Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58023) szab.tam válasza Integra (#58010) üzenetére


szab.tam
nagyúr

"hosszabb ideje sarok problémája van"

és mint tudjuk, ő dupla köríves, fejmögüli sarokkal szokta lőni a góljait, így teljesen hasztalan lenne.
mint ahogy valszeg gera is azért nem volt ott az é-ír meccsen, mert rájött edzésen, hogy nem menne a gól utáni hátraszaltó.
ez van.

én még így is meglepetés szagot érzek.
(8x fölött van a 2 gólos psg győzelem. valamiért nem tartom kizártnak.)
igaz, itt már nagyobb pénzek utaznak, nem lehet 3 kiló libahússal, (szándékosan nem macsakahúst írtam, mert ban kaptam állatkínzásra való felbujtás miatt, pedig az olaszok eszi a macskát)***, tehát 3 kiló libahússal megvenni a játékosokat, mint az inter meccsen.
ott is túl jó volt az odds, csak az a kérdés, hogy 2 vagy 3 év múlva viszik el bilincsben a fél társulatot néhány magyar és ázsiai szőrmegyárossal együtt...

(apróbetűs rész***: anno megkérdeztem egy milánói ismerősömet, mi van ezzel a macsakevéssel. ő azt mondta, hogy ők nem, de a déliek! na, azok igen! - gyanítom, ha palermo-ban megkérdeztem volna ugyanezt, hasonló válsz jött volna, csak éppen a csizma szárára mutogottak volna.
lényeg: van jó foci, pénzt is lehet keresni, csak tudni kell az infót, és kóbor cica sincs nagyon, cserében viszont finom a bolognai...)

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.