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-02 09:11:11

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8072) LonGleY


LonGleY
veterán

Most kezdem felfedezni, hogy a HTC Sense-ben az égvilágon semmi jó nincs, cserélem le folyamatosan a részegységeit sokkal jobbra és gyorsabbra.

Jelenleg Apex fut egy pár normálisabb widgettel, de a bevitel megregulázására csak most feküdtem rá. És rá kellett jönnöm, a keyboard appok közül GO Keyboard-ban található kurzorgombok mennyire hiánypótlók (azonnali lépkedés a beírt szövegben, precíziós simogatás nélkül)!

Két kérdés ennek kapcsán..

1. A keyboard appok közül SwiftKey 3-at szemeltem ki magamnak elsőre - bár annyira nem hiányzik a T9, még ha ennyire okos, akkor sem (kétlem, hogy nagyon sokat lendítene a magyar bevitelen). Viszont a kérdés, hogy a SwiftKey-ben beállítható kurzor gomb a felületére? Ha nem, akkor egyértelműen Go Keyboard..

2. A másik kérdésem, hogy vajon a szövegkijelölős rutin lecserélhető, ha már ennyire modulárisnak tetszik lennie az Androidnak? Ennyire nyögvenyelős kijelölés-beillesztés még az E52-n sem volt, pedig az még csak nem is tapiképernyős. Az, hogy a beillesztésnél az utolsó karaktert vagy szót lecseréli, már kommentelni is nehéz a HTC (?) szoftvermérnökeinek azonnali falhozállításának fantazmagóriája nélkül. Legközelebb Nexus-t veszek, az is biztos.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.