Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#88888) #16514048 válasza J.Hetfield (#88884) üzenetére


#16514048
törölt tag

Ez hülyeség.
Nem azért kapnak ennyi pénzt, mert ügyesen tologatják a labdát, hanem mert rohadt nagy üzlet a foci és az egésznek a középpontjában a játékosok vannak. Miattuk mennek az emberek meccsre, kapcsolják be a tévét, olvasnak sport újságot és internetes oldalakat, vesznek minden évben FIFA játékot, fogadnak meccsekre, vásárolnak mezeket, illetve lehet velük reklámozni az alsógatyától a csipszig mindent.

Én nem sajnálom tőlük, ha ekkora hatással lennék én is ezekre a dolgokra, vagy akár úgy is mondhatjuk, hogy ennyi embernek adnék munkát azzal, amit csinálok, akkor én is elvárnám ezeket a fizetéseket.
A magyar játékosokra is gyakran mondják, hogy ezért a teljesítményért nem hogy ekkora fizetést, de egyáltalán semmilyet sem érdemelnének, ettől még az előbb leírtak igazak rájuk is. Ez ilyen, de általában nem úgy működik az élet, hogy az kapja a legtöbbet, aki a legjobban megszakad a munkától.

Amúgy az előttem szólóknak igaza van. Ne legyünk álszentek, a pénz nagyon nagy úr akkor is, ha már egyébként is van a bankszámlán belőle jó sok. Ilyen fizetésekért a legtöbbünk ugyanúgy otthagyna egy Chelsea-t, hogy pár évig szinte nulla erőfeszítéssel gurigázzon a labdával kicsit keletebben.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.