Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Érdeklődtem múltkor tennivaló lista app-ról a GTO helyett mert elég bugos már, és a GKeep-et mondtátok, de ez meg valami iszonyat mód fapados. Annyit nem tud, hogy milyen hangon csipogjon meg milyen gyakran ha mozdulni kell.
Szóval valami olyat mondjatok már légyszi aminek van azért egy 18 oldalnyi beállítása. -
Tyer
őstag
válasz petipetya #39150 üzenetére
5 fös falu?
Jo, tény, hgoy kicsit amugy sarkitok, de ha kell egy párommal, meg egy anyámmal, kell egy, amire mondjuk az itthoni beváasárlást irjuk, és 4en férünk hozzá, meg lehet pl ök is akarnak mással létrehozni közöst...
Trello frissités amugy király
[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
dandy91
tag
Üdv az Uraknak androidos tabletra pontosabban asus fonepad-ra tudok varázsolni windows office-t ?
"Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0
-
Jacak
senior tag
-
BAPTI
csendes tag
Hogyan tudom betenni a hangouts-os csengőhangot a telefon csengőhangjának?
-
Tyer
őstag
-
jonnyjoker01
veterán
Tudtok mondani egy olyan feladatkezelőt, ami véglegesen leállítja az appot úgy, hogy nem indul újra? Gingerbreadem van, szóval a greenety nem opció .
Üdv. Johnny
-
Jacak
senior tag
válasz jonnyjoker01 #39162 üzenetére
Ez nem feladatkezelő-dolog,pl. az Autostarts tudja kikapcsolni a 'receiver'-eket,amik újraindítanak 1-1 appot.Gondolom,van root-jogod.
• I'll be back •
-
ryori
senior tag
Üdv.
Keresek pénztárca fajta appot. Amibe beüthető a kiadás bevétel stb. Kategóriák,stats. Ilyesmi.Valamint egy egyszerű költség mérő app.
Ami méri a hivásokat sms mms és megmondja mennyi a számla kb. Persze csak érdekességből, statisztikàk nézegetése miatt. -
Tyer
őstag
Én a költségvetésem-et használom. Nagyon király app.
Ha kérdésed van, irj ;-) If you know what I mean[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Márklár
tag
válasz jonnyjoker01 #39167 üzenetére
Ezt is nézd meg, én ezt használom: App Quarantine Egy tappal fagyasztod, egy tappal indítod ha kell.
Márklár
[ Szerkesztve ]
-
Jacak
senior tag
válasz jonnyjoker01 #39167 üzenetére
Oké. Én is azt használom erre,mert a ROM Toolbox Pro Autostart Managerje nem kapcsolja ki vmiért,pedig megkapja a root-jogosultságot...
[ Szerkesztve ]
• I'll be back •
-
LonGleY
veterán
És... Szerintetek van esély valahogy átrakatni a fő Google accountomról a fizetős appokat egy másikra?
-
törölt tag
válasz dandy91 #39174 üzenetére
Bocs, de nem a válasz volt értelmetlen, hanem a kérdés volt paradoxon. Ha akkora varázserővel bírnál, hogy futtatni tudnád egy Androidos tabon, akkor teljesen fölösleges lenne számodra, hisz varázsolhatnád egyből a dokumentumot. Sanszos, hogy az sokkal kisebb varázserővel is megoldható lenne.
[ Szerkesztve ]
-
dandy91
tag
válasz #79335424 #39175 üzenetére
a lenyeg leveheto volt van office alkalmazas androidra de nem vagom ezt az office 365-t hol kell pl elorendelni + youtubon is lattam androidos tabon office-t csak nem tudom hogy torve volt rajta vagy ezzel a 365-s elofizuval ...
"Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0
-
törölt tag
válasz dandy91 #39176 üzenetére
Nem értem a problémádat. Rákattintottam a linkre, megnyitottam a Play -el és elolvastam az alkalmazáshoz tartozó, Magyar nyelvű leírást. Még link is van az Office, szintén Magyar nyelvű oldalához. Ez alapján számodra nem világos, hogy mit kell tenned, miközben legálisan használsz ilyen programot egy legális Windowson? Hááát...
-
bozont
veterán
Nem lehet valahogy rendszerezni a Play-en a saját alkalmazásokat? Az összes eddigi ott van a listán, az is amit csak kipróbáltam, de már rég nem használok, nincs telepítve. Jó lenne azokat törölni. Ráadásul egy kalap alá veszi azt is ha több készülék van egy account-on.
És még egy. Melyik most a legjobb videófelvevő app? Eddig az lgCamera-t használtam, de már régóta nem frissítették, az új telefonnal és android verzióval már nem a legjobb (elég homályos felvételt készít).
Xperia SP az új telefonom, ha ez számít. -
student
őstag
tudtok mondani olyan használható ébresztőóra appot ami tud magyarul anyámnak kéne telójára
-
oliwire
őstag
Van-e olyan alkalmazás, aminél egyszerűen WiFi hálózatot használva lehet gépről telefonra, szimpla ráhúzós mozdulattal fájlokat másolni, és böngészni a telefon mappái között? Mindezt akár netkapcsolat nélkül. Ftp szerver alkalmazásokat próbáltam, de sokszor elakadtam a szerver keszítésénél, illetve a gépnél a normális beállításánál. (minden ftp indításnál más címet csinált, és zavaró mindig átírni a total commanderben a számítógépnél.)
-
bozont
veterán
válasz oliwire #39184 üzenetére
Ha rootolva van a telefonod, akkor Samba.
(#39182) LonGleY
Tényleg, az összes alkalmazás fül fel sem tűnt. Viszont elég fapados dolog ez így, csak egyesével lehet törölni ami nem kell, ráadásul törlés után visszaugrik a lista elejére. Nekem meg elég sok app van már rajta ami nem kell.
Bár nem hiszem hogy sokat ér a véleményem, de írok ez ügyben a guglinak, valamit rendszerezés ügyben igazán bevezethetnének.[ Szerkesztve ]
-
student
őstag
ébresztő már megvan
más
yahoo email címmel be se tudok regisztrálni/aktiválni egy android telót?
-
kezman
őstag
válasz bozont #39185 üzenetére
Csak hiszed, szóval, Play--Saját alkalmazások--itt az összes-- aztán amit törölni akarsz arra hosszan tapi, ekkor felül kiírja hány app van kijelölve, ha megvan mind akkor jobbra az x és máris törölted a kijelölteket .
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
törölt tag
válasz oliwire #39191 üzenetére
Azt a linkelt Samba szervert többen próbáltuk miniPC -ken. Van amelyiken elindult, de gyakori volt az FC. Ugyanezt írták róla a PDA fan fórumon is. Ha jól tudom, akkor Samba megoztásnál Win oldalon követelmény a jelszavas felhasználói fiók és az azonos munkacsoport.
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
Somatom, air, LonGleY: és akkor mi a legjobb megoldás (ha van) arra az esetre, ha teljes értékűen szeretném megjeleníteni a böngészőben a java felületeket (Desktop mód), illetve egy javáért kiáltozó játékot futtatni?
free your mind
-
Askformore
senior tag
Tudtok mondani olyan alkalmazást, amivel hangosabbá tudom tenni a telót? Egy Xperia Rayem van, rootolva, GB-vel, de a szoftver felrakása, és a telefon belakása után találtam benne egy bugot, miszerint nem működik az XLoud funkció, és így alig hallom, ha csörög.. nem szeretném újratelepíteni, nincs rá fél napom mindent ugyanígy beállítani, meg UOT Kitchennel szórakozni (kellett azt is ) Szóval van erre valami progi?
-
tomy86
addikt
válasz Askformore #39196 üzenetére
Ha csak a csengőhangok hangerejével van gondod, akkor a legegyszerűbb szerintem, ha kimásolod a csengőhangokat és egy hangszerkesztő progival megnöveled a hangerejüket (erősítés, gain). Droidon nem tudom melyik progi tudja (biztos van ilyen), de pc-re ott van pl. az Audacity.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest